Kayınvalide derdi olmayan var mıdır yahu? Ne de olsa el kızıyız...:2:
Canım yaakurtulamayacak mıyız biz bu kafa yapısındaki insanlardan? Bu resmen düşmanlıktır. Neyin düşmanlığı peki? Hiç! İftira en büyük günahlardan biridir. Allah a havale et. Suratına bile bakma o eltinin!
amin cnm.işte ağır başlı saygılı olmaya çalıştıkca tepeme çıkıyolar tepiniyolar resmen.Biz iki saat uzaklıktayız kv ye, eltimde 8 saatlik falan.biz yakınız diye herşeylerine koşuyorum normalde.Şimdi hamileyim bi rahat ver dimi ? iki haftada bir oradayız.eltim iki yıl gelmedi sesini çıkaramadı.neden ? çünkü kocası laf ettirmiyo.Öyle işte bizde de suç var.dişli olcaz biraz da yapamıyorum ben.. :/
geçen hafta iş yerinde kv nin kalbi sıkışmış lusmuş falan hastaneye götürmüşler 1 saat sonra eve gelmiş eşimi aratmış kaynıma. eşim de o gün istirahatte uyuyordu ben işteydim. kv nin telde eşime söylediğini aynen yazıyorum 'oğlum ben kalp krizi geçirdim hakkını helal et.' eşim çok korkmuş hemen beni aradı iznimizde yoktu hemen zor bela izin aldık apar topar otobüs bileti aldık gittik. Gel gör ki benim kv kalp krizi falan geçirmemiş o gün 2 tane hap yutmuş çarpıntısı varmış falan filan ertesi gün hastaneye tekrar götürdük tahlil film resmen çekaba soktuk ama ciddi bir rahatsızlığı çıkmadı. hayır insanlık hali hastalanabilir de arayıp 7 saat uzaktaki oğluna ben kalp krizi geçirdim hakkını helal et demek nasıl bir vicdansızlıktır. Artık gerçekten kalp krizi geçirse izin alıp gidemeyeceğiz
Bu oğlan annelerinin en büyük silahı hastaliklari bizimkide cocuklarim uzulmesin diye söylemedim ama şekerim şu kadar çıktı yok gece ağırdan uyuyamadim yok başım çok ağrıdı belli etmedim bilmem ne. Allah aşkına insanın başı çok agrirda nasıl belli etmez elin istem dışı başına gider. Ama yalan benim migrenim varya onunda olacak. Yalansa gerçek olsun diyesim geliyo bazen.
Nerde canım yaa. Ben gibi saf hemen affetti samimi bile oldum ama son yaptığından sonra ipleri kopardim özel gunler hariç görüşüyorum eltimle. Allah ıslah etsin ne deyim.
Annelerimizin değerini kıymetıni kv lerin gerçek yüzleriyle karşılaşınca anlıyoruz. Ben öyle anladım. Canım annem onun yanındayken ne kadarda huzurluydum. Kv ler karsısında saygıdan düşman gerekiyor gelinsin ya... Sinir oluyoyorum KV delere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
-
''adette olmadın ya belki hamilesindir ''
* sen benim adetiimi mi takip ediyosun yahu kadın !
baska derdin yokmu = ?
iyisin hoşsunda bende istiyorum,elindeyse sen yaratsana
Onlara ne bizim özelimizden?
Oramıza da karışıyorlar!
Tövbe estağfrullah!
Ben aynı evde yaşıyorum 6 küsur senedirve neler neler çektim. Artık o odaya gelince tamamen negatif elektrik yükleniyorum. Tüm günüm kötü geçiyor.
En azından evinde yaşamıyor, bence şükret canım. Ya ben n'apayım?
General bi gün darbe yaparsa ha ozaman görürarkadaş bunlar hiçmi gelin olmadılar kendileri muhtemelen kv lerden zulüm gördüler, e neden yaparlar kendi gelinlerine anlamam, neyin kıyası bu? bunu eşim kv ye sormuştu nedese beğenirsin? o kv si ile çok geçimliymişti bi gün bile üzmemiş kv sini kv side onu çok severmişti tabi eşim çocukluğumdan biliyorum yüzüne ayrı söylerdin arkasından ayrı söyledin anne dedi, cebren inkar ediyor yaa
Allah kolaylik sabir versin canim Genclik gidiyor ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım..
Evet ne yazık ki gençlik soluyor.
24 yaşımda saçlarımda beyaz dolu ve tutam tutam dökülüyor
Çoook hem de
yaşayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?