- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.10 sene borç ödemek bile bu kaynananın diline düşmekten iyidir biz eşimin ailesine çöp bile aldırmadık ona rağmen perdemi halimi beraber secicez diye tutturdular . Tabiki ben seçtim çünkü eşim aldı gram faydalari olmadı ama zararları da olamadı böylece. Nişanlın akraz falan mı konusamiuor duyamıyor mu neden uyarmiyor annesini
Maalesef kocası bile zor dayanmış buna 2 kez bosamis bunu.Yav ne zor birisi Allah ıslah etsin ya
Yani sizin iş, annesi babanız ve Allah'a bağlı. Onlar verirse alırsa yaparsa ev kurabiliyorsunuz. Biz eşimle baş başa verip ama eksik ama tamam her şeyimizi kendimiz alırız derseniz kimsenin çenesini çekmezsiniz. Babam maddi destek olsun şu kadının çenesini kapatsın diyorsunuz da eşiniz niye kapatmıyor? Biz hiç bir şey istemiyoruz yeter ki anneliğini bil manevi destek ver niye demiyor? Kocanız annesinden asla bıkmaz ama sizden bıkacak ve tamamen annesiyle hareket edecek.annesi Allah kolaylık sağlar
Samimi fedakar 2 senedir tanıyorum 1 sene sevgiliydik 4 aylik nisanliyken.m sevgili olduk ne zaman maddiyat girdi herşey bozulduSen bu eşin olacak kişi de ne buldun peki
İyi demişsin babanada. Ama sende bunu kestiremiyorsun boşuna çıkmayın. Çoçuktan sonra dönmekte var Allah jorusunEsimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Bildiğim kadarıyla sizin ağzınız yandı çocuk konusundaİyi demişsin babanada. Ama sende bunu kestiremiyorsun boşuna çıkmayın. Çoçuktan sonra dönmekte var Allah jorusun
Şu an ayrılsan bildiğin boşanmış olacaksın küçük hesaplar yaparak kendinize zarar vermişsinizSamimi fedakar 2 senedir tanıyorum 1 sene sevgiliydik 4 aylik nisanliyken.m sevgili olduk ne zaman maddiyat girdi herşey bozuldu
Ortak alalım dedik.En son hanfendi perde 10 bin tuttu.5 bin gönderelim dedi.Babam.Yok sizden beş kuruş istemem ben alicam ben secicem yapıyor.Sabrettim sabrettim ama artık yeter.Herkes boşver o alsın kirada oturucaksin.Yuva kuruyorsun sabret dedi.İleride değiştirirsin yaptı.Gel gorki o alıyorsa secme hakkım yokmuş.O alıyorsa rahat rahat sigarasını yapabilirmis.Artik tahammülüm kalmadı.Yani sizin iş, annesi babanız ve Allah'a bağlı. Onlar verirse alırsa yaparsa ev kurabiliyorsunuz. Biz eşimle baş başa verip ama eksik ama tamam her şeyimizi kendimiz alırız derseniz kimsenin çenesini çekmezsiniz. Babam maddi destek olsun şu kadının çenesini kapatsın diyorsunuz da eşiniz niye kapatmıyor? Biz hiç bir şey istemiyoruz yeter ki anneliğini bil manevi destek ver niye demiyor? Kocanız annesinden asla bıkmaz ama sizden bıkacak ve tamamen annesiyle hareket edecek.
Perdeyi çulu çaputu parayla alırsın ama huzur var ya huzur milyonlar ödesen alamazsın. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler.
Çocuk çok zor nereye çocuk yapicam.Birincisi çalışsam asgari ücret böyle herşeye karışan birine çocuk emanet edilirmi.Bildiğim kadarıyla sizin ağzınız yandı çocuk konusunda
Farkındayım yol yakınken dönmek kardır.Şu an ayrılsan bildiğin boşanmış olacaksın küçük hesaplar yaparak kendinize zarar vermişsiniz
Mahkeme kapısına at bakalım güven kalıyor mu ..Resmi nikah var buna güvenerek zaten işkence ediyor bana
Çocuk istemiyorum.Gercekten anne olmayi istiyordum.Dogursam baksa gene elinden kurtulamicam.İyi demişsin babanada. Ama sende bunu kestiremiyorsun boşuna çıkmayın. Çoçuktan sonra dönmekte var Allah jorusun
Elimde haklı çıkacak delil de var.Mahkeme kapısına at bakalım güven kalıyor mu ..
E yani hazır değilsiniz evlenmeye, evlenmeyin. Insanin kendi masrafını karşılayacak parasi yoksa neden evlenir ki ,akıl alır gibi değilBenim birikimim altın olarak var.Onlari da bozmak istemem.Cok zorda kalmadikca
Ooo evlenince ne yapacan daha beteri olacak.paraniz yoksa evlenmeyin birikim yapip oyle gidin sunu aldim bunu aldim yarin oburgun anahtarı alip alip akrabalari eve gezdirirse nedicenKaç defa tartıştık.Kavga ettik.Nasil ettiyse eşimi kendine ekonomik olarak bağımlı yapmış.Esim ailesine birşey dediğimde artık hircinlasiyor.Tahammul sinirim her geçen gün aşıyor ne demek evde sigara içmek benim evime benden çok karışıyor.Yarin evin anahtarı da bu kadın da olur.Tahammul edemiyorum artık.
Çalışırim.Almam gerekenleri aldım.Yeri geldi.Babam ben alırım.Diyor babam asla laf etmez.Kv gibi değil.Bizim ailede çocuk eğlendirirken herkes gücünün yettiği kadar masraf yapar.Borc bulur gene yapar.Asla lafı sözü olmaz.E yani hazır değilsiniz evlenmeye, evlenmeyin. Insanin kendi masrafını karşılayacak parasi yoksa neden evlenir ki ,akıl alır gibi değil
Oluyor zatenOoo evlenince ne yapacam daha beteri olacak
Çok ayıp ediyor kayinvalideniz ,siz çalışmadan çocuğunuza bakin ,o da sizin masraflarınızı karşılasın ve siz izin vermeden kesinlikle evinize gelmesin.Hatta parayı eft yapsın mümkünse, böylelikle hiç görmemiş olursunuz.Ne münasebet tabiki yapmak zorunda vermek zorunda ,hatta babanız da versin ,olmadi boşandığı ex kocasıda versin ,kolay mı yuva kuruyorsunuz.Kocanizi ve koskoca 2 yılınızı heba etmeyin kimseye uyup,Allah korusun siz keyfinize bakın, hayatinizin en güzel zamanlarında size şu yapılanlar akıl alır gibi değil!Çocuk çok zor nereye çocuk yapicam.Birincisi çalışsam asgari ücret böyle herşeye karışan birine çocuk emanet edilirmi.
Siz de her şeyi erkek tarafi alirsa sen de o erkek tarafına gelinlik edeceksin ,onlar gelenekçi davransın ama ben modern gelin olayımBizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?