kayınvalide evi temizlemek

cnm mesele daha sevgiliyken bunu istemesi kadınla tanıştım bir buçuk ay olmuş bana temizliğe gel bana diyor yapıyorum beğenmiyor laf sokuyo bi süre sonra işi kullanmaya çevirdi zaten

Olsun arada gidilse iyi olur hem saygi geregi hemde gelinin bir gorevi dir bu bugun ona yardim edersen yarin öburgun de o da senin isine kosturur.

kız aynen bana da yaptılar bigün kadın yaprak sarıyordu bende mecbur sardım sonra ne zaman gitsem kadın önüme yaprak koydu

cnm mesele daha sevgiliyken bunu istemesi kadınla tanıştım bir buçuk ay olmuş bana temizliğe gel bana diyor yapıyorum beğenmiyor laf sokuyo bi süre sonra işi kullanmaya çevirdi zaten
Sevgiliyken gidilmez bu kadar icli disli olmaman gerekirdi gelinleri falan degilsin sonucta . Benim demek istedigim gelin demek kizi gibi olmak demek o yuzden yardim edilmeli demistim.

Olsun arada gidilse iyi olur hem saygi geregi hemde gelinin bir gorevi dir bu bugun ona yardim edersen yarin öburgun de o da senin isine kosturur.
işime koşturacak insanlar olsalar yapardım ben de başta senin gibi düşündüm yardım ettim ama işin rengi değişti maalsefe iyi niyetimi kullandılar artık yapmak istememein sebebi bu

Sevgiliyken gidilmez bu kadar icli disli olmaman gerekirdi gelinleri falan degilsin sonucta . Benim demek istedigim gelin demek kizi gibi olmak demek o yuzden yardim edilmeli demistim.
sevgilim hiç bi zaman beni anlamadı ki ona herşeyin sırası var dedim şimdi gelmeyeyşm dedim hadi tanıştırdın bu kadar sık gidilmez dedim dedim ama anlamadı

aynen tatlım üstelik daha gelin olmamışım bunu isteyebiliyor ki ben de hasta insanım

sevgilim hiç bi zaman beni anlamadı ki ona herşeyin sırası var dedim şimdi gelmeyeyşm dedim hadi tanıştırdın bu kadar sık gidilmez dedim dedim ama anlamadı
Sevgilin de ilgincmis ben ilk tanistigim gun gorurdum bir daha da gitmezdim evlenene kadar.Telefonda falan ozel gunlerini kutlardim hic sevmem boyle iliskiler civir kadin beyenmiyorsa iliskinizi bitirtir.

uzaklaşmak yerine sevgilim bana sınıfta kaldın ev işinde kendine çeki düzen ver ev kadını moduna gir ev işi öğrenene kadar senle evlenmicem dedi

Sevgilin de ilgincmis ben ilk tanistigim gun gorurdum bir daha da gitmezdim evlenene kadar.Telefonda falan ozel gunlerini kutlardim hic sevmem boyle iliskiler civir kadin beyenmiyorsa iliskinizi bitirtir.
bana hep gitmem konusunda baskı yaptı güzellikle anlatmaya çalıtım anlamadı ailem kızıyor dedim bana bize gelirken buraya geldiğini söylemezsin olur biter dedi

uzaklaşmak yerine sevgilim bana sınıfta kaldın ev işinde kendine çeki düzen ver ev kadını moduna gir ev işi öğrenene kadar senle evlenmicem dedi
Senin yaşın kaç canım,ne okuyorsun?Ev işi tabiiki de öğren bu hayatının her döneminde sana gerekli olacak ama başkası için değil kendin için öğren.

Saygı kayınvalide evi temizlemekle olmaz,bu bir görevde değildir.Hastalık ve yaşlılık buna dahil değil tabiiki de.
Bu konuda katilmiyorum ille hasta ve yasli olmasi gerekmez birlikte birseyler yapmak her zaman demiyorum arada olursa yapilmali .Kendi annemizi dusunmeliyiz siz anneniz cagirsa gitmeyecekmisiniz?

Bu konuda katilmiyorum ille hasta ve yasli olmasi gerekmez birlikte birseyler yapmak her zaman demiyorum arada olursa yapilmali .Kendi annemizi dusunmeliyiz siz anneniz cagirsa gitmeyecekmisiniz?
Tabiiki giderim kendi anneme,kendi kayınvalidemin 1 kızı ve 2 yetişkin kız torunu olduğu için böyle düşündüm belkide bilemiyorum ama kendisi yatıp ben evi temizleyeceksem o iş olmaz.

Senin yaşın kaç canım,ne okuyorsun?Ev işi tabiiki de öğren bu hayatının her döneminde sana gerekli olacak ama başkası için değil kendin için öğren.
25 yaşındayım ev kızıyım abi öğrenmem gerek ama sevgilimin tavırları o kadar kırıcı ki sanki dersin eş değilde hizmetçi arıyo anasına

25 yaşındayım ev kızıyım abi öğrenmem gerek ama sevgilimin tavırları o kadar kırıcı ki sanki dersin eş değilde hizmetçi arıyo anasına
Abi derken?işte hep Nurinin yüzünden

Canım valla iş dedikoduya doğru gidiyor ama şöyle toparlayayım,yardım edecek başka kimsesi yoksa,yaşlı ve hastaysa yardım ederim diğer türlü hayır.

arada tabi ki yapılır ama sevgilim her gittiğimde iş yapmamı istiyordu anneside kadına bayramlaşmaya gittim patlıcan soyuyordu haziran sende şurdan patates al patates soy dedi emrederek dedi misafirliğe gidiyorum kadın iş yaptırıyo

Çok özür dilerim ama sevgililerinin annesini doktora götürecek kadar yakın ilişkileri tasvip etmiyorum, siz neden götürüyorsunuz doktora, neden evinde börek yapıyorsunuz?
22 yıllık evliyim, evlilik öncesinde de 6 yıl flört söz vs süreç yaşadım eşimle, evlenmeden önce ne doktora götürdüm ne börek yaptım, evlendikten sonra da sağlık sorunlarını kendi halletti, kayınvalidemin evinde 22 senede toplasanız 2 sefer yemek yapmışımdır o da eşimin canı çeken bir yemeği eşim benim elimden yemek istediği için.

Daha evlenmeden bu kadar taviz vermeyin erkeklere ve ailelerine, ne demek evini temizlemek, annesi rahat etsin isteyen bir oğul yardımcı tutar.

bende çok kıxıyorum kendime çok taviz vermişim hep sevgilim anlar bigün diye bekledim ama anlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…