Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

yeni gelinlerin son modası oldu. esya aldır düğünü yaptır tüm masrafı erkek tarafına yükle ki bide millete özenecem diye her şeyi modaya uydur ataerkil sisteme ayak uydur ama iş gelin olmaya iş kayınvalide fikri beyan etmeye gelince yan ciz. yook oyle 3 kuruşa 5 köfte. evlenecek kadar yetişkinseniz masrafını da düşüneceksin ödeyeceksin. mecbur mu kadın sana 300 bin harcamaya. asgari ücretle çalış bu parayı bıriktir bakalım kac seneni alacak. parayı veriyorsa yılların emeğini senin keyfine harcıyorsa tabiki de fikir beyan edecek. buldumcukluğun luzumu yok içsin kadın sigarasını. eşyalar incili değil ki dökülmezler.

Eşya mesya isteme.yapacaklarini yapmasin.soyle eşine .yada başından ayril zaten evlendikten sonra da bosancaksin eksik olsun birşeyler ama huzur akıl sağlığı olsun sana tavisyem

Hem maddi gücünüz yok hemde her şeyin en iyisini mi alıyorsunuz? Bir defa siz Kv bağımlı yaşamak zorundasınız. Çünkü sizin paranız yok. 10000 liralık perde ben şok. Tüm evimin perdeleri 3000 tuttu. En uygunu ve güzeli neyse onu buldum aldım. Babanız tabi ki bir şeyler yapar. Kv de evladı için bir şeyler yapar. Ama evinizin kirası faturalarınız sizin işiniz. Bir iş bulup çalışmanız gerekir. Hatta ayrıca bir ev açmak yerine bir kaç yıl dişinizi sıkıp birlikte otursaydınız para biriktirip borcunuzu öderdiniz. Aksi taktirde bu evlilik yürümez. Çünkü siz şimdiden istemiyorsunuz ama eşiniz maddi olarak annesine bağımlı

vazgeçmek için ne bekliyorsun...Yarın çocuklar olunca iş dahada çığrından çıkacak...

Sizin evliliğinize pek güvenmiyor da boşanırsanız eşyalari kendi kullanir gibi mi düşünüyor acaba. Yoksa ben bu saygisizliğa bir anlam veremedim

Kirayı öderse kendi evi oluyor zaten.

Hangimiz başkasının kirasını ödüyoruz ki…
Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.

Ben zaten calisicam onda sıkıntı yok.İlk başta konuşmuşlar kv pasif kalmış ortak alınır diyememis daha sonra kafamı ütüledi bende eşime kızdım neden aileler konuştuğunda ben ortak alırım demedi de şimdi konusmadan sonra vazgeçti dedim.Perde halı yi ortak alicaktik babam uzak diye siz alın para gönderelim dedi.Alay etmedi.Babama alay etti dedi.Sizin parasını istemem kimseye fakir dedirtmem kendimi dedi.Yalandan aradı.Bende iki kez müsait degildim yalandan aradılar.Teyze ile kv beğendi halimi perdemi vs.Esime sitem ettim.Ben ödüyorum sormak zorunda degilim dedi.Ee dedim eşime bizde para gönderecektir neden böyle yapıyor. Dedim.Para gönderecek olan gönderir.Benim üzerime masraf yiktiniz.Ben boşanma davası acicam.Demeye başladı.Artik en son sabrım taştı dedim kv ye eşimi aricam ya boşanalim ya devam edelim dicem dedim.Esim ben mutlu olmak istiyorum bundan sonra kimse bize birşey almayacak biz ileride borcumuzu ödeyince alırız

Dedi.Taman dedim sustum.Tek kinim su yeni gelişim hevesin yok diyorlar.Sence bu tavırlara karşı hevesim olur mu benim.Yatak odası perdesini mutfakla takım seçmişler.Hic beğenmedim.Esyalarimi koyu renk seçtim.Laf ettiler.Ablasi ile kv.Neymis biz açık renk alicaz .Gene aynı teyze kaymaz halıdan bahsetmişti.Onceden karışmıştı gene o ortalığı karıştırdı.Hani hayatınız boyunca birdaha sıfırdan ev yenilenemeyecek ondan bu kadar karismalarina sinir oluyorum.

Yazdıklarınız fikirlerimi zerre değiştirmedi. Çalışmakta gözünüz olsaydı koştur koştur evleniyorum diye işten çıkmaz, çalışsam asgari ücret alırım muhabbeti yapmazdınız bence. Elbette şimdi çalışmak zorundasınız size kayınvalide bakacaktı elini çektiğine göre geçinmek için çalışmak zorundasınız. Kayınvalide ödüyor istediğini alır. Siz hala biz de alacaktık, yapacaktık... Doğru söylemiş ayrıca para gönderecek olan gönderir. Farkında değil misiniz kayınvalide kendine ev düzüyor. Artık bir zahmet karı koca kendi evinizi kurarsınız. madem kayınvalideyi istemiyorsunuz kirasını faturalarını ödediği eşyalarını onun aldığı evde mi oturacaksınız yoksa?

Al dediginiz para yetim ayligi. 15 yasindaki yetimin 3 kuruşuna da mi goz koydunuz? Sonradan oderiz kismini gecin. Cocugu manipüle edip elinden parasini aliyorlar, suna bakin ya.
Ben 12 yasindayken yetim ayligi baglandi, kartim elime verildi, istedigim gibi ceker istedigim gibi harcardim kimse elimden 1 lirami bile almadi. Su yaptiginiz ne kadar ayip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…