Kayınvalide anne olur mu?

amaaaan abla yani dert ettiğin şeye bak s. bişey diyecek sanki kutlamasan gerçek duygularını o da kayınvaliden de biliyo...
kutlamasan da önceki yaptıklarına saysın öz gelini kutlasın anladın sen onu boşveeeeer sözle kutla da geç o bile çok ona
tabi ara ara iyi olacak o kadarını da olsun yani

biliyorum zor bence ama unutmalısın çünkü bazen hırslarımız ve yaşadıklarımız bize engel oluyor istemesende bence gönlünün rahat olması için ara..bende annemle hep zıt düşerim ama yinede aradım bugün..üzerimden bir yük kalktı sanki..ve şunuda hep aklına getir evlendiğin adam onun oğlu....

Son düzenleme:

S hiç bişey demedi alllah var.Dediğin gibi duygularımı herkes biliyor kimsenin de hesap sorduğu yok zaten.kim kutlarsa kutlamıştır ilgilenmiyorum bu arada bugün düğünde görüştük hoşgeldin dedim geçti oturdu ; arada konuştuk 1-2 kelime.Çıkarken de hadi byee .anlayacağın bu senede pas geçtim oh şükür

polanegri canım kutlamadım.görüştük ama hiçbirşey demedim,eşimde hiç açmadı konuyu. o da kutlamadı annesini. sabah benim annemi arayıp kutladı . bu sene de böyle kapandı gitti.destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Birinin anneler gununu kutlamak icin ille de o kisiyi anne yerine koymaniz gerekmez ki... Komsunun da anneler gununu kutlayabilirsin mesela; o da bir anneyse tabii.
Icinden gelmeyebilir, seni suclayamam icinden gelmiyor diye. Hediyeyi filan da birak, almak istemiyorsan alma gitsin. Ama onunla bu kadar yuzyuze gelmenize ragmen 2 kelimeyle bile kutlamamaniz ayip olmus bence. Hele esinize de helal olsun yani, gorustugu halde konuyu bile acmamis. Hicbirsey kaybetmezdiniz kutlamakla, hatta aranizda ne gecmis olursa olsun, buyukluk sizde kalirdi.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kendi kızlarına davrandıkalrı gibi davranırlarsa anne ıolur ama yok burunlarını herşeye sokarlarsa kaynana olur. ben 1 kere hediye aldım oda su ısıtıcısı annemle ikisine aynı modelden aldım. peki o ne yaptı beğenmedi. sanki evinde var ben kullanabilieceği işe yarayan bişey alayım dedim ucuzda değildi hani ama lanet yüzünü buruşturdu. bir dahada almam işte.

sadece eşimin hatrı için anne dediğim bir insan ama bana kızım demez hiç, o yüzden de annem değildir asla, ama yine de aldım hediyesini eşim için, ona da mırın kırın ederek beğendim dedi zorla. çok da tınnn

onlar bizi kızları yerine koyuyorlarmı ki biz onları anne yerine koyalım....
hediye içinden gelirse alırsın gelmezse almazsın illa anne yerine koymak gerekmez.....
benim kaynanam iyidir ama bu aralar sinirlerime dokunuyor en son soktugu lafından ve nerde ne yapacağımı söyleyip beni sinir etmesinden sebep ne aradım ne de hediye aldım aldıklarıma saysın.... hiçte takmıyorum......sizde takmayın......

olabilir mi hiç, imkansız. en iyisi bile annem gibi olamaz ki kayınvalidem iyi bir insandır.benim bir tane annem var, bir tane meleğim var :89::89:

anacığımın yerini kimse tutamaz dünyaya bidaha gelsem ve seçme sansım olsa yine anacığımı seçerdim
benim kayganamla sorunum olmadı evlendi evleneli (yani 2.5 senedir)3 defa gördüm sadece ve beni el üstünde tuttu ve herkese oğlumdan daha kıymetlidir der ve bi keresinde eşimle tartışıyoduk ben haksızdım ama eşim bana kızdı bende ağladım kayganada oğlunu süpürgeyle kovaladı

Kayınvalide tabiki annemiz yerine gecemez
Damat hic annenin kendi evladı yerine gecebilir mi? Arada küslük, kırgınlık yoksa nezaketen kutlanması gerektigini düsünüyorum netice de o bir anne hediye alınır, alınmaz o size kalmıs aradaki yakınlıga baglı birsey.
Mesela kaldıgım yurt sahibi bayan da bir anne ve sözlü olarak kutladık anneler gününü.

Son düzenleme:
başkasını bilmem de benim kayınvalidem kendi oğluna bile anne olamıyor ki bana olsun

ben 5 yıllık evliyim bir anneler günü de nişanlıyken geçti ilk defa bu yıl anneler gününde hediye almadım önceleri eşimle ikimiz adına karar verip seçip yorulup ben alıyordum ama hep oğluna teşekkür ediyordu oğlum niye yoruldun oğlum para vermeseydin bi çiçek alsan yeter falan işte hediyeyi alan ben parayı veren ben yüzüne bakılmayan gene ben

bu yıl gene bişiler alacaktım ama hakkımda attığı yalanları duyunca delirdim ben de eşime sen annene ne istersen al ben bişi almakla uğraşamam içimden gelmiyor dedim o da bişi almayalım dedi o da kızdı çünkü ben gene de bir çiçek alalım dedim benim burda halam var ona gidecektik ikisine de menekşe al gel dedim çiçeklerden birini hediye paketi gibi sardırmış öbürünü sarma demiş çiçekçiye içinden gelmemiş verdik kayınvalideye gününü kutladık ama yalandan bi teşekkür etti sadece o da gene sadece oğluna :)) her sene pahalı hediyeler alırken methiyeler düzerdi ne gerek var derdi

bundan sonra da böyle zaten oğlu isterse alsın ben karışmıyorum artık

benim annem zaten şehir dışında her sene hediye alır yollardık kargoyla kayınvalideye ne aldıysak aynını alırdık anneme de eşim anneme ne alcaz dedi ben de annene almıyoruz benimkine de almayalım diye düşündüm o yüzden yollamadım alıp yetişmez dedim o da yakında yanına gideceğim için alalım giderken götürürürsün o zaman dedi öyle yapcam artık

Kayınvalideni sevmiyorsan anneler gününü kutlamak istememeni anlarım.
Ama bir yerde yanlışlık var.
Anneler gününde illa herkes annesini kutlayacak diye bir kaide yok.
Adı üstünde "anneler günü" yani tüm annelerin günü, "annemin günü" değil.
Ben eltimin anneler gününü kutladım mesela. Çünkü o bir anne.
Kısaca birinin bu gününü kutlaman için onu annen gibi görmen gerekmez, sadece anne oluşu yeterli.

Son düzenleme:

aynen canım bende bluz aldım ikisinede aynı renk aynı model ordan oraya attı,poşetlerimi karıştırdı ben görmeden anneme ne almışım diye halbuki ikiside aynı.neler aldım yarımağız bi teşekkür, sanki ben değil oğlu zorla aldırıyor. herşeye rağmen neleri unuttum ama bazen bende burda dur diyorum kendime. kutlasam ölmezdim biliyorum ; yapılanları haketmedim o da haketmesede bunu yaşamak durumunda.

Ben annemden uzağım.Annemden hekm şehir olarak hem de görüşme olarak uzağım. Çok ama çok özledim. Ama büyük kırgınlıklar var.arasam açmazlar.

Kayın valideme gelince bu konuda gerçekten şanslıyım. Kayınvalideme sarılıp annem babam için ağlıyorum.Zaten tek kızı var o da gelin gittiği yerde çok rahat değil.Kendisi de kaynanasından çok çekmiş.16 yaşında evlenmiş ev içine gelin gitmiş.kendi çekmiş bana çektirmek istemiyor. Gerçekten iyi biri.tabi ki ileride değişebilir. tartışmalar huzursuzluklar olur belki ileride bu yazdıklarım için ben öyle sanmışım derim ama şimdilik kayınvalidemin iyi biri olduğunu düşünüyorum. benim insanların saf ve temiz olduğunu hissederim. pek hislerim yanılmaz.
Anne diyormuyum diye sorarsanız bazen diyorum ama genelde sen,siz vb bir şekilde hitap ediyorum. anne dediğimde anneme ihanet ediyorum gibi geliyor çünkü. zaten eşim de annesi de benim bu konuda hassas olduğumu biliyorlar.kimse bunu ima eden bir şey yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…