ben de kayınvalidenizle aynı yaştayım.oğlumda yaklaşık bir yıllık evli,bir yıl da öncesi,nişanlılık dönemi var.daha gelinim evim de,toz almamıştır,ne münasebet.benim yardımcım var.apartman görevlisinin karısını çağırırım,cam ve yer sildirmek için,gelinimin de yardımcısı var.çalışıyor,kendi parasını verir evini temizletir.
durumu iyi değilse,oğlu parasını versin,yardımcı tutsun.ya da oğlu yapsın,temizliği.şimdiden kayınvalidenin,gözüne gireceğim diye bu kadar taviz verirseniz,işiniz var bu aileyle.
kaç bence arkana bile bakmadan hem debiz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo
bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi
gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
ben de kayınvalidenizle aynı yaştayım.oğlumda yaklaşık bir yıllık evli,bir yıl da öncesi,nişanlılık dönemi var.daha gelinim evim de,toz almamıştır,ne münasebet.benim yardımcım var.apartman görevlisinin karısını çağırırım,cam ve yer sildirmek için,gelinimin de yardımcısı var.çalışıyor,kendi parasını verir evini temizletir.
durumu iyi değilse,oğlu parasını versin,yardımcı tutsun.ya da oğlu yapsın,temizliği.şimdiden kayınvalidenin,gözüne gireceğim diye bu kadar taviz verirseniz,işiniz var bu aileyle.
sadece bayram temizliği olsa ok ama her gittiğimde eve iş yapmamı istiyor sevgilimde kadın da çünkü annesi öyle bi gelin istiyo sevgilim de onun sözüne gidiyo ve beni yapmam için zorluyo 55 yaşında kadın kilolu şekeri tansiyonu vs var aa eli ayağı tutuyo gezmeye gelince gezer
kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo
benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?aynen o kadının susmadığına eminim
Acaba annesi sizi istemiyor da bu sekilde gozune sokmaya calisiyor olabilir mi? Her ne olursa olsun cok sacma bir durum. Anneniz elin kadinina bedava hizmetcilik yapin diye buyutmedi sizi.
Sizi bir kayinvalide olarak kopyalayip ulkedeki tum kaynanalarla degistirmek istiyorum mumkun mudur
gercekten mi lanet olsun öyle zenginliğe paraya pula sizden boşverin o tarz insanlardan selam gelmesede olurbenim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.
Bu adamdan bi cacik olmaz.biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo
bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi
gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
kv nin işi bu. o oğluna numara yapar, oğlu yer de sen niye yiyorsun bu numarayı?annesi hamarat bi gelin istiyor bu da laf edemiyor kadın ay yoruldum ayhastayım diye numara yapıyordur kesin oğluna hasta görünmek için
benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.
kıza üzüldüm. hem hamile hem oruç. hem misafire hizmet ediyor, kimse yardım etmiyor.gercekten mi lanet olsun öyle zenginliğe paraya pula sizden boşverin o tarz insanlardan selam gelmesede olur
eşime yaparım bu benim için sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?