- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
15 yasinda cocugun yetim maasina mi goz diktiniz gercekten? Bir insan bu kadar kotu olmamali. O kv evinizde ictigi sigarayi yuzunuzde sondurmuyo yine iyi insanmis.Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
Yetim maaşına göz koyacak kadar gözünüz dönmüş ya inanamıyorumAslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
İnsan aile desteğine güvenerek evlenmemeli. Kirayı bile ödeyen kayinvalide tabii ki karışır geline düğüne. Siz de ise girin başkasından almadan kendiniz gecindirin eviEşim maaşına zam gelir diye düşündü heralde birde ailesi destek gösterir diye eşim hemen evlenmek istemiyordu annesi Allah kolaylık sağlar dedi yardım etmedi eşimde para kalmayınca bunaltiyor şimdi.Birde şöyle huyu varmsi birşey beğenirse anında çocuklarına aldirirmis
Değil kimse kusura bakmasın.Eger hak talep ediyorsa yaptığı masrafı geri çeksin.Hak yani evde sigara tuttururum demek
Yazdıklarınız fikirlerimi zerre değiştirmedi. Çalışmakta gözünüz olsaydı koştur koştur evleniyorum diye işten çıkmaz, çalışsam asgari ücret alırım muhabbeti yapmazdınız bence. Elbette şimdi çalışmak zorundasınız size kayınvalide bakacaktı elini çektiğine göre geçinmek için çalışmak zorundasınız. Kayınvalide ödüyor istediğini alır. Siz hala biz de alacaktık, yapacaktık... Doğru söylemiş ayrıca para gönderecek olan gönderir. Farkında değil misiniz kayınvalide kendine ev düzüyor. Artık bir zahmet karı koca kendi evinizi kurarsınız. madem kayınvalideyi istemiyorsunuz kirasını faturalarını ödediği eşyalarını onun aldığı evde mi oturacaksınız yoksa
Yatak odasını babam aldı.Mobilyayi eşim aldı.Bana aldığı hali ile perde Ocak.Beyaz esyamiz hediye geldi.Yaptigi masraf 50 bin i geçmez 300 bin lira eşimin borcu var.Esim itiraf etti.Kendi masraf yapmis gibi anlatıyor.
Tam açıklamıyorlar.Ben şuan baba evindeyim.Dugunum.haziranda eşim evde kalıyor.Ev yalnız kalmasın diye eşyalar var.Benim oturduğum evin kirasını ödemiyor su anİnsan aile desteğine güvenerek evlenmemeli. Kirayı bile ödeyen kayinvalide tabii ki karışır geline düğüne. Siz de ise girin başkasından almadan kendiniz gecindirin evi
Ben şehir degistiricem.Cv vericez heryere.Esim ise girmeme yardımcı olacak.Zaten kendisi hemen bende ev gecindiricem çalış yaptı.Tam açıklamıyorlar.Ben şuan baba evindeyim.Dugunum.haziranda eşim evde kalıyor.Ev yalnız kalmasın diye eşyalar var.Benim oturduğum evin kirasını ödemiyor su an
Oğluyla aram düzeldi.Nasil düzeldi anlatayım.Annesini çok cirkinlesti.Attgii mesajları gösterdim annesinin.Birde şuan annesiyle aynı evde yaşamıyor.Ondan kafası rahat oğluyla barıştık diye demedigini bırakmadı.Suanda benimle de konuşmuyor.Ya kahve kaç kere konu açtın beş para etmez bir kadının saçma sapan internetten tanıdığın en ufakmşeyde seni kovan oğlu için uğraşıyorsun. Siz boşanırsınız zaten mutsuzsun mutsuz da olacaksın. Sana son yorumum. Köprüden önceki son çıkış
Gidin çalışın kendi kiranızı kendiniz ödeyin en azından. Bu kadar zor bir durumdayken neden çalışmıyorsunuz? Gidip markette çalışırdım hiçbir mesleğim olmasaydı bile en azından kiramı kendim öderdim üstüne de para kalırdı. Eşinizden kalan ve sizin aldığınız maaştan kalan para da evi çevirirdi.Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Değil kimse kusura bakmasın.Eger hak talep ediyorsa yaptığı masrafı geri çeksin.
Ben kasiyerim.İsten sağlık sorunum vardı.Ayakta çalışıyordum.Sabit durmaktan bacaklarım mahvoldu.Eve gelince çay demlerken bile ayakta duramiyordum.3 tane kurumsal markette çalıştım.En son başkasına cv verdim.Diger marketlerde çalıştım diye ise almayacaklarini söylediler.Suan işte bulamıyorum.Cv verdim.Heryere birde sehir değiştireceğim için ise giremiyorum.Gidin çalışın kendi kiranızı kendiniz ödeyin en azından. Bu kadar zor bir durumdayken neden çalışmıyorsunuz? Gidip markette çalışırdım hiçbir mesleğim olmasaydı bile en azından kiramı kendim öderdim üstüne de para kalırdı. Eşinizden kalan ve sizin aldığınız maaştan kalan para da evi çevirirdi.
Oğluyla aram düzeldi.Nasil düzeldi anlatayım.Annesini çok cirkinlesti.Attgii mesajları gösterdim annesinin.Birde şuan annesiyle aynı evde yaşamıyor.Ondan kafası rahat oğluyla barıştık diye demedigini bırakmadı.Suanda benimle de konuşmuyor.
Yoo asla öyle düşüncem yok.Esim annesine bağlı yeri geldiğinde kavga ediyorlar.Benle sorunu olunca anneni kibarca uyar dedim.Bagiriyorlar sonra annesi bana patlıyor.En son kustu banaİnanma. Annesinden bahsediyorsun adam istese yine senin gibi yine bir saf bulur. İnsan anne babasından asla ayrılmaz ayrılmamalı da.
Yoo asla öyle düşüncem yok.Esim annesine bağlı yeri geldiğinde kavga ediyorlar.Benle sorunu olunca anneni kibarca uyar dedim.Bagiriyorlar sonra annesi bana patlıyor.En son kustu bana
eşime altın vermeyi teklif ettim.Hani kendi ailesinden gelenlerle borcu kapatsın.Dedim büyük yemin ettim almam diyor.Annesi de ben diyemezmisim sana takılanlar senin bana takılanlar benim diye altinlarimi alacakmış zaten şimdi ben evin tek çocuğuyum babam çoğu kişiye bilezik taktı nisanimda bana hep altın geldi erkek tarafı amca dayı teyze 100 TL taktılar ben niye onlara vereyimki ailemin emeğini kendi taraflarindan takılanlar istedikleri gibi alsınlar gözüm kalmaz borcum hafiflerGeçinemeyeceksin bile yetim maaşını almak ne demek? Yapma ya. Sıkıntılısınız aile sıkıntılı maddiyat da yok. Resmen ateşe atıyorsun kendini
eşime altın vermeyi teklif ettim.Hani kendi ailesinden gelenlerle borcu kapatsın.Dedim büyük yemin ettim almam diyor.Annesi de ben diyemezmisim sana takılanlar senin bana takılanlar benim diye altinlarimi alacakmış zaten şimdi ben evin tek çocuğuyum babam çoğu kişiye bilezik taktı nisanimda bana hep altın geldi erkek tarafı amca dayı teyze 100 TL taktılar ben niye onlara vereyimki ailemin emeğini kendi taraflarindan takılanlar istedikleri gibi alsınlar gözüm kalmaz borcum hafifler
Eşime şöyle guveniyorum büyük yemin ettim istemiyorum diyorSana daha ilk mesaj olarak ne dedim? Kayınvalide senden altınları alacak. Bu damat bozuntusu sesini çıkarmıyor o da aynen senden alıp anasına verecek ve senden sonra bahane ile boşanacak. Şimdi boşanmıyor annesi kendisi masraf yaptı. Demedim mi?
Bak bunlar dolandırıcı. Hala gözünü açamadın. Baban sen düzgün dursan boşver bırak kızım derdi ama tüm forum senden yaka silkti. Anlamak istemiyorsun. Resmen yaşayacaklarını daha önce yaşamış ve anlayan dışarıdan gören olarak anlatıyoruz sen inanmak istemiyorsun. Resmen anası ile oğlu anlaşmış. Şimdi tiyatro yapıyorlar ki av olan sensin Avı ürkütmemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?