- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
amaaaan abla yani dert ettiğin şeye bak s. bişey diyecek sanki kutlamasan gerçek duygularını o da kayınvaliden de biliyo...
kutlamasan da önceki yaptıklarına saysın öz gelini kutlasın anladın sen onu boşveeeeer sözle kutla da geç o bile çok ona
tabi ara ara iyi olacak o kadarını da olsun yani
kaynana var kayınvalide var cnm.kayınvalideninki kutlanır içten gelerek seve seve.ama bide kaynana var bnm başımda olduğu gibi her yıl zorla hediyesini veriyorum.almasında parasında değilim ama o hediyeyi vermek masucuktan yüzüne gülmek beni sinir ediyor.yaptığı şeler aklıma geldikçe yüzüne gülmek inan beni benden alıyorrr.ve yarn gidicez kaynanama hediyesini vermeye stres basıyor zatennnnn
kayınvalidemin anneler gününü kutlamak istemiyorum ya!! bu kutlamadığım 3. sene olacak ama her sene aynı baskı altında hissediyorum kendimi ben mi bencilim o mu annelik etmedi 1 parça bilmiyorum. annem uzakta içim sızlıyor her anneler gününde, hem o kadar kolay mı bir insanı anne yerine koymak;hemde bütün yaptıklarına rağmen.Bazen iyliği de olur yalan yok ama arkamdan kuyumu kazdığı zamanları unutmalı mı sizce?
kendi kızlarına davrandıkalrı gibi davranırlarsa anne ıolur ama yok burunlarını herşeye sokarlarsa kaynana olur. ben 1 kere hediye aldım oda su ısıtıcısı annemle ikisine aynı modelden aldım. peki o ne yaptı beğenmedi. sanki evinde var ben kullanabilieceği işe yarayan bişey alayım dedim ucuzda değildi hani ama lanet yüzünü buruşturdu. bir dahada almam işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?