- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
kayınvalidemin anneler gününü kutlamak istemiyorum ya!! bu kutlamadığım 3. sene olacak ama her sene aynı baskı altında hissediyorum kendimi ben mi bencilim o mu annelik etmedi 1 parça bilmiyorum. annem uzakta içim sızlıyor her anneler gününde, hem o kadar kolay mı bir insanı anne yerine koymak;hemde bütün yaptıklarına rağmen.Bazen iyliği de olur yalan yok ama arkamdan kuyumu kazdığı zamanları unutmalı mı sizce?
kaynana var kayınvalide var cnm.kayınvalideninki kutlanır içten gelerek seve seve.ama bide kaynana var bnm başımda olduğu gibi her yıl zorla hediyesini veriyorum.almasında parasında değilim ama o hediyeyi vermek masucuktan yüzüne gülmek beni sinir ediyor.yaptığı şeler aklıma geldikçe yüzüne gülmek inan beni benden alıyorrr.ve yarn gidicez kaynanama hediyesini vermeye stres basıyor zatennnnn
Canım..tabiiki annen değil...ama eşinin annesi...eşine saygın varsa annesine de olmalı...kendi annenin sevgisiyle kıyaslamak yanlış..annemize ne kadar kızsak kırılsak da gelip geçer...asla kin tutamayız...bir de böyle düşün.
kim ne derse desin bi tek annem olsun bana bişey olmaz
kayınvalimide çok severim gerçekten ama anne diyemiyorum birtürlü çok zorladım kendimi ama yok olmuyor zaten kayınvaldemde kayınvaldesine anne demiyor :))) banada gün doğuyor :)
mesele maddiyat değil ki elimiz titresin. mesele her sene içten gelmeyen birşeyin dayatmalar uğruna yapılıp yapılamayacağı.Yani arkadaşım;
Kayınvalidenize hediye almak için,onu öz anneniz gibi görüp bağrınıza basmanız gerekmez.
Sonuçta siz eşinizi temsilen hediyesini alıp vereceksiniz..Siz nezaketen vermiş olacaksınız.
Kendinizi bu kadar zorunlu hissediyosanız vermeyin hediye falan..Sonuçta eliniz titreyerek verecekseniz hiç vermeyin.
mesele maddiyat değil ki elimiz titresin. mesele her sene içten gelmeyen birşeyin dayatmalar uğruna yapılıp yapılamayacağı.
mesele maddiyat değil ki elimiz titresin. mesele her sene içten gelmeyen birşeyin dayatmalar uğruna yapılıp yapılamayacağı.
yok canım o şansım olmadı istemesemde anne demeye alıştım. hatta kayınvalidem kendininkine ANNEM diyor ondan bahsederken. Ben kayınvalidem diyorum bozuluyordu ilk zamanlar ama ona bu yeter.
annler günü için yeğenleri hediye almışlar kayınvalideme gözüme soktu bugün. baktım güle güle giyin güzelmiş dedim. geçen sene de aynı şeyi yaptı hediyelerini arayanları sıraladı durdu. hiç düşünmüyor ben bu geline ne annelik yaptım ,en zor zamanında (doğumda) yanında olmadım umursamadım, evliliğinin ilk 6 ayını mahvettim belkide 1 yılını.hepsi unutuldu gitti tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?