bi gün temizlik kadın gelecekti eve o gün bile bana git sende yardıma dediKendi evimi temizlemiyorum, onunkini mi temizleyeceğim ?
Ayrıca ben onun yerinde olsam utanırdım gelinimden böyle bir hizmet almaya. Yardımcı hanımlar ne güne duruyor?
bi gün temizlik kadın gelecekti eve o gün bile bana git sende yardıma dedi
Hoşuna gidiyor bence senin de.bi gün temizlik kadın gelecekti eve o gün bile bana git sende yardıma dedi
bi gün temizlik kadın gelecekti eve o gün bile bana git sende yardıma dedi
Ne münasebet, elin evine siz niye karisacaksiniz? 1 kadın yetmiyorsa 2 tane alsın. Yetiyorsa size gerek yok.bi gün temizlik kadın gelecekti eve o gün bile bana git sende yardıma dedi
kadın hasta diye bi börek yaptık yardım olsun diye suyunu çıkardıYardıma git dediği başında dur ve direktif ver demek bence
Siz de öyle algılayın
Hiç üstünüze alınmayın
Börek mörek zaten baştan elinizi vermişsiniz, kolunuzu kaptırmışsınız.
Hiç bir şey bilmiyor ve anlamıyor gibi davranın.
Siz onun oğluna "hayat arkadaşı" olacaksınız. Aşçı, çamaşırcı, ütücü değil. Önemli olan oğlunun namusunu korumanız, onun bu hayattaki sırdaşı, eşi, çocuklarının annesi olmanız.
Bizim türk kızları kendilerini beğendirecekler diye taaaa sevgililikten itibaren böyle hamaratlık sergilemeye, kendilerini sergiye çıkmış kız şekline sokarlarsa kv'lerin yaptıkları da doğal.
Kendinizi ağırdan satın.
ayrılmak istiyorum çünkü bu kafada bi adam ve bu kafada kv ile yapamam ama çok seviyorum o da seviyo ne yapacağımı bilmiyrum bi hafta içinde 2 kere ayrıldık hatamı anladım vs dedi ama güvenemiyorum çünkü dün akşam gene bu iş mevzusu yüzünden kavga ettikNe düşünüyorsunuz peki?
Adamın zihniyeti belli, böyle bi adamla yapabilir misiniz gerçekten?
Uğraşmaya, laf anlatmaya gerek var mı?
Gel sarilalim bizimde öyle iş yapmaya gelince ayy belim agriyor ölüyorum gezmeye gelince vinnnnn suan bile şehir dışında bir düğüne gitti keyf iste .eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?