- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kadınlar evlilik sebebiyle işten ayrılarsa tazminat alarak ayrılıyorlar. Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa etmeleri durumundaEvlenince isyerinden nasil tazminat aliniyor ya, ben orada takili kaldim.
Evlenince isyerinden nasil tazminat aliniyor ya, ben orada takili kaldim.
Aman haa tazminat alabilmek için konu sahibi gibi yapmasınKadınlar evlilik sebebiyle işten ayrılarsa tazminat alarak ayrılıyorlar. Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa etmeleri durumunda
bkz. kıdem tazminatı, kadın için evliik erkek için askerlikte böyle bir hak var.Evlenince isyerinden nasil tazminat aliniyor ya, ben orada takili kaldim.
Goca da dusman kadar tehlikeli dimek kibkz. kıdem tazminatı, kadın için evliik erkek için askerlikte böyle bir hak var.
devletimiz erkeğin askere gitmesini ve gadının gocaya gitmesini eşdeğer görüyor
Ay kiz 1 senem dolmadan diyeydin iyiydiAman haa tazminat alabilmek için konu sahibi gibi yapmasın
SorsaydınAy kiz 1 senem dolmadan diyeydin iyiydi
ikisinde de ondan kına yakılıyor neyse şimdi yorumlayıp ban yemek istemiyorumbkz. kıdem tazminatı, kadın için evliik erkek için askerlikte böyle bir hak var.
devletimiz erkeğin askere gitmesini ve gadının gocaya gitmesini eşdeğer görüyor
Sence bu hesap mantıklı mı?Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
vazgeçmek için ne bekliyorsun...Yarın çocuklar olunca iş dahada çığrından çıkacak...Kaç defa tartıştık.Kavga ettik.Nasil ettiyse eşimi kendine ekonomik olarak bağımlı yapmış.Esim ailesine birşey dediğimde artık hircinlasiyor.Tahammul sinirim her geçen gün aşıyor ne demek evde sigara içmek benim evime benden çok karışıyor.Yarin evin anahtarı da bu kadın da olur.Tahammul edemiyorum artık.
Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.Kirayı öderse kendi evi oluyor zaten.
Hangimiz başkasının kirasını ödüyoruz ki…
Bir arkadaşım var öyle dedi.Kendisine göre eşya seviyor o dediSizin evliliğinize pek güvenmiyor da boşanırsanız eşyalari kendi kullanir gibi mi düşünüyor acaba. Yoksa ben bu saygisizliğa bir anlam veremedim
Ben zaten calisicam onda sıkıntı yok.İlk başta konuşmuşlar kv pasif kalmış ortak alınır diyememis daha sonra kafamı ütüledi bende eşime kızdım neden aileler konuştuğunda ben ortak alırım demedi de şimdi konusmadan sonra vazgeçti dedim.Perde halı yi ortak alicaktik babam uzak diye siz alın para gönderelim dedi.Alay etmedi.Babama alay etti dedi.Sizin parasını istemem kimseye fakir dedirtmem kendimi dedi.Yalandan aradı.Bende iki kez müsait degildim yalandan aradılar.Teyze ile kv beğendi halimi perdemi vs.Esime sitem ettim.Ben ödüyorum sormak zorunda degilim dedi.Ee dedim eşime bizde para gönderecektir neden böyle yapıyor. Dedim.Para gönderecek olan gönderir.Benim üzerime masraf yiktiniz.Ben boşanma davası acicam.Demeye başladı.Artik en son sabrım taştı dedim kv ye eşimi aricam ya boşanalim ya devam edelim dicem dedim.Esim ben mutlu olmak istiyorum bundan sonra kimse bize birşey almayacak biz ileride borcumuzu ödeyince alırızE madem her şeyi erkek tarafı alıyor adet böyle demek ki adetlere bağlı bir insansınız. Kayınvalideye hürmet göstermek, hizmet etmek bunlar da adet değil mi? Yoksa sadece işinize gelen adetleri mi kabul ediyorsunuz?
Bana kayınvalide haksız gelmedi parayı veren düdüğü çalar demişler. Şu çalışırsam asgari ücret alıcam mantığını da anlamıyorum. Hiç para almamaktan daha iyi değil mi? İki yetişkin insansınız gerçekten ne cesaret evlendiniz, birinizin maaşı yok biriniz maaşı taksit ödemeye gidiyor. Kirayı dahi kayınvalide ödüyor. Ailelere güvenip koştur koştur nikah kıymanın sonu böyle oluyor işte
Dedi.Taman dedim sustum.Tek kinim su yeni gelişim hevesin yok diyorlar.Sence bu tavırlara karşı hevesim olur mu benim.Yatak odası perdesini mutfakla takım seçmişler.Hic beğenmedim.Esyalarimi koyu renk seçtim.Laf ettiler.Ablasi ile kv.Neymis biz açık renk alicaz .Gene aynı teyze kaymaz halıdan bahsetmişti.Onceden karışmıştı gene o ortalığı karıştırdı.Hani hayatınız boyunca birdaha sıfırdan ev yenilenemeyecek ondan bu kadar karismalarina sinir oluyorum.Ben zaten calisicam onda sıkıntı yok.İlk başta konuşmuşlar kv pasif kalmış ortak alınır diyememis daha sonra kafamı ütüledi bende eşime kızdım neden aileler konuştuğunda ben ortak alırım demedi de şimdi konusmadan sonra vazgeçti dedim.Perde halı yi ortak alicaktik babam uzak diye siz alın para gönderelim dedi.Alay etmedi.Babama alay etti dedi.Sizin parasını istemem kimseye fakir dedirtmem kendimi dedi.Yalandan aradı.Bende iki kez müsait degildim yalandan aradılar.Teyze ile kv beğendi halimi perdemi vs.Esime sitem ettim.Ben ödüyorum sormak zorunda degilim dedi.Ee dedim eşime bizde para gönderecektir neden böyle yapıyor. Dedim.Para gönderecek olan gönderir.Benim üzerime masraf yiktiniz.Ben boşanma davası acicam.Demeye başladı.Artik en son sabrım taştı dedim kv ye eşimi aricam ya boşanalim ya devam edelim dicem dedim.Esim ben mutlu olmak istiyorum bundan sonra kimse bize birşey almayacak biz ileride borcumuzu ödeyince alırız
Ben zaten calisicam onda sıkıntı yok.İlk başta konuşmuşlar kv pasif kalmış ortak alınır diyememis daha sonra kafamı ütüledi bende eşime kızdım neden aileler konuştuğunda ben ortak alırım demedi de şimdi konusmadan sonra vazgeçti dedim.Perde halı yi ortak alicaktik babam uzak diye siz alın para gönderelim dedi.Alay etmedi.Babama alay etti dedi.Sizin parasını istemem kimseye fakir dedirtmem kendimi dedi.Yalandan aradı.Bende iki kez müsait degildim yalandan aradılar.Teyze ile kv beğendi halimi perdemi vs.Esime sitem ettim.Ben ödüyorum sormak zorunda degilim dedi.Ee dedim eşime bizde para gönderecektir neden böyle yapıyor. Dedim.Para gönderecek olan gönderir.Benim üzerime masraf yiktiniz.Ben boşanma davası acicam.Demeye başladı.Artik en son sabrım taştı dedim kv ye eşimi aricam ya boşanalim ya devam edelim dicem dedim.Esim ben mutlu olmak istiyorum bundan sonra kimse bize birşey almayacak biz ileride borcumuzu ödeyince alırız
Al dediginiz para yetim ayligi. 15 yasindaki yetimin 3 kuruşuna da mi goz koydunuz? Sonradan oderiz kismini gecin. Cocugu manipüle edip elinden parasini aliyorlar, suna bakin ya.Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?