kayınvalide derdi neden bitmiyor!!!

Klasik kv örneği daha karı koca arasına girmeye beyılıyorla maşallah.

Basit bir olay daha anlatmak istemiyorum. Kvdediyiz. Çay içiyoruz oturuyoruz. Eşimin çayı bitmiş.Kendisine çay doldurmak için kalktı sana çay doldurayım mı dedi. Benimkinin bitmesine az vardı olur dedim bende. Oğlum sen otur ben doldururum.

bir kere
kv dem annem eşim ben yemek yıyecektık bızım evde
annemın ustu ınceydı
hırka vereyım dedım
annem de ıstemedı
dur getıreyım üşüme dedım anneme
eşim orda biraz tamam dream istemıyor annen zorlamasana dedı
ama azıcık tepkılıydı:)

eşim annemi çok sever bu arada.

neyse ben de eşime karısma sen dedim.

kv dem ıkı gun boyunca agladı bu yuzden

Snr eşime demiş ki dream sana neden kötü davranıyor :)

ruh hastaları işte ufacık bırsey gorunce gun yuzune cıkartmaya bayılıyorlar

sankı kendılerı eşleri ile hiç bu tarz seyler yasamadı

gereken cevabı vermıssın kv dene hıc uzerınde durma

Acik aramaya calisan bir KV kisisi daha. Gelinsen gozunun ustunde kasin var ve hatalisin kuzum. Hem de her konuda! Muatap olmayin, gorusmeyin, etkilesimi kesin olsun bitsin. Esiniz ogludur, cok istiyorsa gider gorur. Evinize yuz bulup gelirse halen daha soguk ve mesafeli davranin. Ben oyle buldum kolayini. Oyle kotu cirkin dedikodular hakaretlere vardi ki olay evime gelmeye dahi yuzu yok. Kendi cirkinlikleri kendine zarar verdi ogulcagizinin evine bile gelemiyor

yemek yiyoruz aynı masada. eşim le tabaklarımız aynı zamanda bitti. Ben de çocuk da var, yedirmeye filan uğraşıyorum. Eşim sağolsun kalkıp aldı tabağımı 'hangisinden koyayım vs..' annesi hemen kalkıp; 'ben koyarım ben' bi de anlamlı bakışlar vs..

En büyük kavgayı da etseniz onu ilgilendirmez sizi arayıp hesap soramaz. Ne münasebet. Haklısın geri adım atma

bu kadar müdahale edeceğiniz, hayatına düzenine karışacağınız 'yok biz tecrübeliyiz daha iyisini biliriz' diyeceğiniz çocuklarınızı evlendirmeyin.

inan bu duruma gelmemek için elimden geleni yapıyorum. bir hafta annemlere gdiyorsak diğer hafta eşime hadi sizinkilere gidelim diyorum. asla ayrım yaptığımı düşünmüyorum. ne var ki böyle yapacak oğlun huzurlu mutlu daha ne istiyorlar ki bu kaynanalar.

Bn bu tiplerinin türlü anlamıyorum sanki iki bardak çay. Doldursa ölecek oğulları

Bn bu tiplerinin türlü anlamıyorum sanki iki bardak çay. Doldursa ölecek oğulları
seninde bir kız evladın var yarın oda evlendiğinde kızına öyle yapılsa hoş karşılar mı? karşılamaz tabi ki. herşeyden önce insanız ya üç günlük dünya böyle davranacak ne varki.

seninde bir kız evladın var yarın oda evlendiğinde kızına öyle yapılsa hoş karşılar mı? karşılamaz tabi ki. herşeyden önce insanız ya üç günlük dünya böyle davranacak ne varki.

Bazen bizde köye gideriz aman oğlum çok çalışıyor aman oğlum aman oğlum ne bu ya ben dedim essek gibi sana yardım edecek 30 yaşında koca adam artık yapacak dedim hatta eşim ahıra girmek istemedi havaya girdi mevkisinden dolayı seni dedim vurun 2 gün konuşmadım tabi KV yanında girip atmadım geldiğin yeri unutma yarın sabah sen temizleyeceksin ananın canına yazık ya dedim o sabah girdi yaptım bana of pof diyerek KV geldi bak oğlum bana yardım ediyor diyor bende eşime bakarak tabi canimcok düşünür dedim bize geldiğinde çay bekledi o da nasıl annem hastanede yatıyordu sırf geldi diye eve geldim tabi ev savaş alanı ben hemen evi temizlemeye başladım çay koydum ikisi salonda oturuyor eşime mesaj attım kalk anneme çay koy diye oda bana yazdı seni bekliyor diye başlatma beklemesine dedim ben sırf geldi diye hasta yatağında annemi bırakıp geldim evi temizliyorum 2 saattir dedim saat 11 olmuş yatıp uyucam bir hafta daha eve gelmicem kalktı doldurdu sabah KV diyor sen benimle çay icmedin sesimi cikartmadim eşim dedi sen mavinin ne çektiğini biliyor musun kız kaç gündür evde yok sen geldin diye eve geldi alınganlık yapma boş yere dedi oda geçti ağladı diğer odaya git dedim annenin yanına öyle yani KV Lee anlamıyor insan halinden canım maalesef

evet bir düre görüşmezsen iyi olur küs gibi değil ama , ayar verir gibi

senin ki de fenaymış. Tmm senin oğlun ben onunla evlendim diye senin oğlun olmaktan vazgeçmiyor ki. Bence kendileri dışında başka bir kadına ilgi gösterilmesine katlanamıyorlar birde eşlerimiz bizim yanımızda olunca daha katlanamıyorlar. Sonuçta benimde annem var annem de eşime mi tavır yapsın biricik kızını elinden aldı diye.

aynen öyle canım. ben seni çok iyi anlıyorum. somut bşyler arıyosun ama yok. asıl neden yukarda yazdıkların.
benim de oğlum var ve herşeyden önce onu seven ona saygı duyan bir eşi olsun isterim. ama nefis işte ilerde nasıl hissedeceğim bilemem. ''Paylaşamamak'' belki bunun adı.. İki günlük kızı benden çok seviyor hissi.. halbuki eşim hep der; ''dünya bir yana annem bir yana.'' Alınmam. Öyle de olmalı ama sıkıntı olduğunda haklı tarafta olmasını bilir. Eşin ''adaletli'' ise kendini huzursuz etmene gerek yok.

evet cocuklarini hep cok iyi yetistirirlrr

herşeyden önce eşimin annesi bunun içn bile saygı duyuyorum. Eşim yanımda haklı olduğumu görüyor ve yanımda duruyor. güzel güzel anlaşmak varken neden böyle oluyor. benim vicdanım çok rahat bugüne kadar yaptıklarına rağmen hiçbir kötü sözde bulunmadım ve saygısızlık da yapmadım.

Aman ben sallamiyorum gerçekten artık ya geldiğinde de eşime özellikle sofrayı felan kurduruyorum oda alıştı artık

İki gün boyunca neler kurdu kafasında bilemezsin :) en son , dur ben şu geline bir ayar vereyim de , oğluşumun yalnız olduğunu düşünmesin , demiştir oğluşu da pek oralı değil ya neyse

kaç senelik evlisiniz ne zaman aldı kvnin bu duruma alışmadı. Tam herşey güzel derken en ufak birşeyden problem çıkarıyor bizim ki

Bir senelik evliyim canım ben ama eşim yurtlarda büyümüş eğer KV büyütmüş olsaydı çok kavga ederdik sanırım

İlk zamanlar çorabını bırakırdı halinin üzerine bir hafta ordan almadım dikkatini çekti eşimin niye almıyorsun dedi senin yapman gerekeni yapamam ben dedim eğer yorgunsa işe geç kalmışsa herşeyi yaparım ama keyfi olarak bırakırsa yapmam tişörtü kirliliğe attıysa onu arayıp bulup da makineye atmam mesela diğer makineye kdr bekler giyinmek için oda alıştı artık çıkarttığını direk gider atar yataktan kalktığımızda genelde aynı andan kalkariz hemen derim bir ucundan tutarak battaniyenin aynı andan hemen yaparız misafir geleceği zaman bn mutfağa o süpürgeye evi derleyip toplamaya girer düşün ki halinin simetrisi ne bile bakar arkamı dönüp de bakmam bir daha KV bunu farketti artık sesini cikartmiyor bu akşamın yemeğini eve gelince eşim yapacak mesela KV olsa olur mu öyle şey der esimde ben yapicam derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…