hemen anlatıym daha dün oldu bişey çok ama çok sinirliyim
kvalidemi sevmem zaten her geçen gün dahada soğuyorum ona karşı
ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu gün 3, gündür çok sancı çekiyorum
dün telefonda bana diyorki neden gelmediniz bu pazar insan bi gelir falan bnde dedmki hastayım annem burda zaten çok kötüyüm dedim
yeni evleenen görümcemde adet olmuş sancısı varmış oda gitmemiş
bana aynen söylediği bu görümcem işte x olsun
- x hasta gelemez sen istesen geleblirdin ne olucak yani çokmu kötüsün sanki
dünden beri çok sinirliyim çatıcak adam arıyorum resmen
eşim tutturdu anneme hamiliğini söyleyeceğim diye,, bende 2 li test olsun öyle söyle dedim,,, oda haksızlık dedi,,, ya dedim nereden biliyorsun 2 li test iyi çıksın sonra söylersin dedim,,, bilmesinler bebeğimi, hiç istemiyorum,, aramasınlar beni bebeğimle ilgili konuşmasınlar,,,,
Benimde 1 aylik bebeğim var dun geldiler sevmeye kv diyo ki sana gelmedik bebek icin geldik
Haha sen şimdiden baslamissin bebeğini kıskanmaya..bi dogsunda hayırlısıyla ozaman bak neler hissetcen herseye karisacaklar öpcekler gizli gizli..ek gidaya gecince habire biseyler sokucaklar agzina her hafta görselerde göremiyom ben cocugu diyip durucaklar ıyyyy ismine bile karisabilirler..oynatcaz die hirpaliycaklar yoracaklar..bebek agliycak sana vermiycekler kendileri susturmaya alisacak bakti susmuyo öyle vercekler sana..kudurcaksın sinirden Allah yardimcin olsun :)
İmza
Kaynanama,
Dugunumuzde hicbir masrafa karismayip ben oglumun ilk evliliginde para harcadim sana 5 kurus koklatmam dedigin icin,evime bir igne dahi almayip uc kurus parayla aldigimiz esyalarimiza hakaret ettigin icin,benim annecigim senin torunun icin evimizde bir oda hazirlarken sen utanmadan birde bizim icin yatak odasi hazirlayin dedigin icin,annem ameliyatli haliyle evimi temizlerken sen karsidan bakip utanmadan anneme hizmet ettirdigin icin,nikah gunumde kendi akrabalarinin bize ettigi hakaretleri destekleyip beni kendi keyfine daha nikahim kiyilmadan aglattigin,hicbir hatam kusurum olmamasina ragmen her turlu hakareti kufuru ettigin icin,15 gunluk gelinken daha 2 gun once senin yaninda olmamiza ragmen bana sen oglumu benden koparmaya calisiyorsun,oburunu bosadiginda benim yanima gelmisti seni de bosadiginda yanima gelecek diyerek tehdit ettigin ve agza alinmayacak kufurler hakaretler ettigin icin senden nefret ediyorum! Sen bana nikahimda hakaretler edip aglatirken karsidan sinema izler gibi elinde bi cekirdegi eksik senin kadar adi gorumceden de nefret ediyorum! Evliligimi mahvettiniz,senin yuzunden nikah gunumu hic unutamiyorum hep agliyorum,esimde ben agliyorum diye uzuluyor,hala o pislik suratlariniza bakiyorsam esimin hatrina ama artik onunda hatrini sayasim gelmiyor ki kendisi de gorusmemi istemiyor,benim ailemin destegi olmasaydi gecinemezdik siz bir kere olsun birak destek olmayi esimin dairesinin de kirasini siz aliyorsunuz,haram zikkim olur insallah!! Dugunde bize takilan paralari alip dugunumuzun haftasinda evinizde insaat yaptirdiniz utanmadan,bizim hakkimizi gasp ettiniz hirsizlar!! Allahindan bulursun dilerim kaynana!! Ama sana beddua etmeye gerek yok neden biliyor musun? Kendi oglun bile seni nefretle aniyor,ikimizden birine dokundugunda yilana dokunmus gibi hissediyoruz,ikimiz cok mutluyuz kocamla her turlu ayirma cabalarin bosa gitti,obur dunyada yaptigin buyulerin hesabini nasil vereceksin acaba? Allahtan tek istegim seni ve o kotu kalpli aileni bir daha gormemek!!!
Kizlar kusura bakmayin yazim hatalari icin,telden zor oluyor,icimi dokmek istedim affedin😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
@gulsen95
Canim telden alinti yaparak cevaplamayi bilmiyorum kusura bakma,bu anlattiklarim bir kismi daha ne cadiliklar yapti bilsen,allahim benden uzak etsin.
yok tatlım, kıskançlık değil, bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimi annemle beraber kV de söylemiştim ama görümcelerim yüzünden evimin huzuru yoktu, hamile kalmadan önce ve hamileliğimde çok tartıştık eşimle,,, (planlı bir hamilelik değiildi), Kv biraz saçma ve bencil davrandı ve o kavganın gürültünün içinde bebeğim karnımda öldü,,,, bir ay hasta yattım görümcelerim bir kere arayıp nasılsın demedi,,
geçen günde evine gittim, örmüş bebek yeleklerini burnuma sokuyor, birde doğursaydın şimdi bebeğimiz olucakdı diyor,,,,
eğer KV hamile olduğumu öğrenirse görümcelerimde öğrenir ve gene evimin huzurunu bozarlar, kem gözleri değer diye korkuyorum,,,,
Bunları ben yasadim ve yasamaya devam ediyorumda :))
Bu arada sölememekte haklısın saklayabildiğin kadar sakla bencede ve esinede aynen böyle anlat
İmza
@gulsen95
Canim telden alinti yaparak cevaplamayi bilmiyorum kusura bakma,bu anlattiklarim bir kismi daha ne cadiliklar yapti bilsen,allahim benden uzak etsin.
Buraya yazmıştım bilen bilir ama kısaca ben eşinin ailesine yakın oturuyırum kvme yîğenî geliyor yemeğe kendisi oram ağrıyo buram ağrıyo der ama misafire bayılır . Ben dün nöbetciydim çalışıyorum ben bu günde dinlenmek istiyordum ama eşim kvmde yemek yiyeceğiZ dedi.yne aynı sorun eşim illa gel demiyor ama ynede sorun oluyor. Kvm istediğine göre haraket edyor beni düşünen yok kaç defa söyledim kvme gelebilirsem gelrm kendi işne göre hareket edemem çalışıyorum dedim anlamıyor delircemmm
kv evindeyken ayy ben çok yorgunum de, içerideki odada yat uyu tatlım, olmaz mı ?
Gtmek istemiyorum hep yapyor bunu kvm artık anlaması lazım ama anlamıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?