- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
- 48
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz