Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Ailemden kelimenin tam anlamıyla nefret eder. Neden? Evlenirken annem bana altın takmalarını istedi diye!!! O kadar normal birşey ki bu! Anormal olan benim kayınvalide kesinlikle! Neymiş annem açgözlüymüş. Yahu pazardan domates mi alıyorsun? Kız oğlan kız alıyorsun, elbet altın takacan! Haksız mıyım?? O oldu, bu oldu ailem sanki onun can düşmanı. Hakaretler, kötü laflar vs.. Mesela annem bu gün geldi. Kahvemiz de bir yapımlık vardı. Ay dedi kahve az zaten bi'de şimdi yaparsan hiç kalmayacak! Denir mi bu? Ayıp değil mi? Yerin dibine girdim! Ben çay demlemiştim, annem kahve sevmez zaten dedim. Laf söylemesem çatlardım. Kendi topiğimde kendi kendime içimi döktüm. Oh! Daha neler var da; parmaklarım yorulur şimdi yazmaktan.

Nerde canım yaa. Ben gibi saf hemen affetti samimi bile oldum ama son yaptığından sonra ipleri kopardim özel gunler hariç görüşüyorum eltimle. Allah ıslah etsin ne deyim.

-
''adette olmadın ya belki hamilesindir ''

* sen benim adetiimi mi takip ediyosun yahu kadın !

baska derdin yokmu = ?

iyisin hoşsunda bende istiyorum,elindeyse sen yaratsana

Bende yapamiyorum onu. Aman sen ağır baslisin yok sen aklı basindasin eltini idare et bilmem ne. Ben ilk evlendigimde bir yıla yakin beraber oturduk o zamanlar burnumdan getirdi hamile halimle migdem bulana bulana bütün yemekleri bana yaptırdı ustelik öbür gelini süslenip pulsenip misafir gibi otururken. Ama Allah var evimi ayırdıktan sonra bir kere bile evinin işini yapmadim. Heryerde de dermiş nry nin yeri başka diye.. enteresan...

Annelerimizin değerini kıymetıni kv lerin gerçek yüzleriyle karşılaşınca anlıyoruz. Ben öyle anladım. Canım annem onun yanındayken ne kadarda huzurluydum. Kv ler karsısında saygıdan düşman gerekiyor gelinsin ya... Sinir oluyoyorum KV delere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu oğlan annelerinin en büyük silahı hastaliklari bizimkide cocuklarim uzulmesin diye söylemedim ama şekerim şu kadar çıktı yok gece ağırdan uyuyamadim yok başım çok ağrıdı belli etmedim bilmem ne. Allah aşkına insanın başı çok agrirda nasıl belli etmez elin istem dışı başına gider. Ama yalan benim migrenim varya onunda olacak. Yalansa gerçek olsun diyesim geliyo bazen.

bizi apar topar yanına getirdi 3 gün sonra arkadaşlarıyla tatile gitti ben hiç yorum yapmadım eşim ne düşündü hiç bilmiyorum oda dile getirmedi tek silahları duygu sömürüsü yapmak acıyorum aslında

Nerde canım yaa. Ben gibi saf hemen affetti samimi bile oldum ama son yaptığından sonra ipleri kopardim özel gunler hariç görüşüyorum eltimle. Allah ıslah etsin ne deyim.

Aynen. Allah ıslah etsin koskoca kadın bir de bunları yapanlar.

Vallahi de öyle. Anneme gıcık olurdum, kızardım bazen. Kurban olurum, ben bu kadınla yaşamaya başladıkça onun kıymeti daha da büyüdü gözümde.. Pişman oldum anneme yaptıklarımdan

-
''adette olmadın ya belki hamilesindir ''

* sen benim adetiimi mi takip ediyosun yahu kadın !

baska derdin yokmu = ?

iyisin hoşsunda bende istiyorum,elindeyse sen yaratsana

Onlara ne bizim özelimizden?
Oramıza da karışıyorlar!
Tövbe estağfrullah!

Allah kolaylik sabir versin canim Genclik gidiyor ama

Canım bişey sorucam yanlış anlamazsan. Ankarali misin yoksa ankara damı yaşıyorsun.

Allah kolaylik sabir versin canim Genclik gidiyor ama

Amin canım..
Evet ne yazık ki gençlik soluyor.
24 yaşımda saçlarımda beyaz dolu ve tutam tutam dökülüyor

Ah ah bide benimki gibi kocanız olsa annesinin ağzına baksa daha kotu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…