Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

15 yasinda cocugun yetim maasina mi goz diktiniz gercekten? Bir insan bu kadar kotu olmamali. O kv evinizde ictigi sigarayi yuzunuzde sondurmuyo yine iyi insanmis.

Yetim maaşına göz koyacak kadar gözünüz dönmüş ya inanamıyorum

İnsan aile desteğine güvenerek evlenmemeli. Kirayı bile ödeyen kayinvalide tabii ki karışır geline düğüne. Siz de ise girin başkasından almadan kendiniz gecindirin evi

İnsan aile desteğine güvenerek evlenmemeli. Kirayı bile ödeyen kayinvalide tabii ki karışır geline düğüne. Siz de ise girin başkasından almadan kendiniz gecindirin evi
Tam açıklamıyorlar.Ben şuan baba evindeyim.Dugunum.haziranda eşim evde kalıyor.Ev yalnız kalmasın diye eşyalar var.Benim oturduğum evin kirasını ödemiyor su an

Tam açıklamıyorlar.Ben şuan baba evindeyim.Dugunum.haziranda eşim evde kalıyor.Ev yalnız kalmasın diye eşyalar var.Benim oturduğum evin kirasını ödemiyor su an
Ben şehir degistiricem.Cv vericez heryere.Esim ise girmeme yardımcı olacak.Zaten kendisi hemen bende ev gecindiricem çalış yaptı.

Oğluyla aram düzeldi.Nasil düzeldi anlatayım.Annesini çok cirkinlesti.Attgii mesajları gösterdim annesinin.Birde şuan annesiyle aynı evde yaşamıyor.Ondan kafası rahat oğluyla barıştık diye demedigini bırakmadı.Suanda benimle de konuşmuyor.

Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Gidin çalışın kendi kiranızı kendiniz ödeyin en azından. Bu kadar zor bir durumdayken neden çalışmıyorsunuz? Gidip markette çalışırdım hiçbir mesleğim olmasaydı bile en azından kiramı kendim öderdim üstüne de para kalırdı. Eşinizden kalan ve sizin aldığınız maaştan kalan para da evi çevirirdi.

Ben kasiyerim.İsten sağlık sorunum vardı.Ayakta çalışıyordum.Sabit durmaktan bacaklarım mahvoldu.Eve gelince çay demlerken bile ayakta duramiyordum.3 tane kurumsal markette çalıştım.En son başkasına cv verdim.Diger marketlerde çalıştım diye ise almayacaklarini söylediler.Suan işte bulamıyorum.Cv verdim.Heryere birde sehir değiştireceğim için ise giremiyorum.

İnanma. Annesinden bahsediyorsun adam istese yine senin gibi yine bir saf bulur. İnsan anne babasından asla ayrılmaz ayrılmamalı da.

İnanma. Annesinden bahsediyorsun adam istese yine senin gibi yine bir saf bulur. İnsan anne babasından asla ayrılmaz ayrılmamalı da.
Yoo asla öyle düşüncem yok.Esim annesine bağlı yeri geldiğinde kavga ediyorlar.Benle sorunu olunca anneni kibarca uyar dedim.Bagiriyorlar sonra annesi bana patlıyor.En son kustu bana

Yoo asla öyle düşüncem yok.Esim annesine bağlı yeri geldiğinde kavga ediyorlar.Benle sorunu olunca anneni kibarca uyar dedim.Bagiriyorlar sonra annesi bana patlıyor.En son kustu bana

Geçinemeyeceksin bile yetim maaşını almak ne demek? Yapma ya. Sıkıntılısınız aile sıkıntılı maddiyat da yok. Resmen ateşe atıyorsun kendini.

Başka adam mı yok? Sosyalleşsen 10 tane bulursun. Sosyal medyadan bul saçma sapan bir ilişkiye gir. Köyde yaşayan çiftçi biri bulsan en azından kira vermezdin. Seninki bile bile lades

Geçinemeyeceksin bile yetim maaşını almak ne demek? Yapma ya. Sıkıntılısınız aile sıkıntılı maddiyat da yok. Resmen ateşe atıyorsun kendini
eşime altın vermeyi teklif ettim.Hani kendi ailesinden gelenlerle borcu kapatsın.Dedim büyük yemin ettim almam diyor.Annesi de ben diyemezmisim sana takılanlar senin bana takılanlar benim diye altinlarimi alacakmış zaten şimdi ben evin tek çocuğuyum babam çoğu kişiye bilezik taktı nisanimda bana hep altın geldi erkek tarafı amca dayı teyze 100 TL taktılar ben niye onlara vereyimki ailemin emeğini kendi taraflarindan takılanlar istedikleri gibi alsınlar gözüm kalmaz borcum hafifler

Sana daha ilk mesaj olarak ne dedim? Kayınvalide senden altınları alacak. Bu damat bozuntusu sesini çıkarmıyor o da aynen senden alıp anasına verecek ve senden sonra bahane ile boşanacak. Şimdi boşanmıyor annesi kendisi masraf yaptı. Demedim mi?

Bak bunlar dolandırıcı. Hala gözünü açamadın. Baban sen düzgün dursan boşver bırak kızım derdi ama tüm forum senden yaka silkti. Anlamak istemiyorsun. Resmen yaşayacaklarını daha önce yaşamış ve anlayan dışarıdan gören olarak anlatıyoruz sen inanmak istemiyorsun. Resmen anası ile oğlu anlaşmış. Şimdi tiyatro yapıyorlar ki av olan sensin Avı ürkütmemek için.

Siz hala niye boşanmadınız? Boşuna evlenmek için emek harcıyorsunuz. Yetim malı yemek de üzeresiniz. Yakacaksınız kendinizi boşu boşuna.

Eşime şöyle guveniyorum büyük yemin ettim istemiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…