Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Konuyu okumadım başlığa göre yorum yapıyorum sizde nikahlı nişanlısınız diye herkesin herşeyine karışırım sanıyorsunuz kayınvalidenizin evinde kalacak olan insanlara bile.

Kvniz normal değil ama evet birinin parasina muhtaçsaniz boyle sacmaliklarini çekersiniz.
Herkes, banka gibi her isteklerinde para cikarayim agzimi da kapali tutup ortalikta dolaşmayayim diyecek değil.

Kvnizden yardim almayin, bir seye de karstirmayin.

Kolay elde edince kıymeti olmuyor bi şeyin. Babası ev dizip içine gelini eliyle koymasa, bi şeyler yapacağım diye g.tü çıksa bak nasıl içi titriyor. Hep rahatlıktan.
aynen. Şimdi o kızda 2. evlendi ve ortak aldılar herseyi. Bidaha aynı seyleri yasamamak için.

Eşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.
Kirayı da o ödeyecekse elbette evinizin anahtarı onda olacak, elbette istediği gibi girip çıkacak. Kirasını ödediğim eve girmeyeceksem neden kirasını ödeyeyim ki? Sizin için tehlike çanları çalıyor

Konu sahibi şey zannetti bence, hazır her şeyi yapan kayın aile bulmuşum, babamın bile cebinden beş kuruş çıkmasın, çalışmayım da, eski işimden aldığım tazminat kenarda dursun, ohh ne güzel hayat... Amma lakin her şeyin bir bedeli var onu unutmuş. Kaynana durup dururken niye 300 binlik masraf yapsın? Neden kiranı faturalarını ödesin? Kadın parasıyla borusunu öttürmek istiyor ve ipler onun elinde. Beş kuruş cebinden çıkmadan hazır düzene oturmak kolay değil ki.

Ben de aynı böyle düşünüyorum
Hatta kayınvalide kendine yeni gelin evi döşüyor halıyı perdeyi kendine göre alarak. Yarın bi gün diyecek ki çok masraf ettim iki ev iki masraf olmasın birlikte yaşayalım. Oğlu zaten dünden razı.

Ben olayı hiç anlamadım. Eşinizse ne yoluna çıktınız? Eşiniz değil nişanlıysanız neden eşim diyorsunuz? Nikah mı yaptınız? İstemiyorsanız şimdi söyleyin neden evlendikten 1 hafta sonra? Kayınvalideniz ne iş yapıyor? ay daha çok soru var

Konu sahibinin kabul etmeme gibi bir lüksü de yok. Kira fatura ödemesi bittiği anda sokakta kalacak.

Çok saçma yaa
Babanız niye sert konuşsun ki yani?
Perdeni kendin al o zaman.
Ayrıca sizin kayınvalideniz neler neler yapmış yani buradaki sorun sizce söylenmesi mi?
Baban oğlumu istedi biz kız istemedik bile demiş.

Biraz daha düşün evlılıği

Eee parayı veren düdüğü çalar demişler.
30 yaşında insansınız bir zahmet evlilik masraflarını da eşiniz ve siz karşılayın.
Bu ne babanızın ne de kayınvalidenizin görevi
Yok ben çalışamam diyorsanız da ne alırsa şükredip oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…