Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.

annesi Allah kolaylık sağlar
Yani sizin iş, annesi babanız ve Allah'a bağlı. Onlar verirse alırsa yaparsa ev kurabiliyorsunuz. Biz eşimle baş başa verip ama eksik ama tamam her şeyimizi kendimiz alırız derseniz kimsenin çenesini çekmezsiniz. Babam maddi destek olsun şu kadının çenesini kapatsın diyorsunuz da eşiniz niye kapatmıyor? Biz hiç bir şey istemiyoruz yeter ki anneliğini bil manevi destek ver niye demiyor? Kocanız annesinden asla bıkmaz ama sizden bıkacak ve tamamen annesiyle hareket edecek.

Perdeyi çulu çaputu parayla alırsın ama huzur var ya huzur milyonlar ödesen alamazsın. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler.

İyi demişsin babanada. Ama sende bunu kestiremiyorsun boşuna çıkmayın. Çoçuktan sonra dönmekte var Allah jorusun

Samimi fedakar 2 senedir tanıyorum 1 sene sevgiliydik 4 aylik nisanliyken.m sevgili olduk ne zaman maddiyat girdi herşey bozuldu
Şu an ayrılsan bildiğin boşanmış olacaksın küçük hesaplar yaparak kendinize zarar vermişsiniz

Ortak alalım dedik.En son hanfendi perde 10 bin tuttu.5 bin gönderelim dedi.Babam.Yok sizden beş kuruş istemem ben alicam ben secicem yapıyor.Sabrettim sabrettim ama artık yeter.Herkes boşver o alsın kirada oturucaksin.Yuva kuruyorsun sabret dedi.İleride değiştirirsin yaptı.Gel gorki o alıyorsa secme hakkım yokmuş.O alıyorsa rahat rahat sigarasını yapabilirmis.Artik tahammülüm kalmadı.

Benim birikimim altın olarak var.Onlari da bozmak istemem.Cok zorda kalmadikca
E yani hazır değilsiniz evlenmeye, evlenmeyin. Insanin kendi masrafını karşılayacak parasi yoksa neden evlenir ki ,akıl alır gibi değil

Ooo evlenince ne yapacan daha beteri olacak.paraniz yoksa evlenmeyin birikim yapip oyle gidin sunu aldim bunu aldim yarin oburgun anahtarı alip alip akrabalari eve gezdirirse nedicen

E yani hazır değilsiniz evlenmeye, evlenmeyin. Insanin kendi masrafını karşılayacak parasi yoksa neden evlenir ki ,akıl alır gibi değil
Çalışırim.Almam gerekenleri aldım.Yeri geldi.Babam ben alırım.Diyor babam asla laf etmez.Kv gibi değil.Bizim ailede çocuk eğlendirirken herkes gücünün yettiği kadar masraf yapar.Borc bulur gene yapar.Asla lafı sözü olmaz.

Çocuk çok zor nereye çocuk yapicam.Birincisi çalışsam asgari ücret böyle herşeye karışan birine çocuk emanet edilirmi.
Çok ayıp ediyor kayinvalideniz ,siz çalışmadan çocuğunuza bakin ,o da sizin masraflarınızı karşılasın ve siz izin vermeden kesinlikle evinize gelmesin.Hatta parayı eft yapsın mümkünse, böylelikle hiç görmemiş olursunuz.Ne münasebet tabiki yapmak zorunda vermek zorunda ,hatta babanız da versin ,olmadi boşandığı ex kocasıda versin ,kolay mı yuva kuruyorsunuz.Kocanizi ve koskoca 2 yılınızı heba etmeyin kimseye uyup,Allah korusun siz keyfinize bakın, hayatinizin en güzel zamanlarında size şu yapılanlar akıl alır gibi değil!

Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.
Siz de her şeyi erkek tarafi alirsa sen de o erkek tarafına gelinlik edeceksin ,onlar gelenekçi davransın ama ben modern gelin olayım hangi dunya burası, oyle bir yer varsa bana da haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…