- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
bir kereMerhabalar ,
Kv benden ne istiyor anlayamıyorum. Olay basit aslında eşimin kuzenine çocuk sevmeye gittik. Orada hiçbir şekilde kv ile birşey olmadı. Neyse sonra eve gitmek için otoparka arabamızın yanına gittik. Kv bizimle bagajdan eşyalarını almaya indi. Bende arabanın ön tarafında leke gibi birşey vardı ona doğru bakıyordum. Bizim arabanın yanına araba park etmeye çalışyordu ben görmedim. Eşim de sesini yükselterek napıyorsun orda görmüyor musun araba geliyor dedi. Bende o anlık tepkiyle sesimi yükselterek görmedim görsem zaten kenara çekilirim dedim. Neyse sıkıntı yok. Bindik arabaya el salladık kv orda bıraktık gittik evimize. Bu olay cumartesi oldu. Eşimle bu olay üzerine konuşup tartışma vs hiçbirşey olmadı. Pazartesi işteyim kv beni aradı. Napıyorsun nasılsın falan. İyiyim işteyim çalışıyorum dedim. Sen geçen gün niye öyle tepki verdin dedi. Ben olayı o kadar hatırlamıyorum ki ne oldu ki falan dedim. Niye öyle sesini yükselttin falan dedi. Bende bişey yok ki biz bu olayı konuşmadık bile kendi aramızda büyütmek bile dedim. 4 senelik evliyim bu arada. Sonra benim yanımda oğluma öyle davranma dedi. Bende kusura bakma oğlun öyle tepki verdi bende öyle tepki verebilirim dedim. Hem o hep böyle bazen aşırı tepki veriyor dedim. Yok oğlum orda bişey demedi sen aşırı tepki verdin değişmen lazım falan demeye başladı. Bende sinirlendim oğlun beni böyle kabul ediyor dedim. Değişeceğim bir durum yok dedim. Ergen ergen tavırlara giriyorsun. Ben oğlumu çok iyi yetiştirdim. Senin kendini değiştirmen lazım benim yanımda oğluma öyle davranma falan kadın birden coştu. Evlilik hazırlığında da çok sıkıntı yaşattı sonrasında da devam etti. Eşimle sürekli kavga ediyorlar. Bir keresinde evden bile kovdu s...tir git bile dedi eşime. Anlatsam roman olur. Kadının sinirsel sıkıntıları var kendine hakim olamıyor. Söylüyor söylüyor sonra özür diledi kaç kere benden. Affettim hep. Eşim için unuttum. Psikolojik olarak çok yordu beni evlendiğimden beri. Allahtan eşim hep yanımda. Bu son olayıda eşime anlattım. Annenin bu olay olalı aradan 2 gün geçmiş aramasına bir anlam veremedim. Annenin bu konu da iyi niyetli aradığını düşünmüyorum dedim. Haklısın dedi. Ama inanın bu sefer diğer söylediklerine göre hafif ama beni çok kızdırdı.Sanırım geçmişte yaşananların da etkisiyle birikmişlik. Eşime annenle bir daha görüşmek istemiyorum şuan büyük konuşuyor olabilirim belki ilerde görüşeceğim ama şuan düşüncem uzunca bir süre görüşmek istemiyorum dedim. Sesini bile çıkarmadı. Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor. Sağlığımız da yerinde böyle sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum. Bu kadın bizden ne istiyor düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aradan bir hafta geçti arayıp özür dilemedi kv. Aramasını da istemiyorum. Çünkü arasa affedeceğim yine aynı şeyler yaşayacağım. Neler olur yardım edin. Ben mi çok alınganım. Ben mi çok büyütüyorum olayları....
Basit bir olay daha anlatmak istemiyorum. Kvdediyiz. Çay içiyoruz oturuyoruz. Eşimin çayı bitmiş.Kendisine çay doldurmak için kalktı sana çay doldurayım mı dedi. Benimkinin bitmesine az vardı olur dedim bende. Oğlum sen otur ben doldururum.
inan bu duruma gelmemek için elimden geleni yapıyorum. bir hafta annemlere gdiyorsak diğer hafta eşime hadi sizinkilere gidelim diyorum. asla ayrım yaptığımı düşünmüyorum. ne var ki böyle yapacak oğlun huzurlu mutlu daha ne istiyorlar ki bu kaynanalar.Acik aramaya calisan bir KV kisisi daha. Gelinsen gozunun ustunde kasin var ve hatalisin kuzum. Hem de her konuda! Muatap olmayin, gorusmeyin, etkilesimi kesin olsun bitsin. Esiniz ogludur, cok istiyorsa gider gorur. Evinize yuz bulup gelirse halen daha soguk ve mesafeli davranin. Ben oyle buldum kolayini. Oyle kotu cirkin dedikodular hakaretlere vardi ki olay evime gelmeye dahi yuzu yok. Kendi cirkinlikleri kendine zarar verdi ogulcagizinin evine bile gelemiyor
Basit bir olay daha anlatmak istemiyorum. Kvdediyiz. Çay içiyoruz oturuyoruz. Eşimin çayı bitmiş.Kendisine çay doldurmak için kalktı sana çay doldurayım mı dedi. Benimkinin bitmesine az vardı olur dedim bende. Oğlum sen otur ben doldururum.
seninde bir kız evladın var yarın oda evlendiğinde kızına öyle yapılsa hoş karşılar mı? karşılamaz tabi ki. herşeyden önce insanız ya üç günlük dünya böyle davranacak ne varki.Bn bu tiplerinin türlü anlamıyorum sanki iki bardak çay. Doldursa ölecek oğulları
seninde bir kız evladın var yarın oda evlendiğinde kızına öyle yapılsa hoş karşılar mı? karşılamaz tabi ki. herşeyden önce insanız ya üç günlük dünya böyle davranacak ne varki.
senin ki de fenaymış. Tmm senin oğlun ben onunla evlendim diye senin oğlun olmaktan vazgeçmiyor ki. Bence kendileri dışında başka bir kadına ilgi gösterilmesine katlanamıyorlar birde eşlerimiz bizim yanımızda olunca daha katlanamıyorlar. Sonuçta benimde annem var annem de eşime mi tavır yapsın biricik kızını elinden aldı diye.Bazen bizde köye gideriz aman oğlum çok çalışıyor aman oğlum aman oğlum ne bu ya ben dedim essek gibi sana yardım edecek 30 yaşında koca adam artık yapacak dedim hatta eşim ahıra girmek istemedi havaya girdi mevkisinden dolayı seni dedim vurun 2 gün konuşmadım tabi KV yanında girip atmadım geldiğin yeri unutma yarın sabah sen temizleyeceksin ananın canına yazık ya dedim o sabah girdi yaptım bana of pof diyerek KV geldi bak oğlum bana yardım ediyor diyor bende eşime bakarak tabi canimcok düşünür dedim bize geldiğinde çay bekledi o da nasıl annem hastanede yatıyordu sırf geldi diye eve geldim tabi ev savaş alanı ben hemen evi temizlemeye başladım çay koydum ikisi salonda oturuyor eşime mesaj attım kalk anneme çay koy diye oda bana yazdı seni bekliyor diye başlatma beklemesine dedim ben sırf geldi diye hasta yatağında annemi bırakıp geldim evi temizliyorum 2 saattir dedim saat 11 olmuş yatıp uyucam bir hafta daha eve gelmicem kalktı doldurdu sabah KV diyor sen benimle çay icmedin sesimi cikartmadim eşim dedi sen mavinin ne çektiğini biliyor musun kız kaç gündür evde yok sen geldin diye eve geldi alınganlık yapma boş yere dedi oda geçti ağladı diğer odaya git dedim annenin yanına öyle yani KV Lee anlamıyor insan halinden canım maalesef
senin ki de fenaymış. Tmm senin oğlun ben onunla evlendim diye senin oğlun olmaktan vazgeçmiyor ki. Bence kendileri dışında başka bir kadına ilgi gösterilmesine katlanamıyorlar birde eşlerimiz bizim yanımızda olunca daha katlanamıyorlar. Sonuçta benimde annem var annem de eşime mi tavır yapsın biricik kızını elinden aldı diye.
evet cocuklarini hep cok iyi yetistirirlrrMerhabalar ,
Kv benden ne istiyor anlayamıyorum. Olay basit aslında eşimin kuzenine çocuk sevmeye gittik. Orada hiçbir şekilde kv ile birşey olmadı. Neyse sonra eve gitmek için otoparka arabamızın yanına gittik. Kv bizimle bagajdan eşyalarını almaya indi. Bende arabanın ön tarafında leke gibi birşey vardı ona doğru bakıyordum. Bizim arabanın yanına araba park etmeye çalışyordu ben görmedim. Eşim de sesini yükselterek napıyorsun orda görmüyor musun araba geliyor dedi. Bende o anlık tepkiyle sesimi yükselterek görmedim görsem zaten kenara çekilirim dedim. Neyse sıkıntı yok. Bindik arabaya el salladık kv orda bıraktık gittik evimize. Bu olay cumartesi oldu. Eşimle bu olay üzerine konuşup tartışma vs hiçbirşey olmadı. Pazartesi işteyim kv beni aradı. Napıyorsun nasılsın falan. İyiyim işteyim çalışıyorum dedim. Sen geçen gün niye öyle tepki verdin dedi. Ben olayı o kadar hatırlamıyorum ki ne oldu ki falan dedim. Niye öyle sesini yükselttin falan dedi. Bende bişey yok ki biz bu olayı konuşmadık bile kendi aramızda büyütmek bile dedim. 4 senelik evliyim bu arada. Sonra benim yanımda oğluma öyle davranma dedi. Bende kusura bakma oğlun öyle tepki verdi bende öyle tepki verebilirim dedim. Hem o hep böyle bazen aşırı tepki veriyor dedim. Yok oğlum orda bişey demedi sen aşırı tepki verdin değişmen lazım falan demeye başladı. Bende sinirlendim oğlun beni böyle kabul ediyor dedim. Değişeceğim bir durum yok dedim. Ergen ergen tavırlara giriyorsun. Ben oğlumu çok iyi yetiştirdim. Senin kendini değiştirmen lazım benim yanımda oğluma öyle davranma falan kadın birden coştu. Evlilik hazırlığında da çok sıkıntı yaşattı sonrasında da devam etti. Eşimle sürekli kavga ediyorlar. Bir keresinde evden bile kovdu s...tir git bile dedi eşime. Anlatsam roman olur. Kadının sinirsel sıkıntıları var kendine hakim olamıyor. Söylüyor söylüyor sonra özür diledi kaç kere benden. Affettim hep. Eşim için unuttum. Psikolojik olarak çok yordu beni evlendiğimden beri. Allahtan eşim hep yanımda. Bu son olayıda eşime anlattım. Annenin bu olay olalı aradan 2 gün geçmiş aramasına bir anlam veremedim. Annenin bu konu da iyi niyetli aradığını düşünmüyorum dedim. Haklısın dedi. Ama inanın bu sefer diğer söylediklerine göre hafif ama beni çok kızdırdı.Sanırım geçmişte yaşananların da etkisiyle birikmişlik. Eşime annenle bir daha görüşmek istemiyorum şuan büyük konuşuyor olabilirim belki ilerde görüşeceğim ama şuan düşüncem uzunca bir süre görüşmek istemiyorum dedim. Sesini bile çıkarmadı. Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor. Sağlığımız da yerinde böyle sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum. Bu kadın bizden ne istiyor düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aradan bir hafta geçti arayıp özür dilemedi kv. Aramasını da istemiyorum. Çünkü arasa affedeceğim yine aynı şeyler yaşayacağım. Neler olur yardım edin. Ben mi çok alınganım. Ben mi çok büyütüyorum olayları....
herşeyden önce eşimin annesi bunun içn bile saygı duyuyorum. Eşim yanımda haklı olduğumu görüyor ve yanımda duruyor. güzel güzel anlaşmak varken neden böyle oluyor. benim vicdanım çok rahat bugüne kadar yaptıklarına rağmen hiçbir kötü sözde bulunmadım ve saygısızlık da yapmadım.aynen öyle canım. ben seni çok iyi anlıyorum. somut bşyler arıyosun ama yok. asıl neden yukarda yazdıkların.
benim de oğlum var ve herşeyden önce onu seven ona saygı duyan bir eşi olsun isterim. ama nefis işte ilerde nasıl hissedeceğim bilemem. ''Paylaşamamak'' belki bunun adı.. İki günlük kızı benden çok seviyor hissi.. halbuki eşim hep der; ''dünya bir yana annem bir yana.'' Alınmam. Öyle de olmalı ama sıkıntı olduğunda haklı tarafta olmasını bilir. Eşin ''adaletli'' ise kendini huzursuz etmene gerek yok.
senin ki de fenaymış. Tmm senin oğlun ben onunla evlendim diye senin oğlun olmaktan vazgeçmiyor ki. Bence kendileri dışında başka bir kadına ilgi gösterilmesine katlanamıyorlar birde eşlerimiz bizim yanımızda olunca daha katlanamıyorlar. Sonuçta benimde annem var annem de eşime mi tavır yapsın biricik kızını elinden aldı diye.
kaç senelik evlisiniz ne zaman aldı kvnin bu duruma alışmadı. Tam herşey güzel derken en ufak birşeyden problem çıkarıyor bizim kiAman ben sallamiyorum gerçekten artık ya geldiğinde de eşime özellikle sofrayı felan kurduruyorum oda alıştı artık
kaç senelik evlisiniz ne zaman aldı kvnin bu duruma alışmadı. Tam herşey güzel derken en ufak birşeyden problem çıkarıyor bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?