Gelinsin diye senin canın değerli değil yani onun gözünde. Sanki bizi de Allah yaratmıyor. Sanki bizi de bir ana doğurmuyor! Vicdansız kadın! Geçmiş olsun tatlım, sinirlenmekte son derece haklısın.
Kayın validem sana anne demek bana bi nevi zulüm gibi.. Zaten sende bana ismimle hitap etmiyorsun gelin diye hitap ediyorsun. En son anneler gününde devirdiğin çamdan sonra nedense artık hiç içimden gelmiyor seninle görüşmek.. Bana el kızı tavrı yapman çok garip. Kendi kızın başı boş gönlü hoş yaşarken bana ağzına geleni küfretsen iyiydi dedirtecek kadar laf sokmalarından bunaldım. Bak artık sana neredeyse hiç gelmiyorum, içimden gelmiyor.. Al boncuk oğlunu başına çal derdim ama napıyım iyi geçiniyoruz mutluyuz.. o ğlun sana istediği kadar gelsin gitsin çokta fifi.. Ben gelmiyimde sana..Sahte gülüşlerini görmiyimde.. İçim o kadar doluki sana, kızından nefret ediyorum. Hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz en fesat en tuhaf kadın. Oğlunu sömürmeye çalışıyor sen onlar kardeş diyorsun, güzel diyorsunda hep ver ver ee ne bana ne kardeşine saygı gösteriyormu senin evlat müspettesi kızın? Sırf senin kapı komşun olmadığım içinmi tavrın? Yada senle aynı sitede oturmayı reddettiğim içinmi? Ona bakarsan bende annemden uzağım başka şehirde, ama sen sonuçta bizimle aynı şehirdesin.. Neden bana bu kıllığın.. Neden her seferinde beni azarlar gibi konuşursun bi anlasam. birazcığını söyledim rahatladım :) dahasını söylesem, burada sayfalar yetmez..
hemen anlatıym daha dün oldu bişey çok ama çok sinirliyim
kvalidemi sevmem zaten her geçen gün dahada soğuyorum ona karşı
ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu gün 3, gündür çok sancı çekiyorum
dün telefonda bana diyorki neden gelmediniz bu pazar insan bi gelir falan bnde dedmki hastayım annem burda zaten çok kötüyüm dedim
yeni evleenen görümcemde adet olmuş sancısı varmış oda gitmemiş
bana aynen söylediği bu görümcem işte x olsun
- x hasta gelemez sen istesen geleblirdin ne olucak yani çokmu kötüsün sanki
dünden beri çok sinirliyim çatıcak adam arıyorum resmen
Teşekkür ederim. Dengesiz görümce topiğide varmıkiAnlatsam o kadar uzunki, bi yerden başlıyım diycem ama baştan başlamazsa hiç bişi anlaşılmaz. O yüzden sadece yüzeysel geçiyorum Allah sana çok çok sabır versin demiycem direk afiyet versin inşallah.. Çünkü ev üstünde ev olmaz, ayrıca aynı şehirde bi ayrı boğuyorlar, ayrı şehirde başka, heleki aynı evde yok olamaz ya..
çok teşekkür ederim inşallah kısa sürede geçer gerçekten çok kötüyüm anlatıyorum idrara çıkarken resmen doğum sancısı gibi sancı çekiyorum
ve sürekli yanma idrara çıkma isteği böbreklerim felaket ağrıyor iyice açıklamalı anlattım yani üstün körüde anlatmadım ama anlamak istemeyene boşmuş demek gerçekten kendi evladı değilim diye değersizmiş benim canım...
çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda kendi evine çıkarsın
Cok guzel yazmissin canim ya sanirim ayni seyleri yaşadık aman saygisiz gelin olma ses cikarma beyniji yedim gunlerce.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Klasik savunmaları zaten. "Yaptım yaptım yaranamadım."
Az önce yaşanmış bir olayı anlatayim.. 3,5 yaşındaki oglumu büyük oğlumla sitenin parkına yolladım. Kv ile kp de aynı sitede oturduğumuz geçici olarak çalışan eltimin iki cocuguna bakiyorlar baktım onlarda parkta sonra büyük oğlum anne ben arkadasima gidiyorum x amca kardesimle diğer torununu salincakta sallıyor dedi.( x amca kp oluyor büyük oğlum ilk evliligimden o yüzden x amca diyor) bende tamam sen git dedim. Az sonra bi baktım parkta ne kv var ne kp benim çocuk ayakları yalın geziyor cinnnet gecirdim. Diğer torunlari alıp gitmisler benimki kalmış yanlız.... Torun ayrımı yapan kv ve kp sizden nefret ediyorummm.!!!
Afedersin de yuh yani! O ne vicdansız bir adammış öyle! Allah korusun ya çocuğa bir şey olsa?!! Nasıl nefret edilmez ki arkadaşım! Haklısın.
Arkadaşım daha neler neler. Aradim hemen kv yi niye haber vermiyorsunuz ya başına bişey gelseydi dedim. Neymis efendim öteki torun salincakta uyumusta acele alıp gelmiste namazi geçiyormuş ta abisi orda d iye kp birakmis ben önce ciktim baban sonra geldi diyo. Çok gucendim o torunda bu değilmi dedim. Bunda gucenecek bişey yok diyo. Sabrimi zorluyorlar yaa..
Üstelik büyük oğlum giderken kv deme söylemiş ben gidiyorum çocuk size emanet diye. Tel hemen oğlunu istedi agliyoo hastayım diyoo hemen duygu sömürüsü. Benim saf kocamda tamam anne aglama bi yanlış anlasilma olmuş diyo. Delirecem yaa. Neresi yanlış anlasilma kabak gibi ortada ışte ayrım yapıldığı. Allah'in safi gor artık. Ay ne sinirlendim yaa. Yarama tuz bastin arkadaşım daha anlatsam okumaktan bıraksın. Bana yapilanlara girmiyorum bile...
Allah sabır versin arkadaşım.
Aman onlara güvenme, sen sahip çık evlatlarına.
Ah canım benim.
Anlat sen.. Burası bunun için var..
Benimkide saftı eskiden.
Şimdi o da anladı annesinin hatalı olduğunu.
Şimdi de ben aralarını bozuyor oldum!
Gerçekler ortada! Neyse
Yuzlerine bakilalari yokAh canım benim anlattıkça sinirlerim bozuluyo. O kaynanamin büyük oğlunun sürekli parasiz olduğunu söyleyip gırtlağına kadar borca batmis bizden para istenesinimi anlatayim. Kp saygısız eltimi bana savunup onunla kus kalirsan evine adım atmam ailemide gondermem deyip baskı yapmasinimi. Üstelik eltim bana iftira atmisti %100 ben hakliydim. Eltimin kocası kaynim bile sen haklısın demişti.ay ne çektim ben yaa (
Aminnçok amin hem de. Arkadaşlarım bana diyor ki "bu kadın seni cennetlik yapacak. Çeke çeke sabır taşı oldun." haklılar da. Hiç sorma.. Aynı ev.. Cehennem azabı. Yaptıkları olmasa batmazdı bana asla. Anne diyorum zaten ona hala. Allah biliyor ya nefret ediyorum. Ama çok şey geçti aramızda. Söylenmemesi gereken çok şey söylendi, duyuldu. Geçenlerde "bu evde bir general var beni istemiyor evi o yönetiyor. Benim oğlum aptal. Bildiğin koyun" derken duydum. General diye kast ettiği benim. Ne istiyor anlamıyorum. Her dakika dayak yiyip ezilsem hoşuna gidecek heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?