Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

caddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

benim için çok fark etmez ha ön ha arka koltuk ama şuna takıldım ben;yanınızda k.pederin varken de mi öne oturmak istiyormuş?

o biraz garip olur işte.ilginçmiş k.validen.

yani öne oturunca kimseye madalya takmıyorlar ya da arkaya oturmak bir eziklik göstergesi değil ki.

benim kv böyle bir şey yapmaz çok şükür. ama mesela anneannem, ön koltuk delisidir. kimin arabası olduğu önemli değil, illa ön koltukta oturacak. annemle babam nişanlıyken de yapmış, öne oturmuş. okurken ben, hocamla eşi gelmişlerdi, beraber bir yere gidecektik, hemen ön koltuğa yöneldi, alıştığı şey bu çünkü. kötü niyetle yapmıyor, 80 yaşında kadın, 20sinde evlenmiş, evlendiklerinde arabaları varmış, öne oturmuş haliyle, öyle de kalmış.

ha ama kv istese naparsın diye soru gelse, gayet de memnuniyetsizliğimi belli ederim. bizim arabamız, benim eşim, yanında ben oturmak isterim. sonuçta 1 kere olması yeter, hep öyle yerleşir, öylesi normalmiş gibi gelir. benim için normal değil. :19:

kv baya hırslıymış bu konuda, kocası varken de öne oturmak istiyorsa :1:

kafaya takılacak bir problem gibi görünmüyor.

not:evli değilim :1:

benim için çok fark etmez ha ön ha arka koltuk ama şuna takıldım ben;yanınızda k.pederin varken de mi öne oturmak istiyormuş?

o biraz garip olur işte.ilginçmiş k.validen.

yani öne oturunca kimseye madalya takmıyorlar ya da arkaya oturmak bir eziklik göstergesi değil ki.

Henüz kv adayı kendisi,bugün bir konu geçmişti ister felan dedi annesi için bende garipsedim, ben istemem dedim sonuçta bir ezme göstergesi gibi, k.peder varken değildir sanmam, yani eşi yokken bir yere gidersek öne oturmak istermiş, bana garip geldi açıkcası vede itici bilemiyorum..

k.valideme değil ama k.pederime özellikle ben baba sen geç diyorum k.validem öne oturmuyor daha doğrusu pek umursamıyorum

benim kv böyle bir şey yapmaz çok şükür. ama mesela anneannem, ön koltuk delisidir. kimin arabası olduğu önemli değil, illa ön koltukta oturacak. annemle babam nişanlıyken de yapmış, öne oturmuş. okurken ben, hocamla eşi gelmişlerdi, beraber bir yere gidecektik, hemen ön koltuğa yöneldi, alıştığı şey bu çünkü. kötü niyetle yapmıyor, 80 yaşında kadın, 20sinde evlenmiş, evlendiklerinde arabaları varmış, öne oturmuş haliyle, öyle de kalmış.

ha ama kv istese naparsın diye soru gelse, gayet de memnuniyetsizliğimi belli ederim. bizim arabamız, benim eşim, yanında ben oturmak isterim. sonuçta 1 kere olması yeter, hep öyle yerleşir, öylesi normalmiş gibi gelir. benim için normal değil. :19:

54 yaşında kendisi bana garip geldi, bende tavrını belli et dedim, deki 'gel aşkım şöyle yanıma otur dersin olur biter' dedim :) ama bunu diyebilirmi bilemiyorum.. Bundan sorun çıkarsa çıkar dediğine göre biraz değişik bir yapıda olmalı annesi..

Çok değişik işler bizde durumlar.. :)

Bir erkek varsa arabada, o sevgilimin yanına oturur..
Sadece kayınvalide adayım ya da görümcelerimden biri, bir de ben varsak, sevgilim kullanır ikimiz de arkaya otururuz. Daha rahat sohbet etmek için, ya da ne bileyim belki de ayrım olmasın diye bilmiyorum.. :) Bunu hiç sorgulamadım bugüne kadar hiç de öne oturmadım, onları da önde bulmadım, kadın kadına sohbet ede ede gideriz arkada, hiç de gocunmam.. :)

Ama erkek yok, başka bayanlar da varsa, ben kayınvalide adayıma rica ederim öne geçmesi için, kabul etmez beni geçirir..
Ama geçse de hiç sorun hissetmem, varsın otursun.. :)

Henüz kv adayı kendisi,bugün bir konu geçmişti ister felan dedi annesi için bende garipsedim, ben istemem dedim sonuçta bir ezme göstergesi gibi, k.peder varken değildir sanmam, yani eşi yokken bir yere gidersek öne oturmak istermiş, bana garip geldi açıkcası vede itici bilemiyorum..

valla ben bu ön koltuk merakını hiç anlayamadım..

k.validem öne oturmak istemez mesela hep arkada oturmayı tercih eder.

senin k.valide adayın çok enteresanmış,bunu şimdiden söylemesi hoş değil.önde oturunca ne değişiyormuş acaba merak ettim.

inadına arkada otursun diyesim geldi şimdi :ssz:

Vallahi bizde de genelde şöyle olur kv veya kp farketmez,
ben anne/baba öne geç derim, yok kızım derler.

Yok derim ben arkada çocuklarla ilgilenirim siz oturun derim.
Yok mok deselerde zorla oturttururum :)

Ben de kadınların illa kocalarının yanında ön koltukta oturmak istemesini anlamam.

Sanki her daim mi olan bir şey bu?
Bugün arkada oturursun, yarın önde oturursun...

Son düzenleme:
valla ben bu ön koltuk merakını hiç anlayamadım..

k.validem öne oturmak istemez mesela hep arkada oturmayı tercih eder.

senin k.valide adayın çok enteresanmış,bunu şimdiden söylemesi hoş değil.önde oturunca ne değişiyormuş acaba merak ettim.

inadına arkada otursun diyesim geldi şimdi :ssz:

Aynen öyle bende inadına öne oturmak istiycem artık çünkü neden ben böyle çiğ işlere gelmiyorum, maksat burda nedir tam bilmiyorum ama benim arabamda bana böyle birşey eşim varken garip.. O zaman benim annemle bireyere giderkende annemmi otursun damadının yanına?Cidden enteresan insanlar var, ben anlaşabilirmiyiz acaba dediğimde çıkarsa bir bundan sorun çıkar dedi,bende idareyi sen ediceksin ben oturtmam dedim sırf o hırsından dolayı kv.. Kinci biriyim böyle fesatca şeylere gelemiyorum, bakalım ne olacak..

Vallahi bizde de genelde şöyle olur kv veya kp farketmez,
ben anne/baba öne geç derim, yok kızım derler.

Yok derim ben arkada çocuklarla ilgilenirim siz oturun derim.
Yok mok deselerde zorla oturttururum :)

Ben de kadınların illa kocalarının yanında ön koltukta oturmak istemesini anlamam.

Sanki her daim mi olan bir şey bu?
Bugün arkada oturursun, yarın önde oturursun...

Hayır konu o olsa neyse, herzaman istermiş biz birlikte binince, ve üstelik ben siz buyrun dememi beklermiş oturmak için illede yani desemde demesemde oturmak istermiş.. Ben bir kere buyrun desem eminim devamı hep gelir,birazda alınganmış kendisi :17:

bu ön koltuk merakı değil. kötü niyetli bir kv nin "ben varken, senin yerin arkasıdır" mesajını verme çabasıdır. böyle bir şey hissediyorsanız, insanın canı sıkılır. ama ayaklarından, bacaklarından rahatsızdır, arka taraf daha dar olduğu için rahatsız ediyordur, amenna. bu tür durumlar hariç, üstünlük taslamaksa amaç, gözünün yaşına bakmamak lazım :51:

Hayır konu o olsa neyse, herzaman istermiş biz birlikte binince, ve üstelik ben siz buyrun dememi beklermiş oturmak için illede yani desemde demesemde oturmak istermiş.. Ben bir kere buyrun desem eminim devamı hep gelir,birazda alınganmış kendisi :17:
mesela ben derim k.valideme öne otur diye ama asla kabul etmez..yani bu durumu çok önemseyip de yarış haline dönüştürmeyiz.

ama bence tek sorununuz ön koltuk olmayacak çünkü alınganmış falan sanırım nişanlın seni bazı durumlara hazırlıyor :)

Peki desen ne olur?

KV sizinle her gün arabayla bir yerlere gitmeyecegine göre,
o varken otursun.

Ben olsam sorun etmezdim, dedim ya ben kendim zorla oturtuyorum :D

bu ön koltuk merakı değil. kötü niyetli bir kv nin "ben varken, senin yerin arkasıdır" mesajını verme çabasıdır. böyle bir şey hissediyorsanız, insanın canı sıkılır. ama ayaklarından, bacaklarından rahatsızdır, arka taraf daha dar olduğu için rahatsız ediyordur, amenna. bu tür durumlar hariç, üstünlük taslamaksa amaç, gözünün yaşına bakmamak lazım :51:

Harika yorum işte bende tamda bunu kast ediyorum, ki bencede bu böyle.. Arka taraf daha rahat ona bakılırsa, sanmıyorum ayaklardan olsun. Çünkü eğer öyle olsaydı derdi bunu rahatsız ondan diye, bencede ezme çabası bu evet evet..

ahh yarama tuz bastın resmen benim kaynana bizim arabada öne oturur bende sinir oluyorum hemde çok sinir oluyom kocamada diyom oda sen otur o oturmadan diyo o bilmiyo mu arkaya otursun cocuk gibi niye onunla inatlaşcam ama acayip uyuz oluyom kendini bi bok sanıyo nişanlıyken oturmuyodu benim ne işim var sen öne geç diyodu evlenince festlığından ne yapcağını şaşırdı ama bende ne yaptım ehliyet aldım artık ben kullanıcam kocama da dicem sen öne otur beni takip et kaynana arkaya posta:1: ama daha almadım ehliyetimi:)

Harika yorum işte bende tamda bunu kast ediyorum, ki bencede bu böyle.. Arka taraf daha rahat ona bakılırsa, sanmıyorum ayaklardan olsun. Çünkü eğer öyle olsaydı derdi bunu rahatsız ondan diye, bencede ezme çabası bu evet evet..

Eee bununla ezecegini, siz de ezileceginizi düşünüyorsanız,
bence şimdiden diş bilemeyin :)

O kadar da büyütmeyin bence :)

Back
X