Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Hala mi yasiyorsun benim 10 ayim var esim geldikten sonra kurtulucam bu evden evime gecicem.. senin durumun daha kotuymus.. benim de farkli sayılmaz ya.. esim olunca agzini acamiyor zaten bana onun yoklugundan yararlanip beni eziyo umursamiyorum saygisizlik yapmiyorum bebegimi dusunuyorum esimin askerden geldigi gunu dusunuyorum odama kapatiyorum kendimi biraz bunaliyorum ama yapicak bir sey yok.. umursamiyorum kendinden utanmali zaten .. sagol canim benim desteğin için )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Al bendende okadar benide her hafta pazar bekliyorlar hele birde torun olduktan sonra bu iliski daha beter ve itici hale geldi oglumu sevmelerinden bile nefret ediyorum 5 dakika bile birakmak istemiyorum onlara..tabi onlar bu durumdan sikayetci..birde yaz geldi simdi deniz kenarinda olduklari icin cumadan bekliyorlar haftasonu kalacakmisiz..bu yüzden dün kavga ettik esimle cunku oda sürekli gitmek istiyor ama ben istemiyorum mecburmuyum bütün hafta sonlarimi onlarla gecirmeye ya böyle sacma şeymi olur..düsündükce sinirlerim zıplıyo

İmza

eşim tutturdu anneme hamiliğini söyleyeceğim diye,, bende 2 li test olsun öyle söyle dedim,,, oda haksızlık dedi,,, ya dedim nereden biliyorsun 2 li test iyi çıksın sonra söylersin dedim,,, bilmesinler bebeğimi, hiç istemiyorum,, aramasınlar beni bebeğimle ilgili konuşmasınlar,,,,

Haha sen şimdiden baslamissin bebeğini kıskanmaya..bi dogsunda hayırlısıyla ozaman bak neler hissetcen herseye karisacaklar öpcekler gizli gizli..ek gidaya gecince habire biseyler sokucaklar agzina her hafta görselerde göremiyom ben cocugu diyip durucaklar ıyyyy ismine bile karisabilirler..oynatcaz die hirpaliycaklar yoracaklar..bebek agliycak sana vermiycekler kendileri susturmaya alisacak bakti susmuyo öyle vercekler sana..kudurcaksın sinirden Allah yardimcin olsun :)

İmza

yok tatlım, kıskançlık değil, bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimi annemle beraber kV de söylemiştim ama görümcelerim yüzünden evimin huzuru yoktu, hamile kalmadan önce ve hamileliğimde çok tartıştık eşimle,,, (planlı bir hamilelik değiildi), Kv biraz saçma ve bencil davrandı ve o kavganın gürültünün içinde bebeğim karnımda öldü,,,, bir ay hasta yattım görümcelerim bir kere arayıp nasılsın demedi,,
geçen günde evine gittim, örmüş bebek yeleklerini burnuma sokuyor, birde doğursaydın şimdi bebeğimiz olucakdı diyor,,,,
eğer KV hamile olduğumu öğrenirse görümcelerimde öğrenir ve gene evimin huzurunu bozarlar, kem gözleri değer diye korkuyorum,,,,

valla kızlar baştan sona okudum okudukça şiştim şiştikçe madem suyu içtim
kendi kaynanama dua ettim en iyisinin bile sıkıntısı olmaz mı...
benimki başka şehirde kulakları iyi duymuyor...sorun kulaklarda değil duymadığını uydurmasa bide:18:

Kaynanama,
Dugunumuzde hicbir masrafa karismayip ben oglumun ilk evliliginde para harcadim sana 5 kurus koklatmam dedigin icin,evime bir igne dahi almayip uc kurus parayla aldigimiz esyalarimiza hakaret ettigin icin,benim annecigim senin torunun icin evimizde bir oda hazirlarken sen utanmadan birde bizim icin yatak odasi hazirlayin dedigin icin,annem ameliyatli haliyle evimi temizlerken sen karsidan bakip utanmadan anneme hizmet ettirdigin icin,nikah gunumde kendi akrabalarinin bize ettigi hakaretleri destekleyip beni kendi keyfine daha nikahim kiyilmadan aglattigin,hicbir hatam kusurum olmamasina ragmen her turlu hakareti kufuru ettigin icin,15 gunluk gelinken daha 2 gun once senin yaninda olmamiza ragmen bana sen oglumu benden koparmaya calisiyorsun,oburunu bosadiginda benim yanima gelmisti seni de bosadiginda yanima gelecek diyerek tehdit ettigin ve agza alinmayacak kufurler hakaretler ettigin icin senden nefret ediyorum! Sen bana nikahimda hakaretler edip aglatirken karsidan sinema izler gibi elinde bi cekirdegi eksik senin kadar adi gorumceden de nefret ediyorum! Evliligimi mahvettiniz,senin yuzunden nikah gunumu hic unutamiyorum hep agliyorum,esimde ben agliyorum diye uzuluyor,hala o pislik suratlariniza bakiyorsam esimin hatrina ama artik onunda hatrini sayasim gelmiyor ki kendisi de gorusmemi istemiyor,benim ailemin destegi olmasaydi gecinemezdik siz bir kere olsun birak destek olmayi esimin dairesinin de kirasini siz aliyorsunuz,haram zikkim olur insallah!! Dugunde bize takilan paralari alip dugunumuzun haftasinda evinizde insaat yaptirdiniz utanmadan,bizim hakkimizi gasp ettiniz hirsizlar!! Allahindan bulursun dilerim kaynana!! Ama sana beddua etmeye gerek yok neden biliyor musun? Kendi oglun bile seni nefretle aniyor,ikimizden birine dokundugunda yilana dokunmus gibi hissediyoruz,ikimiz cok mutluyuz kocamla her turlu ayirma cabalarin bosa gitti,obur dunyada yaptigin buyulerin hesabini nasil vereceksin acaba? Allahtan tek istegim seni ve o kotu kalpli aileni bir daha gormemek!!!
Kizlar kusura bakmayin yazim hatalari icin,telden zor oluyor,icimi dokmek istedim affedin😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Süpürgesi eksik cadi resmen ! Allahindan bulsun canim ...

@gulsen95
Canim telden alinti yaparak cevaplamayi bilmiyorum kusura bakma,bu anlattiklarim bir kismi daha ne cadiliklar yapti bilsen,allahim benden uzak etsin.

@gulsen95
Canim telden alinti yaparak cevaplamayi bilmiyorum kusura bakma,bu anlattiklarim bir kismi daha ne cadiliklar yapti bilsen,allahim benden uzak etsin.

Vaww bôlesinide hic duymamistim.Allah yardımcin olsun

İmza

Bunları ben yasadim ve yasamaya devam ediyorumda :))
Bu arada sölememekte haklısın saklayabildiğin kadar sakla bencede ve esinede aynen böyle anlat

İmza

Bunları ben yasadim ve yasamaya devam ediyorumda :))
Bu arada sölememekte haklısın saklayabildiğin kadar sakla bencede ve esinede aynen böyle anlat

İmza

yok tatlım benim eşim ailesini melek gibi görüyor, onlara asla laf söyletmiyor,,, bilmiyorum walla,,, sanki duyarlarsa görümcelerim evimin huzurunu bozucaklaemış gibi geliyor,,,,, eşime anlatsamda biz öyle değil böyle dedik diyorlar, gene suçlu ben oluyorum, anlatamam yani,,, birde hepsinin ciddi sağlık sorunları var, onun için pek bir şey yapamıyorum,,,
bilmiyorum sağlıkla huzurla şu bebeğimi kucağıma alayım,,,,

@gulsen95

Allah sana yardim etsin tatlim sabir dile sürekli evine cok sokmamaya da calis hersey beklenir o kaynanadan ! Herkese inat mutlulugunuz huzurunuz daim olsum ^_^

Buraya yazmıştım bilen bilir ama kısaca ben eşinin ailesine yakın oturuyırum kvme yîğenî geliyor yemeğe kendisi oram ağrıyo buram ağrıyo der ama misafire bayılır . Ben dün nöbetciydim çalışıyorum ben bu günde dinlenmek istiyordum ama eşim kvmde yemek yiyeceğiZ dedi.yne aynı sorun eşim illa gel demiyor ama ynede sorun oluyor. Kvm istediğine göre haraket edyor beni düşünen yok kaç defa söyledim kvme gelebilirsem gelrm kendi işne göre hareket edemem çalışıyorum dedim anlamıyor delircemmm

kv evindeyken ayy ben çok yorgunum de, içerideki odada yat uyu tatlım, olmaz mı ?

Gtmek istemiyorum hep yapyor bunu kvm artık anlaması lazım ama anlamıyor işte

yok anlamaz tatlım, ama yorgunsan ki yorgunsundur nöbetten çıkmışşın, insanların yanında uyuklar gibi yap, ay ben çok yorgunum de, at kendini öteki odaya, bir iki derken ısrar etmez bak gör,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…