Sanki kendimi gördüm bu yazdıklarını 😊 Hayır her b..ka neden karısirsinki. İyi mi oldu oğlun sorumsuzlugu. Şimdi 2.5 aylık çocuğuma babamın evindeyim.sırf bize iyilik olduğunu düşünüp herişi kendin yapıp oğlunu işe yaramaz tembele çevirip gelinini de ondan soğuttun ya helal sana! kalkıp senle bunları konuşsam aaaa yaptım yaranamadım emekler boşa diye bi ton da laf işiticem ...
Oh ne mutlu sana..
Benimki bir haftadır tatilde de, eve eşsiz bir huzur indi sanki..
Buraya yazmıştım bilen bilir ama kısaca ben eşinin ailesine yakın oturuyırum kvme yîğenî geliyor yemeğe kendisi oram ağrıyo buram ağrıyo der ama misafire bayılır . Ben dün nöbetciydim çalışıyorum ben bu günde dinlenmek istiyordum ama eşim kvmde yemek yiyeceğiZ dedi.yne aynı sorun eşim illa gel demiyor ama ynede sorun oluyor. Kvm istediğine göre haraket edyor beni düşünen yok kaç defa söyledim kvme gelebilirsem gelrm kendi işne göre hareket edemem çalışıyorum dedim anlamıyor delircemmm
Iyyy
Kim olsa deli olur
Hem aldır diyor, hem de kucağına alıp sahte sahte seviyor hee? Coook sinir bozucusen yuvana sahip çık canım benim. Umursamamaya çalış onu. Biliyorum çok zor ama mesela o seni her sinir ettiğinde gel buraya dök kendini. Asaletini bozma. Sus. Kavga ettikçe olayların uzadığını ve çıkmaza sardığını gördüm ben. Sen yapma öyle emi canım¡
ya çok afedersin ama sormadan edemedim. kvni sevmior olabilitsin sana kötü davranior olabilir konularını ve yorumlarını okumadım ancak verilen dosegi yıkarken yününü tartıp ustune arayıp hesaplaşmak nasil bir mantığın sonucu yahuu.... yani bence kvn kötü ama sende altta kalmazsin....ben ortanca gelınım buyuk eltımle benı hep kayırdı şimdide torunları kayırıyor
ilk torunmus onun cocugu beımkı 3. cu :) ılklerın yerı ayrı oluyomus
bgun gelınlık verdıgı yün yatagı yıkadık annemle
30 kılodan yatak yaptım dıyordu tarttık 18 kılo bıle cıkmadı aradım soyledım yer yatagı oyle olur dıo:) sınırlerım alt ust yıne,
unutulmuyor aptıkları esımle tartısma sebebim yanı
ya çok afedersin ama sormadan edemedim. kvni sevmior olabilitsin sana kötü davranior olabilir konularını ve yorumlarını okumadım ancak verilen dosegi yıkarken yününü tartıp ustune arayıp hesaplaşmak nasil bir mantığın sonucu yahuu.... yani bence kvn kötü ama sende altta kalmazsin....
Ya kadının beni aradığını görmem ismini görmem bile yetiyor düşünün!! Beni aramış adet oldun mu diyor? Ya deelleniyorum ama baştan o yüzü vermişim bu kadına. Şimdi o sorduğunda ne söyleyebilirim de bana bir daha sormaz arkadaşlar. Ama o yüzü verdim başta malesefAllah bana gerçek yüzünü geç gösterdi. Allahım ıslah etsin o kadını kayınbabayı !!!
adet oldunmu ne demek ya :S ınanmıyorum uzulme bosver benımde aynı telefonda arayınca konusmak bıle ıstemıyorum
kesınlıkle oyle bastan mesafetyı korumak gerekıyor ama olmuyor ıste
kayın baba meselesıne hııc gırmıyorum
Malesef canım 1 yıldır evliyim her adetimi sorar günümü benden iyi bilir. Ne tembel çıktınız siz hala torun veremediniz bize diyor kayınbaba bir yandan bunlar bir yandan.. Allahım sabrımı sınıyor. Görüşmek değil adını dahi duymak istemiyorum. Nasıl üstesinden geleceğim hiç bilmiyorum hiç !!
Aman Allah vermesin bide bu türler var. Sizene be zaman yaparsan yaparım çocuğu. Resmen insanın yatak odasına karışıyorlar. İyi oldu gel bide başımda bekle diyceksin böylelerine tövbeeee.. elhamdülillah katınvalidemden hiç böyle şeyler görmedim. Bende hiç arayıp sormuyosun diye bi ton laf söylerim kadına. Hayatta karışmaz hiçbişeyimize. Ama ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızdadır. Oğullarından çok bizi kayırır. MaşaAllah diyeyim. 4 yıl oldu bir kere bile sorunumuz olmadı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kadının beni aradığını görmem ismini görmem bile yetiyor düşünün!! Beni aramış adet oldun mu diyor? Ya deelleniyorum ama baştan o yüzü vermişim bu kadına. Şimdi o sorduğunda ne söyleyebilirim de bana bir daha sormaz arkadaşlar. Ama o yüzü verdim başta malesefAllah bana gerçek yüzünü geç gösterdi. Allahım ıslah etsin o kadını kayınbabayı !!!
duymamazlıkdan gel,,,, veyahut öyle bşr şey söyle ki bir daha soramasın, oğlunla ilişkiye girdiğimiz günlerinde listesini vereyim de,,,, ya duymamazlıkdan gel veyahut edepsize daha da edepsiz ol,,,,,
o kadar güzel o kadar içten yazmışsın ki sanki ablamla, ailemle dertleşiyor gibi hissettim kendimi,,, çok teşekkür ederim.. dediğin gibi dinsizin hakkından imansız gelirmiş, dün öyle bir şey yaptıkki eşimlehalı yıkamaya gidiyorlardı ya bi baktım eşim arıyor" aşkım annemin poşetini aşağıya at, anahtar içindeymiş galiba" dedi.. ama ilaç poşeti falan ayrı.. bende poşeti bağladım,, eşim aşağıdan bağırdı.. "aşkım ilaç poşetine de bak orda da olabilirmişşş,,ahhaaa dedimm sevda, şimdi yaptın yaptın yoksa daha bir hafta daha çekersin.. önce acaba ayıp olurmu olmazmı..sonraa amaann dedim bana ayıp olmuyor mu...koydum ilaç poşetinide attım aşağıya,, biraz ayıp ta oldu eminim ama kusura bakmasın ruhum daralmıştı artık.. Allahtan eşimde gelirken getirmedi.. zaten kv de kaynı para verecekmiş onun için gitti yani biz ne yaparsak yapalımm daha kalırdı da Allah razı olsun eşimin amcasından valla o gitti eve huzur geldi, eşimde bende rahatladık, düşün ki oğlu bile daralmıştı hareketlerinden,, bu çok kötü bir şey ama insan biraz kendine dikkat etmeli değilmi,, benim iki kaynım var.. olay anında ( kv kp ile tartışırken ) eşim yanlarındaydı ama bir kaynım yurt dışında onun pek yapacak birşeyi yok yeni gitti daha oturumu bile yok henüz,, öteki de başka şehirde bu aramış annemi al size götür o evde kalmasın demiş eşime gelirsem çok kötü olur o evi yıkarım falan filan demiş,, eşimde aldı getirdi annesini dahada olay büyümesin diye.. ama gel gör ki o günden sonra iki oğlu da aramadı.. buna rağmen kv diyorki,, aman o ikisi üzülmesin şehir dışında olan için o polis , psikolojisi bozuk diyor.. eşimde bende çoksinirlendik.. benim eşimde polis bu arada.. dedimki eşime, insanda azıcık minnet olur.. seni beğenmez, beni beğenmez.. ama gelip sığındığı yer bizim evimiz, biz bakıyoruz ve hala yaranamıyoruz acımıyor ne sana ne bana dedim.. eşimde farkında.. bu evlat ayıran annelere varya cok kızıyorum acaba nasıl ölecekler bu adaletsizlikle..
yine ben...içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok,anneme anlatmıyorum herşeyi çünkü kalp hastası ve çok üzülür,ayrıca 3 kızı arasından en küçük olduğum için deryam başka der hep,nasıl başlayacağımı nerden anlatacağımı bilemiyorum. daha öncede yazmıştım,kaynanam ve görümcemle aynı apartmanda oturduğumu...ama anlatmak zorundayım
dün geceden beri ağlıyorumgözlerim daha ne kadar şişecek bilmiyorum,evlendiğim günden beri bana hayatı zehir eden kocamın ailesi yine dün akşam kıyameti kopardı,neden mi ? 2 gün evlerine gitmemişim yani aşağı inmemişim haftanın 7 günü sabahtan aşağı inmemi istiyorlar ta kii akşam kocam gelene kadar..Allahım sabır ver şu kuluna,ben artık dayanamıyorum gücüm kalmadı,evimde oturamıyorum ben,,,eni sonu şu 9. kattan atacağım kendimi aşağı bana başka çare bırakmadılar,duy yarabbim sesimi yardım et bana..kocam ise ailesinden yana..dün kavgada,bana bu evde bağıramazsın burası benim evim dedi,yıkıldım,burası senin evinse ben gidiyorum dedim,bu saatte gidemezsin ben seni bırakayım annene dedi,sonra bırakmadı boşver rezil oluruz herkese dedi ve bırakmadı,karşılıklı banyoda yerde ağladık,dayanamıyorum ailenin baskısına dedim ,kocam ağladı ben ağladım,sabret diyor oda arada kalıyor ama hep kırdığı taraf ben oluyorum,ailesine laf söyletmiyor,,akşam bir arkadaşımızın bebeğinin doğum gününe davetliyiz ve benim gözlerim balon gibi,moral zaten sıfır,,,ağlamaktan helak oldum çıkmazlardayım bana fikir verin nolurr yalvarıyorum,psikolojik tedavi alsam olurmu ? ama bunlar böyle devam ettikçe tedavinin ne anlamı kalır ? ölüm çare olurmu acaba ? ben nasıl bu duruma düştüm...annesinin nazlı kızına ne yapıyorlar böyleeee bu sadece bir sebep daha başka neeler var bana yaptıkları ...ya intihar yada katlanıcam bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?