- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.104
- 248
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
aynen. Şimdi o kızda 2. evlendi ve ortak aldılar herseyi. Bidaha aynı seyleri yasamamak için.Kolay elde edince kıymeti olmuyor bi şeyin. Babası ev dizip içine gelini eliyle koymasa, bi şeyler yapacağım diye g.tü çıksa bak nasıl içi titriyor. Hep rahatlıktan.
Kirayı da o ödeyecekse elbette evinizin anahtarı onda olacak, elbette istediği gibi girip çıkacak. Kirasını ödediğim eve girmeyeceksem neden kirasını ödeyeyim ki? Sizin için tehlike çanları çalıyorEşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.
Ben de aynı böyle düşünüyorumKonu sahibi şey zannetti bence, hazır her şeyi yapan kayın aile bulmuşum, babamın bile cebinden beş kuruş çıkmasın, çalışmayım da, eski işimden aldığım tazminat kenarda dursun, ohh ne güzel hayat... Amma lakin her şeyin bir bedeli var onu unutmuş. Kaynana durup dururken niye 300 binlik masraf yapsın? Neden kiranı faturalarını ödesin? Kadın parasıyla borusunu öttürmek istiyor ve ipler onun elinde. Beş kuruş cebinden çıkmadan hazır düzene oturmak kolay değil ki.
Konu sahibinin kabul etmeme gibi bir lüksü de yok. Kira fatura ödemesi bittiği anda sokakta kalacak.Ben de aynı böyle düşünüyorum
Hatta kayınvalide kendine yeni gelin evi döşüyor halıyı perdeyi kendine göre alarak. Yarın bi gün diyecek ki çok masraf ettim iki ev iki masraf olmasın birlikte yaşayalım. Oğlu zaten dünden razı.
Kendisi sırf tazminat almak için işten çıkıyor haliyle her şey kvdeBen şunu anlamadım kirayı kv ödüyor eşyaları kv alıyor faturaları kv ödüyor e o zaman ev nasıl sizin eviniz oluyor?
Ama tazminatı evliliği için harcamayıp kendine saklayacak kadar da çakalKendisi sırf tazminat almak için işten çıkıyor haliyle her şey kvde
Olmuyor zaten, konu sahibi hayallerde yaşıyor.Ben şunu anlamadım kirayı kv ödüyor eşyaları kv alıyor faturaları kv ödüyor e o zaman ev nasıl sizin eviniz oluyor?
Biraz daha düşün evlılığiEsimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Eee parayı veren düdüğü çalar demişler.Ortak alalım dedik.En son hanfendi perde 10 bin tuttu.5 bin gönderelim dedi.Babam.Yok sizden beş kuruş istemem ben alicam ben secicem yapıyor.Sabrettim sabrettim ama artık yeter.Herkes boşver o alsın kirada oturucaksin.Yuva kuruyorsun sabret dedi.İleride değiştirirsin yaptı.Gel gorki o alıyorsa secme hakkım yokmuş.O alıyorsa rahat rahat sigarasını yapabilirmis.Artik tahammülüm kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?