aynen öyle beğenmiyorbi de bikaç kere evlerine gittiğimde mecbur kaldım bikaç iş yapmaya beğenmiyor
Daha sevgiliyken böyleyse evliyken ne yapacaksın kaç kurtul kızım.ayrılmak istiyorum çünkü bu kafada bi adam ve bu kafada kv ile yapamam ama çok seviyorum o da seviyo ne yapacağımı bilmiyrum bi hafta içinde 2 kere ayrıldık hatamı anladım vs dedi ama güvenemiyorum çünkü dün akşam gene bu iş mevzusu yüzünden kavga ettik
sadece bayram temizliği olsa ok ama her gittiğimde eve iş yapmamı istiyor sevgilimde kadın da çünkü annesi öyle bi gelin istiyo sevgilim de onun sözüne gidiyo ve beni yapmam için zorluyo 55 yaşında kadın kilolu şekeri tansiyonu vs var aa eli ayağı tutuyo gezmeye gelince gezerne sıklıkta? ve kendisi çok mu yaşlı yada hasta kesinlikle bu sorular önemli ama bn bayramda seyranda yapıyorum nişanlıyken de her gittiğimde yapmaya calısırdım bayram temizliğini nişanlım ben k.v k.p hep birlikte yaptık gocunmam bn
ayene bende de çok hata var ama karşındaki öküz olup laf anlamayınca böyle oluyo çok anlatmaya çalıştım söyledim ama analamadı artık tak ettiBen de şunu anlamıyorum adı üstünde sevgili değil mi? Nişanlın değil, kocan değil, o zaman ne bu samimiyet ortada fol yok yumurta yok. Kayınvalide yazmışsın bir de! O senin kayınvaliden değil, X hanım veya X teyze.
Biraz da kızlar burada hata yapıyor. Yaranacağız diye, aileye gireceğiz diye suyunu çıkarıyorsunuz ya hu! İlla tanışmak istiyorsanız bir kere gider kahve içersiniz evde ya da başka bir mekanda.
Benim de erkek kardeşim var, kızın birini getirse gelininiz diye höst derim yani. Bir de eve gelip börek yapacak, annemi hastaneye götürecek vs. Cıks bunlar çok aşırı. Evlenmeden gelin olmaya kalkıyorsunuz, hoşunuza mı gidiyor nedir? Ama işte alıştırırsanız da böyle ceremesini çekersiniz. Şimdi yapmasaydın alışmayacaktı, evlenince de senden beklemeyecekti. Elinle ettin hadi bakalım.
O zaman yoluna bakacaksın güzelim, yoksa ömür boyu iki evi birden temizlersin.ayene bende de çok hata var ama karşındaki öküz olup laf anlamayınca böyle oluyo çok anlatmaya çalıştım söyledim ama analamadı artık tak etti
55 yaşında benim K.valide benden genç
hayır. bir sürü kızı var, onlar temizlesin.eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?