Kayınvalide evime gelmek istiyor.

Bence gelsinler samimi olmak zorunda değilsin ama eşinin gözünde sen engel koyuyor olmazsın

O kadar laf söyleyen adam gelecekler diye bi hevesli ben hastayım kalktı bütün evi sildi süpürdü banyoyu tuvaleti yıkadı ne yemek yapsak diye düşünüyor. Ama ben hala karar veremedim. Kimseyi de daha aramadım.

Huyum kurusun kinciyim. onlar beni atlattı mı, oltaya mı getirdi bende yaparım hem eşinde destekçi daha ne olsun
Eşim yan çiziyor sanki şu anda. K.çına yediği tekmenin acısı geçiyor galiba.
boş ver kız gelsinler sıkıca sar öp grip onlara bulaşsın hasta olup gitsinler ,

kabul etmezsem yanlış anlarsınız diye hasta hasta kbul ettim de suratlarna hapşur

hhahahahaayyyyy kötümüyüm neyim

öyle yapmak lazım aslında

bence çağır, ama hasta değilmiş gibi davranmaya çalışma, hatta hastalığını açık açık dibine kadar yaşa, gelmeyin dersen bin tane laf edecekler boşver, hasta olduğuna inanmayacaklar
yaptıkları çok terbiyesizce ya, yani bayramda gittiğiniz halde yüzünüze bakmamaları, iyi tekrar görüşebilmişsin, hiç görüşmesen yeri, bence eşin biraz empati yapsın ya ters poziyonda olsaydınız, o senin ailenke görüşmeye devam eder miydi, genel olarak yazıyorum erkekler kesinlikle görüşmez

Zaten hemen kabul etmedim. Hastayim işten izin aldım eve geçiyorum ben bi.eve gidiyim sizi ararım iyi olursam dedim. Hasta değilmiş gibi davranamam zaten her yerim ağrıyor kırgınlık var gribim bi de.Eşim hemen geliyorlar havasına girdi.Evi bile eşim temizledi. Ütüleri de mi yaptırsam fırsat bu fırsat

yaptır valla, ikramlarıda hazırlasın, bu kadar suratlarını çekiyorsun madem eşininde bi güzelliği olsun yani

Herkesin anne babası hevesini kırmayın

Bence sen yine büyüklüğünü yap gelsinler arayıp sormasalarda olur atın hatrı yoksa nalbantın hatrı var eşin her nekadar kızgın olsa da ailesine hürmet etmen hoşuna gider

yaptır valla, ikramlarıda hazırlasın, bu kadar suratlarını çekiyorsun madem eşininde bi güzelliği olsun yani

Çamaşırlar ütülenecek ayakta duramıyorum dedim. Kalktı topluyor valla. Madem öyle hakketti bunu. Bütün yapılacakları yapsın.Gelecekler diye bi evi yalamadığı kaldı. Ne meraklıymış valla. Gelsinler mi ya???

valla bu kadar ev işini yaptırdıktan sonra gelmesinler dersen çok büyük kazık atmış olursun adama boşver büyüklük sende kalsın, ama sabrını taktir ettim valla

valla bu kadar ev işini yaptırdıktan sonra gelmesinler dersen çok büyük kazık atmış olursun adama boşver büyüklük sende kalsın, ama sabrını taktir ettim valla

:)) neyse bi kazık da ben atmıyım bari. Yalnız korkuyorum eşim değişir mi devamlı git gele dönmesin. Adam feysbukk profil fotoğrafını değişti babasıyla olan fotoğrafı koydu ya. Kötü olacak gibi hissediyorum offf

valla öyle bi tehlike var evet, ailesi sorunlu olan erkeklere karıları acıyor üzülüyor mutlu etmek istiyor ama erkekler yeri gelince karılarını çok kolay harcayabiliyor ailelerine karşı

Yuh ya hemen de değişmeseydin deseydin :) erkek milleti böyle kızar atar tutar ama ailesi ne yaparsa yapsın Zaman geçsin tekrar oğullarına bi gülsünler ,hemen unutur ...yine anne babasını baş tacı eder

valla öyle bi tehlike var evet, ailesi sorunlu olan erkeklere karıları acıyor üzülüyor mutlu etmek istiyor ama erkekler yeri gelince karılarını çok kolay harcayabiliyor ailelerine karşı

Bi tuhaf oldum ya. Samimi olmak git gel yapmak istemiyorum. Gerçi ben baskınım eşime karşı bir şeyi bi kere söylerim genelde kenara çekilirim. Bi de daha aramadım eşimle konuşmak istiyorum ama neyi nasıl desem. Direk samimi olmak istemiyorum unutmadım yaptıklarını unutmamı bekleme mi desem? Bi de ben mi arasam eşim mi arasın??

Yuh ya hemen de değişmeseydin deseydin :) erkek milleti böyle kızar atar tutar ama ailesi ne yaparsa yapsın Zaman geçsin tekrar oğullarına bi gülsünler ,hemen unutur ...yine anne babasını baş tacı eder

Bi de hamilelikten şüpheleniyorum bunun üstüne aranmak hiç hoş olmadı arayı düzeltmek hiç istemiyordum ya

Bence sen birden cok hasta ol ve onlarla ilgilenemeyecegini soyle. Daha kotu ayip olmasin sonra davet edelim de. Gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…