kayınvalide evi temizlemek

Sizin gibi k.validelere can kurban

kaç bence arkana bile bakmadan hem de
kaynana evi temizlemekte bir şey yok kadın yaşlı olur hasta olur ya da Allah rızası için yapılır gene yapılır
sonuçta kendi annemiz olsa yapmaz mıyız ?
ama bu tavırlar tam bi hanzo tavırları bu bakış açısından bu dünya görüşünden kaç yoksa kaynanaya temizlik yapmaktan değil

Acaba annesi sizi istemiyor da bu sekilde gozune sokmaya calisiyor olabilir mi? Her ne olursa olsun cok sacma bir durum. Anneniz elin kadinina bedava hizmetcilik yapin diye buyutmedi sizi.

Sizi bir kayinvalide olarak kopyalayip ulkedeki tum kaynanalarla degistirmek istiyorum mumkun mudur

hemen uzaklas yol yakınken abla tavsiyesi sonra evlenip buralarda hergün ağlanırsın

kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo

Gezmeye gelince kapi kapi dolasiyorsa temizlige gelincede ogluna naz yapiyorsa bence hic firsat vermeyin gezmesine gittigini oglu gormuyor mu ? Ya hastaysa hasta gibi davrnasin yada sizi kullanmak icin numara yapmasin, tutusun ogle 10 gunde bir temizlikci dip kose temislerken oda basinda dursun. Gelin diye kole aliyorlar sanki edepsizler, o kadar yipranmaya can mi dayanir 2 evin sorumlulugunu yillarca yuklen bakalim 40 ina varmadan asil sen hastalik sahibi olursun.

Azicik insan kiymeti bilsinler yahu.

Ben bekarim kv hasta olur maddi durumu yoktur yardim edrim heralde
Annemde kv valla birakin gelinden yardim beklemeyi annem kndi geline yardim eder yemek konusunda misafiri varsa ikramlik konusunda bahar temizliginde.
Biraz bu hizmet beklentisi kisinin karakteriyle alakali bir durum.

aynen o kadının susmadığına eminim
benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.

Nerde oyle modern akli basinda kayinvalide..

gercekten mi lanet olsun öyle zenginliğe paraya pula sizden boşverin o tarz insanlardan selam gelmesede olur

Bu adamdan bi cacik olmaz.
Evet resmen hizmetci aldigini saniyor.
Duyan da anasi 80 yasinda yatalak sanir.
Islemeyen demir paslanir de kv 'ne.
Az otursun da kapi kapi gezcegine evine baksin.

Ne hayatlar var

sen hayallerin kv sisin zaten canım.
umarım güzel bir ilişkiniz olacak,
sen elinden geldiğince iyi bir kv olmaya çalışıyorsun zaten, umarım kıymetin bilinir.
zaten birbirinizin kişisel alanınıza saygı duyduğunuz sürece neden kötü olasınız ki,
en nihayetinde sevdikleriniz ortak.

ben olsam temizlemezdim şimdi temizlersen daha fazlasını isterler

Sevgilinin annesi ne zamandan beri kayınvalide sayılıyor?Valla hiç kusura bakmayın sizin gibi elin oğlu ile anasına yaranacağım diye kul köle olan kızları gördükçe kızımı nasıl yetiştirmemem gerektiğini çok daha iyi öğreniyorum.
eşimle neredeyse 18 yıldır tanışırız , 6 yıllık da evliyiz.eşimin ailesi beni istemeye geldiklerinde gördü.Bu ne sanimiyet sizdeki doğrusu anlayamıyorum?
Kayınvalideme gittiğimizde sadece yattığım yeri toplar,arada bir çay veririm .Eşim bir defa şu işi yap dese diyeceğim,analı oğullu az yiyin de bir hizmetçi tutun olur.
Annelerinin evinde çıkardıkları donu kaldırmayan kızlar,elin oğlunu bulunca içinize uşak ruhu mu kaçıyor anlayamıyorum hiç ?

gercekten mi lanet olsun öyle zenginliğe paraya pula sizden boşverin o tarz insanlardan selam gelmesede olur
kıza üzüldüm. hem hamile hem oruç. hem misafire hizmet ediyor, kimse yardım etmiyor.
bizim gelin hamile kaldığı zaman biz onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmadım. doğuma kadar iş yaptırmadık, doğum sonrası bile bebeği sadece emzirdi, geri kalan her şeyi biz yaptık, rahat lohusalık geçirsin diye, o da geldi tepemize s.çtı afedersin. şimdi yeğenlerimizi göstermiyor.
ortası yok bunun.

eşime yaparım bu benim için sorun değil

Canım yanlış anlama da bekara bosamak kolay oluyor derler ya o misal
Evin işi hiç bitmiyor kıymet vereni henüz görmedim
Hele bide çalışıyorsanız hepten zor eşime yaparım diyemiyor insan.
En azından ben diyemiyorum .
Işten gelmişim yorgunum oturmamisim esim gelene dek yemek vs yapmışım gelip yayıldı mi kan beynime sıçrıyor.

Bende demir anemisi var. Kendi evimi tenizleyemiyorum. Tek odayı süpürsem 15 dk yatıp dinleniyorum çok berbat bir durum...
Eşim bunu bildiği için hiç teklif etmedi. Küçük görümcem evlendi gitti kaynanam tek kaldı. birkaç kez işittirdi duymamazlıktan geldim.
Eğer iyi olsaydım yardım ederdim sonuçta annem olsa ona da yaparım.. ama hep değil.
hizmetçi miyim ben?
Üstelik yaptıklarım gün gelir Yapmasaydın'a döner.
gerek yok.

Ay sinir oldum sevgilinize
Altli ustlu oturuyorum gorumcemde ayni apt.da
Kv temizliğe gitmem. Misafir gelirse yanina çıkmam.herkesi agirlamaya vs
Misafir beni görmek isterse bana gelir.

Hastalık vs olur ancak o zaman ki ben kendi evime bile yardımcı almaya çalışıyorum eşim ailesinde görmediği için alismakta zorlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…