Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Asla kvden kurtulamicam asla tek oğlan esimm of ya of nefret ediyorum ondan

Neden kayinvalidenizde kalıyorsunuz? Kendi evinizde o da mümkün değilse annenizde kalın. Oniki aya geçer mi yahu huzursuz bir ortamda.

dun yıne kayınvalıdem ıle kıvılcımlar yasadık:) Kadın sureklı agzımdan yalan soylemeye başladı kı ben yalandan nefret ederim daha 1 hafta önce kayınpederım odayı boyatması için kv agzımdan gelın oyle ıstıyor demıs ve ben ozaman kızdım ben oyle bırsey soylemedım lutfen soyleme dıye aksamda kaynıma dedıkı senın sevgılın varmış yengen söyledi dedi şok oldum sonrada kzıınca diyorki kızmana gerek yok şaka yaptım eşimde kızdı annesine kalktık zatne bu kadın gerçekten dengesizz

öncesinde de yazmışdım ben eşimin ailesine hamile olduğumu söylemek istemiyorum diye, geçen gün baktım ki eşimle aramız geriliyor iyi dedim istiyorsan annene hamile olduğumu söyle,, yok dedi sen telefon açıp söyle,,, yani dedim söyleyemem, sen bu güne kadar benim ailemi aramamışsın ben niye arayım senin aileni,,,, durup dururken bana bağırmaya başladı,,, anneme söyleyeceğim senin hamile olduğunu ve seni de asla aramamasını söyleyeceğim dedi,,,,,
annesi eşime eşin beni aramıyor diye şikayet m, etti acaba????
bugğn doktor randevün var zaten çok gerginim, önceki düşük yüzünden,, birde bu gerginlik,,, dayanamıyorum,,,,,
napayım bayanlar ???????

Artık hakkında konuşmak istemiyorum ama tahmin ediyorum ki bolca kulaklarımı çınlatıyordur..
Benim kaynanam değil sadece eşimin annesi ve 4 yıldır hiç görüşmüyorum..

Hayat gayet güzelmiş oysa..

Canım sen hiç takılma bunlara.
Gergin de olma. Rabbim kuzucuğunu koruyacak inşallah. Olabilir, kayınvaliden sikayet etmiştir. Sen ses çıkarma, kavgaya girme kocanla. Zaten amacı da bu. Onu amacına ulaştırma. Mutlu ol ki çatlasın. Hemen aranı düzelt. Git öp kocanı ve bebek haberini ikiniz de mutlulukla verin ailelerinize. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin hastaneden canım.

Oh ne mutlu sana..
Benimki bir haftadır tatilde de, eve eşsiz bir huzur indi sanki..

Mrb kizlar benim esimde tek oglan ve kayinvalidemle bir yemek yiyoruz simdiye kadar ben bunu hic sorun etmedim. Ramaanin ilk gunu kayinvalidem misafir cagirmis normalde misafirden hic hoslanmaz hep beraber iftar yaptik. Annemler bana yakin olmasina ragmen haftqsonu gidiyorum sorun oluyor yoksa. Pazar gunu de annemlere gidecektik arayip haber ettim. Evede yemek yaptim kayinvalide ugrasmasin birdaha diye. Neyse aksama dogru soyledik biz gidiyoruz diye acti qgzini yumdu gozunu. Daha beraber iftar yapmamisiz misafir gelmis o.sayilmazmis hic birsey anlamamis neden annemlere gidiyormusuz onlarla iftar yapmak zorundaymisiz oglunu ondan ayiramazmisim bir oglu varmis ben fesatmisim dwha neler neler onlara saygi duysam annemlerle.degil onlarla iftar yaparmisim sqygisizmisim bir saat bagirdi ve biz gitmedik annem o kadar hazirlik yapmasina ragmen . Cok bunqldim kizlar evliligimin basindan beri boyle ve ne yapacagimi bilmiyorumm

Son düzenleme:
Tosbilik herkesin basinda ayni dert var,,ben bir anlatsam butun forumu doldururum heralde yapilanlarla.En basidi cocugun bezini degistirmeme bile karisiyo..altini batirmis yavrucak degistireyim dedim...neymis bi saat mama vakti gelene kadar ben onu oyle tutmalıymışım daha sonra degistirmeliymişim..bebek bu o halde nasil kalsin ki?Ben guvenip te sana ileride zor birakirim bu cocugu dedim...yaptiklarinin milyonda biri bile degil bu...Ben ezdirmiyorum kendimi.tepkimi de koyuyorum...susarsan daha cok ustune gelir..Allah sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizdemi berabersiniz ? Esimin demesi ben politik olmayi beceremiyormusum. Kirmadan kendimi ifade etmeliymisim. Benimkide bebegin bezinden kiyafetime yemek yaparken kullandigim kasiga soylenir. Duymazdan gelmeye calistim bi donem bu seferde esima esin bizi takmiyor biz ysli insaniza getirdiler. Dedigini yaptim bi donem Alttan almaya calistim yine saygisiz oldum. Okuz altinda buzagi arayan bir kaynanam var her hareketimden bir mana cikariyor. Kendinizi ezdirmemek icin cingarmi cikariyosunuz nasil basariyosumuz :) benimde ogrenmem lazim bu saatten sonra basarabilorsem tabi

Canim ya uzuldum keske herseye ragmen gitseymisin annene. Boyle durumlarda esinden destek goremeyince hicbirsey olmuyor malesef. Hep biz eziliyoruz. Ben evlenirken esim "annemle mesafeni koru ne yapsan onu memnun edemezsin, bi bakmissin ki seni ele gecirmis" dedi. Yok canim abartiyorsun dedim ben. Bir sans vericem dedim kendi kendime. Herhalde oyle degildir, hem ben herkesle iyi gecinirim diyordum kendi kendime. Yeni evliyken kaynanamin evinden evimecgelemez olmustum. Nerdeyse adamin yuzunu gormuyordum. Esim cok sinirlendi kizdi annesine. Her yere goturemezsin her misafir geldiginde cagiramazsin kendi misafirini kendin agirla biz yeni evliyiz dedi. Ama sonra bizim kayinvalideyle sorunlar artti baktim olmayacak konudmuyorum simdi. Simdi de esimcsoylenmeye basladi. Bu kadar mi dusmansin demeye basladi. Simdi annesi iyi oldu ben kotu oldum. Bizde de yakinda buyuk bir firtina kopacak gibi gorunuyor.

Esimde beni suclu buldu onlarin alinacagini hesap etmeliymisim ince dusunmeliymisim onlar yasliymis alinirlarmis bu arada kaynanam ellisine yeni girdi gezmeye gelince dinc evde yasli ve hasta. İyide dedim annen herseye aliniyor karisiyor her harekwtimden bir mana cikariyor.politik olacakmisim ayni evde yasiyormusuz. Kendisi kendi annesiyle anlasamiyor benden anlasmami bekliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Millet emekli.olunca arada.tatile gider memlekete filan gider ama.bizde o da yok tum gun basimda evden markete marketten eve

senin annene de yazık ya kadın hazırlanmıs o kadar.. onun ki annne de senın ki değil mi? insaf ramazan günü böyle eziyet ederler bide oruç tutyorum derler, iftar yaparlar...

Benimki de elli yasinda. Gezmeye gelince hic usenmez herkesden once duser yola. Gittigi yerden de gece 12 yi gormeden kalkmaz. Ama is yapmaya gelince bi yasli bi yasli her yeri agrir beli kasar falan. Bi de benden bunlari yutmami bekler. Beraber oturuyorsaniz cok zor isiniz. Biz de bitisik oturuyoruz. Buna ragmen zor. Hic konusmuyorum ama yine de varligi bile rahatsiz ediyor beni. Bir sekilde ayri eve cikmaya calisin. Baska turlu gercekten zor. Hic memnun edemezsiniz. Kotu de olsan olmaz ayni evin icinde. Esinle de huzursuz olursun.

Evet canim biz de beraberiz ve inan seni cok iyi anliyorum.yaziş tarzindan hile senin ne kadar iyi niyetli oldugun belli..Sorun yokken cok iyi davraniyorum.Hatta 2kat daha fazla caba sarfediyorum bunun icin.uzulmesin,,gucenmesin ,,buyuktur diyorum..Ama kayinvalidelige basladiginda tepkimi de koyuyorum..gerekirse cingar da cikarmak gerekiyor.o zaman bisey diyemiyor..ben careyi boyle buldum.

evimiz dublex o ust katta ama bir ev iste. Ayri ev esim istemisti bi donem ben istememistim artik olmaz onlar sorunlarini duzeltti olan bana oluyor.bekarken inanmazdim ama kaynanaya agzinka kus tutsan yinede memnun olmuyor. İs yapmaktan gucenmem beni kizigibi gorse ayaklarini bile yikardim ama ele karismak cok zormus cok

senin annene de yazık ya kadın hazırlanmıs o kadar.. onun ki annne de senın ki değil mi? insaf ramazan günü böyle eziyet ederler bide oruç tutyorum derler, iftar yaparlar...

birde oyle bir konusuyorki dersin ben bu kadinin arkasindan kuyu kaziyorum yine hakli cikariyor kendini

Bende baslicam yakinda cingara yoksa ben kafayi yicem . Gerci benimki afedersin cingene gibi bir soyle bin soypesin susmakta bilmez . Ben buyuktur esimin anne babasi diye sustukca tepeme cikti

Biliyorum canim.susmayi bende denedim.bir univ bitirdim ve seviyeli bir aileden geldim ben..Hep iyi niyetle yaklastim insanlara bu yasima kadar..aksi davranista bulunamayidum cunku aileden oe gormustu...kirinca uzulen bir yapım var benim.pisman olurum hep ama alttan alinca tepeme cikildigini gordum...bebege mama vermem bile sorun oldu.,cok veriyomusum(ki gramina kadar olcerek veririm)copteki bezler niye az islakmis dedi bana..Sen cop mu karistiriyosun dedim gecende..ben banyo etmisim kizimi eski bezimi takayim yani?

Ilk cingarimi gorumcem buradayken cikardim.her gun bizde..geliyo gidiyo laf sokuyo susuyorum..sabir diyorum.insanlik bende asin..ikinci gun yine laf sokuyo duymamis gibi yapiyorum..3,,,4,,5.gun yine geldi mutfakta bende bekliyorum bebegin biberonunu yikiyayim diye...laf soyledi...ama tezgahta ki icine koymadim dedim..gorumce kiyameti kopardi..dayanamadim.yumdum gozumu actim agzimi..ben dedim sana gelince karisiyomuyum?kaldi bi an?gelip gidip laf sokuyosun susuyorum..yeter..bu evden cikmissin ki bana soz hakkin yok senin..ben de cikinca benim olmayacak..sinir krizi gecirdi bagirarak..kv de geldi basimda bagiriyo annene soylerim diye...soyle dedim.ve ekle kizim laf sokuyo 5 gun dayandi..peygamber sabri gosterdi sonunda patladi..tabi esimle de papaz olduk..aldim cocugu ciktim disari gezdireyim sinirim yatişsin dedim..ne dusunduler bilmiyorum..alip gidecegimi heralde..donunce bi ilgi.kizim gel yemek ye..tabak koyayim falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…