kayınvalide evi temizlemek

Temizlemem.
55 yaşında demişsiniz ve gezdiğine göre eli ayağı tutuyor.
Oğlu çok meraklıysa o temizlesin beni gönderemez.

Ama sağlık problemi olur yaşlıdır o zaman tabi üzülür yapar insan.

Daha sevgiliyken böyleyse evliyken ne yapacaksın kaç kurtul kızım.
Ne demek yani yorulacak yapacak şimdiye kadar senmi vardın çok istiyosa temizlikçi tutsun.
Bi an önce ayrıl sonra çoook konu açarsın buraya eşim hala temizlik yaptırmak için gönderiyo diye

sevgili kim ya? o kim de annesinin evini temizleyecekmişsin.
benim annem de 53 yaşında, kadın hala bana yemek yapıyor onda temizlik yapmayı geçtim :)
kayınvalidem desen zaten uzaktayız, onlara gittiğimizde sofra hazırlarken bile sen içerde otur zaten yoruluyorsun diyor.
bir keresinde mevlüt mü ne vardı, tabak çanak götürmeye yardım ettim diye eşim kızdı millete hizmet mi ediyorsun diye :)
senin sevgilinde hiç iş yok, defet gitsin.

duruma göre değişir,

genelde elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmaz kayınvalidem
ben de evine bi süpürge tutsam elime yapışmaz
kaldı ki eşimin böyle birşey istemesine gerek kalmaz, gerekli görürsem yaparım

Abovvv bide sevgilisiniz daha.sevgiliyken böylede evlenince nolcakmış.ne münasebet gitcemde sevgilimin anasının evini temizliycem.ay bu kadar saf olmayın ya.

benım kaynanam 44 yasında masallahı var ama yınede bayram temızlıklerınde utanmaz cağırır. ılk zmanlar gıdıyordum. sımdı bıraktım gıtmeyı. bırde kaynananmın kaynanası var kı evlerden ırak 65 yaslarında benden sağlam benı cebınden cıkarır. ama ona sureklı temızliğe gıdıyoruz yardıma. ben herkeze gıdıyorum kımse bana gelmıyor. sakın yuz verme benden beter olursun. yapsın herkez kendı temızliğini. ben bşr gözuktum sımdı kolay kolay cağıramıyorlar eskisi gibi.

sadece bayram temizliği olsa ok ama her gittiğimde eve iş yapmamı istiyor sevgilimde kadın da çünkü annesi öyle bi gelin istiyo sevgilim de onun sözüne gidiyo ve beni yapmam için zorluyo 55 yaşında kadın kilolu şekeri tansiyonu vs var aa eli ayağı tutuyo gezmeye gelince gezer

Bi dakka bi dakka .. sevgili mi ??

Sen kayınvalide , eş diye sorunca ....

Bak mesajları bir daha oku kardeşim , biz kaç senelik evliyiz böyle bir mecburiyette hissetmiyoruz kendimizi ve değiliz de ...

Ha bu demek değil ki yaşlı anne babamız bok içinde otursun . Ama keyfe keder gel sen yap olmaz.

Kaldı ki sen daha evli bile değilsin .

Çok yanlış yapıyorsun çok . Ne münasebetle gidip sevgili annesinin evini temizlemek ????

ayene bende de çok hata var ama karşındaki öküz olup laf anlamayınca böyle oluyo çok anlatmaya çalıştım söyledim ama analamadı artık tak etti

Eşim teklif bile etmez lafım bellidir kendi anamın evini de temizlemiyorum herkes kendi evini temizlesin ha hastalık olur bişey olur lafı bile olmaz ama 2 kızı var bana sıra gelmez zaten

annesi hamarat bi gelin istiyor bu da laf edemiyor kadın ay yoruldum ayhastayım diye numara yapıyordur kesin oğluna hasta görünmek için

Temizlemem hastalık kendine bakamayacak kadar yaşlılık varsa amenna ama gerisi beni ilgilendirmez.

biz kv ye yatılı gidiyoruz, aynı şehirde değiliz çünkü.
öyle 3-4 gün kaldığımız oluyor tatil zamanı,
o zamanlar günlük süpürgedir bulaşıktır yapıyorum, tabi hamilelik sebebiyle bu yıl onu da yapmadım da,
onun dışında bir temizlik hiç yapmadım, eşim veya kv de talep etmedi zaten.
talep etselerde eşime postalardım, ben kendi evimin işini yetiştiremeyen bir kişiyim çünkü.
eşim kendi yapabileceği gibi yardımcı bir bayan tutabilir, beni çok alakadar etmez.

ben de kayınvalidenizle aynı yaştayım.oğlumda yaklaşık bir yıllık evli,bir yıl da öncesi,nişanlılık dönemi var.daha gelinim evim de,toz almamıştır,ne münasebet.benim yardımcım var.apartman görevlisinin karısını çağırırım,cam ve yer sildirmek için,gelinimin de yardımcısı var.çalışıyor,kendi parasını verir evini temizletir.
durumu iyi değilse,oğlu parasını versin,yardımcı tutsun.ya da oğlu yapsın,temizliği.şimdiden kayınvalidenin,gözüne gireceğim diye bu kadar taviz verirseniz,işiniz var bu aileyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…