Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

ben buraya konu açtım ama konular burda çabuk geçiyor. eski programı daha ii di eşi ve eşimin ailesi böyle olması iyi olmadı.. neyse kısaca bende anlatayım. kayınvalidemle enson konuşmamızda ben tabi güzellikle anlatıyorum . o kolestrolüm yükseldi vs. deyip hastalığnı öne sürerek beni susturmaya çalıştı . oysa ondan önceki konuşmamızda kendisi benim üzerime okadar yüklenmiştiki. bu davranışına anlam veremedim. bazı şeyleri duymak istemiyor herşey kendi plandığı gbi gitsin istiyor. artık eşimle kvm yüznden tartışmıyoruz eskisi gbi değil. sadece şu konuda eşimle anlaşamıyoruz eşim kaynım ve eşimin ailesiyle ortak araba alıcak yani kayınpederimin arabasının üzerine kendi paralarını koyup güzel bir araba almak istiyorlar. eşime biz neden kendimize ait araba almalım diyorum ne gerek var diyor. bir sürü araba olcak bir tane neyimiz görmez diyor bu zihniyetle biz nyapacağız bilmiyorum. oysa bzm paramız yatırım yapacağımıza eşim neler düşünüyor. buna encok sevinen kayınvalidem..

Aynı benim kv de de öyle ötekine sözünü gecirememis benin yumsak basliligimi kullanıyor. Ama seninki de çok vicdansizmis hamile kadın ustelikte ikiz kiraz toplamayami cagirilirmis hamile kadının elinden şu içinde bile helallik istenir. Allah merhamet versin böyle kaynanalara.

bizler gavur tohumuyuz sanki. Üç canlısın sen. Yazık değil mi senin canına? Sen köle misin? Çok kızıyorum çokkk!!

Hayatım onlar; eşlerimizin annesiler diye hüküm sürebileceklerini zannediyorlar. Hastalıklı bir düşünce biçimi bu. Bizim evliliklerimiz, bizim hayatımız halbuki. Anlamak istemiyorlar. Dediğin gibi; bu nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum. Karışmalarına da izin vermeyince sanki çok kötü birşey yapmışız gibi suçlanıyoruz. Ben de buna sinir oluyorum! Sizin paranız sizindir. Ne münasebet ortaklaşa alacaksınız da vs. Sevinir tabi kayınvalide, "bak benim sözümü dinledi oğlum" diye düşünüyor aklı sıra!

Canım yaa kurtulamayacak mıyız biz bu kafa yapısındaki insanlardan? Bu resmen düşmanlıktır. Neyin düşmanlığı peki? Hiç! İftira en büyük günahlardan biridir. Allah a havale et. Suratına bile bakma o eltinin!

evt canm topiğin hayırlısı olsun iyi oldu valaha ... içimi döktüm rahatladım :)

Allah sabırlık versin cnm.Kendi kızları olsa aynı şey yapılsa hep kendilerini haklı görürler.Bizde ana kuzusuyuz..

Amin canım aynen. Bizi düşman ilan ediyorlar. Ben de bunu anlamıtorum işte.

evt canm topiğin hayırlısı olsun iyi oldu valaha ... içimi döktüm rahatladım :)

Sağol canımm:)
Sevindim rahatlamana..
En azından burada rahatça içimizi dökelim di mi?
Canının sıkıldığı her zaman yazabilirsin.
Fırsat bulduğum an mutlaka okur ve cevap yazarım.

Bazen diyorumki kocam onlari hayatina almak zorundasin derse 10 cocukluda olsam ondan boaanirim cunku onun yüzünü gormekten tiksiniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aynı evde yaşıyorum 6 küsur senedir ve neler neler çektim. Artık o odaya gelince tamamen negatif elektrik yükleniyorum. Tüm günüm kötü geçiyor.

Ben kucuk bi ilçede yasiyorum ne pazara cikabiliyorum ne dugune gidebiliyorum cocugumla onun bahanesiyle gelip benim sinirleriki cbozucak diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En azından evinde yaşamıyor, bence şükret canım. Ya ben n'apayım?

Son düzenleme:

General bi gün darbe yaparsa ha ozaman görür arkadaş bunlar hiçmi gelin olmadılar kendileri muhtemelen kv lerden zulüm gördüler, e neden yaparlar kendi gelinlerine anlamam, neyin kıyası bu? bunu eşim kv ye sormuştu nedese beğenirsin? o kv si ile çok geçimliymişti bi gün bile üzmemiş kv sini kv side onu çok severmişti tabi eşim çocukluğumdan biliyorum yüzüne ayrı söylerdin arkasından ayrı söyledin anne dedi, cebren inkar ediyor yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
bizler gavur tohumuyuz sanki. Üç canlısın sen. Yazık değil mi senin canına? Sen köle misin? Çok kızıyorum çokkk!!

amin cnm.işte ağır başlı saygılı olmaya çalıştıkca tepeme çıkıyolar tepiniyolar resmen.Biz iki saat uzaklıktayız kv ye, eltimde 8 saatlik falan.biz yakınız diye herşeylerine koşuyorum normalde.Şimdi hamileyim bi rahat ver dimi ? iki haftada bir oradayız.eltim iki yıl gelmedi sesini çıkaramadı.neden ? çünkü kocası laf ettirmiyo.Öyle işte bizde de suç var.dişli olcaz biraz da yapamıyorum ben.. :/

Ahahah valla bazen gözüm dönmüyor da değil hani Allah'tan korkuyorum, ondan vazgeçiyorum sonra. Ahhaha demek çok severmiş kayınvalidesi onuuu e tabi kabadayılığa poh sürmezler. Kötüyse bile "ben kötüydüm" der mi hiç? Benimki de diyor "biz çok iyi anlaşırdık kvmle, bana kızım derdi, sabak kahvaltı hazırlar hadi kalk kızım derdi" falan.. Yaa kimi kandırıyor bunlar Allah aşkına, besbelli kendileri de çekmişler işte. Benim anlamadığım, asıl çok çeken insan çekenin halinden anlar da çeltirmez yani. Bunlar bi'acayip. Son model kv

Son düzenleme:

Valla benim koca anladı artık anasının hatalı olduğunu. İnşallah seninki de fark eder kısa zamanda canım.

geçen hafta iş yerinde kv nin kalbi sıkışmış lusmuş falan hastaneye götürmüşler 1 saat sonra eve gelmiş eşimi aratmış kaynıma. eşim de o gün istirahatte uyuyordu ben işteydim. kv nin telde eşime söylediğini aynen yazıyorum 'oğlum ben kalp krizi geçirdim hakkını helal et.' eşim çok korkmuş hemen beni aradı iznimizde yoktu hemen zor bela izin aldık apar topar otobüs bileti aldık gittik. Gel gör ki benim kv kalp krizi falan geçirmemiş o gün 2 tane hap yutmuş çarpıntısı varmış falan filan ertesi gün hastaneye tekrar götürdük tahlil film resmen çekaba soktuk ama ciddi bir rahatsızlığı çıkmadı. hayır insanlık hali hastalanabilir de arayıp 7 saat uzaktaki oğluna ben kalp krizi geçirdim hakkını helal et demek nasıl bir vicdansızlıktır. Artık gerçekten kalp krizi geçirse izin alıp gidemeyeceğiz

inşaallah cnm ya.nasıl anladı ? ben anlatmaya çalıştıkca suçlu oluyorum.o yüzden sustum artık..

Zamanla. 5 sene benimki de beni suçladı. Baktım olacak gibi değil, ben de artık hiç annesi ile ilgili bir şey söylememeye karar verdim, annesi saldırdıkça kafasına dank etti. Zaman ver canım. Biliyorsun erkekler çok geç olgunlaşır.

bizimde 6 yıl oldu.Eşim beni anlasa kv umurumda olmaz da.dediğin gibi onlar olgunlaşana kadar biz sinir hastası oluyoruz..

Offf
Tamam belki o an korkmuş olabilir, yaşlı sonuçta ama.. İnsan bi'düşünür de yani. Kalp krizi geçiren insan telefonda rahatça konuşamaz ki bi'kere! Acitasyon işte..

Benim kayınvalide herkese ve herşeye karşı bir nefret doludur. Önyargılıdır. "Benim bildiğim yanlış da olsa en doğrusu" kafasındadır. Aksini iddia edersen "yeni yeni adetler çıkarma" deyip seni aşağılar. Misal, eşime bebekken, daha iki aylıkken kendi yediği yemeklerin sularından vs içirirmiş. Ne ek gıdası, ne püresiymiş. Bildiğin yemek yedirmeliymişim çocuğa vs. Kalın kafa. Bunlar yanlış , doktorlar doğrusunu söylüyorlar deyince de "doktorlara bakarsan hiç yaşama zaten, al sen kendin büyüt çocuğunu o zaman" diyor. Tam çıldırmalık pozisyondayım. Geçen; kızıma kumbara aldım bozuklukları veriyoruz biriktirsin ,tutumlu olmayı öğrensin diye. Vay efendim benim amacım neymiş. Ne diye yeni yeni adetler getiriyormuşum eve? Yani paralar ona verilmeliymiş o ekmek su vs almalıymış eve, ben niye kıza biriktir diye veriyormuşum? Eşime ben mi verdirmiyormuşum ona para? Çıldırdımm. Dedim iki üç milyonla mı zengin olacağız? Zaten eşim maaş aldı mı ona ayrıca ekmek su parası veriyor. Bu ne açgözlülük, art niyetliliktir? Kendi çocuğuma verdiklerimin, yaptıklarımın hesabını nasıl sorar benden?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…