Merhabalar ,
Kv benden ne istiyor anlayamıyorum. Olay basit aslında eşimin kuzenine çocuk sevmeye gittik. Orada hiçbir şekilde kv ile birşey olmadı. Neyse sonra eve gitmek için otoparka arabamızın yanına gittik. Kv bizimle bagajdan eşyalarını almaya indi. Bende arabanın ön tarafında leke gibi birşey vardı ona doğru bakıyordum. Bizim arabanın yanına araba park etmeye çalışyordu ben görmedim. Eşim de sesini yükselterek napıyorsun orda görmüyor musun araba geliyor dedi. Bende o anlık tepkiyle sesimi yükselterek görmedim görsem zaten kenara çekilirim dedim. Neyse sıkıntı yok. Bindik arabaya el salladık kv orda bıraktık gittik evimize. Bu olay cumartesi oldu. Eşimle bu olay üzerine konuşup tartışma vs hiçbirşey olmadı. Pazartesi işteyim kv beni aradı. Napıyorsun nasılsın falan. İyiyim işteyim çalışıyorum dedim. Sen geçen l niye öyle tepki verdin dedi. Ben olayı o kadar hatırlamıyorum ki ne oldu ki falan dedim. Niye öyle sesini yükselttin falan dedi. Bende bişey yok ki biz bu olayı konuşmadık bile kendi aramızda büyütmek bile dedim. 4 senelik evliyim bu arada. Sonra benim yanımda oğluma öyle davranma dedi. Bende kusura bakma oğlun öyle tepki verdi bende öyle tepki verebilirim dedim. Hem o hep böyle bazen aşırı tepki veriyor dedim. Yok oğlum orda bişey demedi sen aşırı tepki verdin değişmen lazım falan demeye başladı. Bende sinirlendim oğlun beni böyle kabul ediyor dedim. Değişeceğim bir durum yok dedim. Ergen ergen tavırlara giriyorsun. Ben oğlumu çok iyi yetiştirdim. Senin kendini değiştirmen lazım benim yanımda oğluma öyle davranma falan kadın birden coştu. Evlilik hazırlığında da çok sıkıntı yaşattı sonrasında da devam etti. Eşimle sürekli kavga ediyorlar. Bir keresinde evden bile kovdu s...tir git bile dedi eşime. Anlatsam roman olur. Kadının sinirsel sıkıntıları var kendine hakim olamıyor. Söylüyor söylüyor sonra özür diledi kaç kere benden. Affettim hep. Eşim için unuttum. Psikolojik olarak çok yordu beni evlendiğimden beri. Allahtan eşim hep yanımda. Bu son olayıda eşime anlattım. Annenin bu olay olalı aradan 2 gün geçmiş aramasına bir anlam veremedim. Annenin bu konu da iyi niyetli aradığını düşünmüyorum dedim. Haklısın dedi. Ama inanın bu sefer diğer söylediklerine göre hafif ama beni çok kızdırdı.Sanırım geçmişte yaşananların da etkisiyle birikmişlik. Eşime annenle bir daha görüşmek istemiyorum şuan büyük konuşuyor olabilirim belki ilerde görüşeceğim ama şuan düşüncem uzunca bir süre görüşmek istemiyorum dedim. Sesini bile çıkarmadı. Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor. Sağlığımız da yerinde böyle sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum. Bu kadın bizden ne istiyor düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aradan bir hafta geçti arayıp özür dilemedi kv. Aramasını da istemiyorum. Çünkü arasa affedeceğim yine aynı şeyler yaşayacağım. Neler olur yardım edin. Ben mi çok alınganım. Ben mi çok büyütüyorum olayları....
Bir de o an orda bir tepki yok. Aradan iki gün geçiyor.Beni işteyden arayıp söylüyor bunu. Akşam işten gelince anlattım eşime ben anlattıktan sonra onu aradı. Yatak odasına geçti ben sadece eşimin sana da yazıklar olsun dediğini duydum.Haklısın bence karı koca arasında herşey olur çıkışmakta neymiş mesafeli ol
geçmişte ki olayların da birikimi sanırım bu düşüncem. Ufak ve basit bir olay bile böyle yapan bir insan düşün. diğer olayları anlatsam eminim hak verirsiniz bana.Oglu icin degismiyorsun, kayinvalide icin mi degisecekmissin? Bu sorun ikinizi ilgilendirir. Kayinvaledinin arayip ikaz etmesi cok yersiz olmus. Ama ozur dileyecek bir durumda degil bu. Hele hele artik gorusmeyecegim diyeceginiz bir durum hic degil.
Hakli olabilirsiniz. Ama eslerin bu sessiz kalmasi yada karisina hak vermesi gecici bir durum oluyor genelde. Olan yine iliskinize olur.geçmişte ki olayların da birikimi sanırım bu düşüncem. Ufak ve basit bir olay bile böyle yapan bir insan düşün. diğer olayları anlatsam eminim hak verirsiniz bana.
Yapmadığı şey değil hep söyler söyler sonra özür diliyor.KV Özür dileyecek çok beklersin bence
4 sene de hep hak veriyor. Dediğiniz ileri zamanlarda belki olabilir. Ama ben onun için bu duruma katlanıyorum. Sonuçta annesi ben ona görüşme annenle diyemem ama beraber görüşmemiz bize daha çok zarar veriyor. 4 senede bunu deneyimledim. Belki de bu ufak olayda böyle bir karar almama neden olan da bu durum olabilir.Hakli olabilirsiniz. Ama eslerin bu sessiz kalmasi yada karisina hak vermesi gecici bir durum oluyor genelde. Olan yine iliskinize olur.
Şuanlık olay yeni olduğu için görüşmek istemiyorum. Eşime annenle bir daha görüşmek istemiyorum şuan büyük konuşuyor olabilirim belki ilerde görüşeceğim ama şuan düşüncem uzunca bir süre görüşmek istemiyorum dedim.Lüzumsuz insan ya.. densiz.. ona neymiş karı koca arasında olan bitenden birde seni arayıp yok öyle yapma böyle yapma diyor..
allah sabır versin cidden.. cok güzel mantıklı cevaplar vermişsiniz eşinizin sizin yanınızda olması cok ama cok iyi birşey
demekki o da biliyor annesinin nasıl bir insan olduğunu.. eh madem eşinde yanında
bence hiç görüşmemezlik yapma derim ben mesafeni koru bir çay içimlik olsada arada sırada git.. oda ana sonuçta
ne kadar kötü olursa olsun eşinin hatrı için..
bu kadından kurtulmanın yolu yok yav he he diyeceksin geceksin kafana bile takmayacaksın.. birşey söylediği sorduğu zaman karışmaya kalktığı zaman izin vermeyecek cevabı böyle yapıştıracaksın.. oda kendi kendine kudurur durur.
Eğer görüşmeyi tamamen keserseniz evliliğinizde sıkıntılar çıkar.
Doğru haklısınız ama sonuçta kavga etmedik ki yanında. bu olayı aramızda bile konuşmadık ki arabamıza bindik bir de el salladık kv ye.Esler ailelerin yaninda dikkatli olmali tabiki ama bence siz normal.bi tepki vermissini kv gereksiz tepki göstermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?