Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Sanki kendimi gördüm bu yazdıklarını 😊 Hayır her b..ka neden karısirsinki. İyi mi oldu oğlun sorumsuzlugu. Şimdi 2.5 aylık çocuğuma babamın evindeyim.

O an anladim ki daha once agirligimi koymaliymisim...daha sonra da esim gelip bana cahillik iste..sen ortayi bulmaya calis dedi..ezdirme kendini guzelim.insallah hersey gonlunce olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla kayinvalide var, kayinvalidecik var..
ben cok mesafeliyim. kandil,bayram,anneler gunu haricinde kendisini aramiyorum.
cunku patavatsiz biri..olmadik bir laf soyluyor beni deli ediyor.
en iyisi mi inanilmaz mesafe koymak.. resmi durmak,resmi konusmak..
ohh boyle kafam cok rahat...

En son evi terk ettin diye hatırlıyorum ama yine geri dönmüşsun anlaşılan. Senin kocadan birşey cıkmazzz.

ben ortanca gelınım buyuk eltımle benı hep kayırdı şimdide torunları kayırıyor
ilk torunmus onun cocugu beımkı 3. cu :) ılklerın yerı ayrı oluyomus
bgun gelınlık verdıgı yün yatagı yıkadık annemle
30 kılodan yatak yaptım dıyordu tarttık 18 kılo bıle cıkmadı aradım soyledım yer yatagı oyle olur dıo:) sınırlerım alt ust yıne,

unutulmuyor aptıkları esımle tartısma sebebim yanı

ya çok afedersin ama sormadan edemedim. kvni sevmior olabilitsin sana kötü davranior olabilir konularını ve yorumlarını okumadım ancak verilen dosegi yıkarken yününü tartıp ustune arayıp hesaplaşmak nasil bir mantığın sonucu yahuu.... yani bence kvn kötü ama sende altta kalmazsin....

Ya kadının beni aradığını görmem ismini görmem bile yetiyor düşünün!! Beni aramış adet oldun mu diyor? Ya deelleniyorum ama baştan o yüzü vermişim bu kadına. Şimdi o sorduğunda ne söyleyebilirim de bana bir daha sormaz arkadaşlar. Ama o yüzü verdim başta malesef Allah bana gerçek yüzünü geç gösterdi. Allahım ıslah etsin o kadını kayınbabayı !!!

yaşadıklarımı kımse bılemez sevmıyor degıldım oncelerı kendı annemden cok sevıyordum
evlat kayırınca boyle oluyor maalesef
hesaplaşma dıye bıseyde yok dun kendısı geerıne gerıne annemı ezerek soylemeye calıstı bende kendımı ezdırmem aılemıde
e tabıkıde allta kalmam:)
herkez hak ettıgı degerı goruyor

adet oldunmu ne demek ya :S ınanmıyorum uzulme bosver benımde aynı telefonda arayınca konusmak bıle ıstemıyorum
kesınlıkle oyle bastan mesafetyı korumak gerekıyor ama olmuyor ıste
kayın baba meselesıne hııc gırmıyorum

Malesef canım 1 yıldır evliyim her adetimi sorar günümü benden iyi bilir. Ne tembel çıktınız siz hala torun veremediniz bize diyor kayınbaba bir yandan bunlar bir yandan.. Allahım sabrımı sınıyor. Görüşmek değil adını dahi duymak istemiyorum. Nasıl üstesinden geleceğim hiç bilmiyorum hiç !!

Aman Allah vermesin bide bu türler var. Sizene be zaman yaparsan yaparım çocuğu. Resmen insanın yatak odasına karışıyorlar. İyi oldu gel bide başımda bekle diyceksin böylelerine tövbeeee.. elhamdülillah katınvalidemden hiç böyle şeyler görmedim. Bende hiç arayıp sormuyosun diye bi ton laf söylerim kadına. Hayatta karışmaz hiçbişeyimize. Ama ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızdadır. Oğullarından çok bizi kayırır. MaşaAllah diyeyim. 4 yıl oldu bir kere bile sorunumuz olmadı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım o zaman. benim eşim tek erkek evladı ve acayip düşkünler. eşimde onları hiç kıramaz yaşlılar der sen haklısın der ama beni hep susturur içime ata ata varya sinir küpü oldum nefret ediyorum resmen bir yıldır nefret ediyorum !!! neler yapmadılar bana.. eşim aradaki mesafeyi koruyamadı ezdirdi beni tepeme çıktılar iyice. hergün arar eşimi en az 1 saat konuşur. haftasonu gelsenize diye her hafta yaa.. allahım onları bir an önce ıslah etsin inşallah. allahıma havale ediyorum.

duymamazlıkdan gel,,,, veyahut öyle bşr şey söyle ki bir daha soramasın, oğlunla ilişkiye girdiğimiz günlerinde listesini vereyim de,,,, ya duymamazlıkdan gel veyahut edepsize daha da edepsiz ol,,,,,

duymamazlıkdan gel,,,, veyahut öyle bşr şey söyle ki bir daha soramasın, oğlunla ilişkiye girdiğimiz günlerinde listesini vereyim de,,,, ya duymamazlıkdan gel veyahut edepsize daha da edepsiz ol,,,,,

Telefonla sırf onun için arıyor duymamam mümkün değil kaç defa tekrar eder duymasamda yüzsüzdür. ne yanıt verebilirim bilmiyorum

Konulari okuyordm ama yazmak istemedm suan gelen telefonla sinirlerm zipladi bayrama ailemin yanina gidecez 3 hafta kalip donecez kayananm sordu simdi telde bnde boyle dedm verdgi cvp arefe gunu gidin 10agustos kuzenimin dugunu 11 sabahi geri yola cikin biz plan yaptk esimle beni ilgilendirir bu konu dedm sanane be kadn anamin babamin yanina gderken senden mi izin alacam

slm kızlar 10 yıllık evliyim 5 yıl kayın valideyle oturdum ayyyy işkence gibiydi her şeye karışmalar umursamayınca tafralar ayyy neler neler 5 yıl oldu ayrıldım bir şey değişti mi diyorsun tabi ki hayır yine karışıyor en uyuz olduğum şey bizim sanki kafamız çalışmıyor her şeye yönlendiriyor mesela en basitinden misafir geliyor hoş geldin dedin mi soruyor herkesin ortasında sanki biz hoş geldin demesini bilmiyoruz..... valla bir şey diyeyim mi her şey kocada bitiyor bana kalırsa fırsat vermese böyle olur mu ya bu anlattığım en basit ve en komik olanı daha neler var neler kısacası beni nekadar uyuz ettiğini paylaşayım dedim..... oh beee.....

Cocuklari arasinda ayrimcilik yapan kv ler olmasa keske.. benim kv de oyle Allah affetsin den baska birsey diyemiyorum.

yine ben...içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok,anneme anlatmıyorum herşeyi çünkü kalp hastası ve çok üzülür,ayrıca 3 kızı arasından en küçük olduğum için deryam başka der hep,nasıl başlayacağımı nerden anlatacağımı bilemiyorum. daha öncede yazmıştım,kaynanam ve görümcemle aynı apartmanda oturduğumu...ama anlatmak zorundayım
dün geceden beri ağlıyorum gözlerim daha ne kadar şişecek bilmiyorum,evlendiğim günden beri bana hayatı zehir eden kocamın ailesi yine dün akşam kıyameti kopardı,neden mi ? 2 gün evlerine gitmemişim yani aşağı inmemişim haftanın 7 günü sabahtan aşağı inmemi istiyorlar ta kii akşam kocam gelene kadar..Allahım sabır ver şu kuluna,ben artık dayanamıyorum gücüm kalmadı,evimde oturamıyorum ben,,,eni sonu şu 9. kattan atacağım kendimi aşağı bana başka çare bırakmadılar,duy yarabbim sesimi yardım et bana..kocam ise ailesinden yana..dün kavgada,bana bu evde bağıramazsın burası benim evim dedi,yıkıldım,burası senin evinse ben gidiyorum dedim,bu saatte gidemezsin ben seni bırakayım annene dedi,sonra bırakmadı boşver rezil oluruz herkese dedi ve bırakmadı,karşılıklı banyoda yerde ağladık,dayanamıyorum ailenin baskısına dedim ,kocam ağladı ben ağladım,sabret diyor oda arada kalıyor ama hep kırdığı taraf ben oluyorum,ailesine laf söyletmiyor,,akşam bir arkadaşımızın bebeğinin doğum gününe davetliyiz ve benim gözlerim balon gibi,moral zaten sıfır,,,ağlamaktan helak oldum çıkmazlardayım bana fikir verin nolurr yalvarıyorum,psikolojik tedavi alsam olurmu ? ama bunlar böyle devam ettikçe tedavinin ne anlamı kalır ? ölüm çare olurmu acaba ? ben nasıl bu duruma düştüm...annesinin nazlı kızına ne yapıyorlar böyleeee bu sadece bir sebep daha başka neeler var bana yaptıkları ...ya intihar yada katlanıcam bunlara

Off rabbim yardimcin olsun ayri eve cikma sansiniz yokmu acaba ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…