Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Gelinsin diye senin canın değerli değil yani onun gözünde. Sanki bizi de Allah yaratmıyor. Sanki bizi de bir ana doğurmuyor! Vicdansız kadın! Geçmiş olsun tatlım, sinirlenmekte son derece haklısın.

çok teşekkür ederim inşallah kısa sürede geçer gerçekten çok kötüyüm anlatıyorum idrara çıkarken resmen doğum sancısı gibi sancı çekiyorum
ve sürekli yanma idrara çıkma isteği böbreklerim felaket ağrıyor iyice açıklamalı anlattım yani üstün körüde anlatmadım ama anlamak istemeyene boşmuş demek gerçekten kendi evladı değilim diye değersizmiş benim canım...
çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda kendi evine çıkarsın

Super canim bi raddeden sonra arip uwtemiycej duruma gelicek onlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende diyecektin evet anne x ne kadar sanciliysa bende ondan daha cok sanciliyim ha tabi o kizin ben gelinin dwmi farki unutmusum diyip sakayla soylerdin

Bazen diyorumki kocam onlari hayatina almak zorundasin derse 10 cocukluda olsam ondan boaanirim cunku onun yüzünü gormekten tiksiniyorum

Aminn çok amin hem de. Arkadaşlarım bana diyor ki "bu kadın seni cennetlik yapacak. Çeke çeke sabır taşı oldun." haklılar da. Hiç sorma.. Aynı ev.. Cehennem azabı. Yaptıkları olmasa batmazdı bana asla. Anne diyorum zaten ona hala. Allah biliyor ya nefret ediyorum. Ama çok şey geçti aramızda. Söylenmemesi gereken çok şey söylendi, duyuldu. Geçenlerde "bu evde bir general var beni istemiyor evi o yönetiyor. Benim oğlum aptal. Bildiğin koyun" derken duydum. General diye kast ettiği benim. Ne istiyor anlamıyorum. Her dakika dayak yiyip ezilsem hoşuna gidecek heralde.

Son düzenleme:

Aminn amin. Allah cümlemize yardım etsin inşaallah. Bizler kötü insanlar değiliz. Zulme uğruyoruz. Allah görsün. Sen Allah a havale et onu canım. Ben seni anlıyorum. Sakın canını sıkma.

Cok guzel yazmissin canim ya sanirim ayni seyleri yaşadık aman saygisiz gelin olma ses cikarma beyniji yedim gunlerce.

Ah canım ah.. Düşün o kadar dertliyim ki burayı açtım. Biz kendimize ne haksızlık etmişiz. Değmeyecek insanlar için kendimizi tüketmişiz. Umursamıyorum onu artık. En azından onun öyle düşünmesini sağlıyorum ki gıcık olsun.

ahh ahh kanayan yarama tuz bastınız kızlar kaynananamı değil o kuma önceden benim kumamdı şimdi kızımın kuması boşandım hala beni kıskanıyo uyuz karı ALLAH biliği gibi yapsın hain kumaa iki elim yakanda olacak pislik kaygana

Klasik savunmaları zaten. "Yaptım yaptım yaranamadım."

Az önce yaşanmış bir olayı anlatayim.. 3,5 yaşındaki oglumu büyük oğlumla sitenin parkına yolladım. Kv ile kp de aynı sitede oturduğumuz geçici olarak çalışan eltimin iki cocuguna bakiyorlar baktım onlarda parkta sonra büyük oğlum anne ben arkadasima gidiyorum x amca kardesimle diğer torununu salincakta sallıyor dedi.( x amca kp oluyor büyük oğlum ilk evliligimden o yüzden x amca diyor) bende tamam sen git dedim. Az sonra bi baktım parkta ne kv var ne kp benim çocuk ayakları yalın geziyor cinnnet gecirdim. Diğer torunlari alıp gitmisler benimki kalmış yanlız.... Torun ayrımı yapan kv ve kp sizden nefret ediyorummm.!!!

Ben kucuk bi ilçede yasiyorum ne pazara cikabiliyorum ne dugune gidebiliyorum cocugumla onun bahanesiyle gelip benim sinirleriki cbozucak diye

Afedersin de yuh yani! O ne vicdansız bir adammış öyle! Allah korusun ya çocuğa bir şey olsa?!! Nasıl nefret edilmez ki arkadaşım! Haklısın.

Afedersin de yuh yani! O ne vicdansız bir adammış öyle! Allah korusun ya çocuğa bir şey olsa?!! Nasıl nefret edilmez ki arkadaşım! Haklısın.

Arkadaşım daha neler neler. Aradim hemen kv yi niye haber vermiyorsunuz ya başına bişey gelseydi dedim. Neymis efendim öteki torun salincakta uyumusta acele alıp gelmiste namazi geçiyormuş ta abisi orda d iye kp birakmis ben önce ciktim baban sonra geldi diyo. Çok gucendim o torunda bu değilmi dedim. Bunda gucenecek bişey yok diyo. Sabrimi zorluyorlar yaa..

Üstelik büyük oğlum giderken kv deme söylemiş ben gidiyorum çocuk size emanet diye. Tel hemen oğlunu istedi agliyoo hastayım diyoo hemen duygu sömürüsü. Benim saf kocamda tamam anne aglama bi yanlış anlasilma olmuş diyo. Delirecem yaa. Neresi yanlış anlasilma kabak gibi ortada ışte ayrım yapıldığı. Allah'in safi gor artık. Ay ne sinirlendim yaa. Yarama tuz bastin arkadaşım daha anlatsam okumaktan bıraksın. Bana yapilanlara girmiyorum bile...

Allah sabır versin arkadaşım.
Aman onlara güvenme, sen sahip çık evlatlarına.

Ah canım benim.
Anlat sen.. Burası bunun için var..
Benimkide saftı eskiden.
Şimdi o da anladı annesinin hatalı olduğunu.
Şimdi de ben aralarını bozuyor oldum!
Gerçekler ortada! Neyse

Allah sabır versin arkadaşım.
Aman onlara güvenme, sen sahip çık evlatlarına.

Sağol canım Allah hepimize sabır versin bundan sonra asla guvenmem zaten. Asla sevmedim sevemicem o insanları. Ömrümün sonuna kadar gormesem aklıma gelmezler simarik kaynanamla tok sözlü kayinbabam.

Ah canım benim.
Anlat sen.. Burası bunun için var..
Benimkide saftı eskiden.
Şimdi o da anladı annesinin hatalı olduğunu.
Şimdi de ben aralarını bozuyor oldum!
Gerçekler ortada! Neyse

Ah canım benim anlattıkça sinirlerim bozuluyo. O kaynanamin büyük oğlunun sürekli parasiz olduğunu söyleyip gırtlağına kadar borca batmis bizden para istenesinimi anlatayim. Kp saygısız eltimi bana savunup onunla kus kalirsan evine adım atmam ailemide gondermem deyip baskı yapmasinimi. Üstelik eltim bana iftira atmisti %100 ben hakliydim. Eltimin kocası kaynim bile sen haklısın demişti. ay ne çektim ben yaa (

Yuzlerine bakilalari yok

bende kayınvaldesinden çeken biriyim.6 yıl oldu evleneli kadın hala üzerimde baskınlık kurmaya çalışıyor.büyük gelinine yapamadığını yaptıramadığını ben sakin bi insanım diye bana yaptırma çabasında.Şuan 3,5 aylık ikizlerime hamileyim.Çok bulantılı halsiz geciyo hamileliğim.Birde 4 yaşında kızım var.Buna rağmen beni memlekete kiraz toplamaya çağırıyor.Halimi bile bile.Eşim çok kötü getiremem dedi telefonda.Beni arıyo sanki inanmıyo gibi o kadar kötü müsün sen ya diye soruyo.el insaf ya.ben evimin işini bile yapamıyorum.Eşim sağolsun hep annesindem yana olduğu için götüreyim dese gitmicem kötüyüm desem ya surat asar yada tartışma çıkarırdı..

Allah sabırlık versin cnm.Kendi kızları olsa aynı şey yapılsa hep kendilerini haklı görürler.Bizde ana kuzusuyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…