- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Aramadım daha ama gelsinler de kurtulayım diyorum hem hastayım deyip çok konuşmamış olurum diyorum.Bence sen birden cok hasta ol ve onlarla ilgilenemeyecegini soyle. Daha kotu ayip olmasin sonra davet edelim de. Gelmesinler
Bi tuhaf oldum ya. Samimi olmak git gel yapmak istemiyorum. Gerçi ben baskınım eşime karşı bir şeyi bi kere söylerim genelde kenara çekilirim. Bi de daha aramadım eşimle konuşmak istiyorum ama neyi nasıl desem. Direk samimi olmak istemiyorum unutmadım yaptıklarını unutmamı bekleme mi desem? Bi de ben mi arasam eşim mi arasın??
Evet böyle yapayım çok teşekkür ederim canım sağol :))bence o arasın, davet senden gelirse yüz bulurlar, bence eşine açıkca görüşmek istemediğini ama bu sefer hevesini kırmak istemediğin için kabul ettiğini söyle, yoksa içten içe senin yumuşadığını düşünebilir, yavaş yavaş ben bunları yakınlaştırırım diye kurabilir kafasında
Umarim aramissindir :) gelmesinler alismasinlarAramadım daha ama gelsinler de kurtulayım diyorum hem hastayım deyip çok konuşmamış olurum diyorum.
" hastayim gelmeyin "diyemezsin cunku onu o an aradiklari zaman soyleyecektin. Dusunulmus ayarlanmis bir bahane gb anlaailabilir.Gelsinler annende olsun yaninda,hasta oldugunu o an gorsunler. Hatta senin yerinde olsam eski konulari acardim ( kredi cektirip odememisler )
Öyle zaten yoklamaya geliyor eşim bile bunu dedi. Sen ona istediğini verme mutluyum msjını ver geç diyor ki o zaman da haaa bunlar pek etkilenmemiş diye düşünsün de istemiyorum da neyse.dedikodu toplamaya, ortam yoklamaya geliyorlar. çünkü tek akıllı onlar, seni kullanıyorlar.
senin yerinde olsaydım, muhabbet esnasında aynı eşime kredi çektirip ödemediğiniz gibi lafını araya sokardım, aileme siz böyle yaptınız ama bakın ben yine sizi evime davet ettim çay çorba verdim derdim, sizde böyle merak ediyorsunuz biz ne yapıyoruz diye ama herşey aynı size verebileceğim dedikodu yok derdim, onların yaptığı gibi yüzlerine bakmadan konuşur, yabancı gibi davranırdım. yada hastayım, iyileşince ararım deyip 3-4 ay sonra arardım.
Aradılar hastasın gelmeyelim bi pazarın var dinlen iyileş müsait olduğunda haber verirsin dediler. Gözlerim yaşardı beni düşünüyorlarBorç azalmıştır o zaman gidelim bi demişler herhalde .
Etmeyiver sen de. Çok şart değil sizin durumunuzda.Aradılar hastasın gelmeyelim bi pazarın var dinlen iyileş müsait olduğunda haber verirsin dediler. Gözlerim yaşardı beni düşünüyorlar
Ama top yine bana geldi müsait olduğunda haber verirsin denildi. İlla gelinecek ve ben davet ediyor olucam.
Aradılar hastasın gelmeyelim bi pazarın var dinlen iyileş müsait olduğunda haber verirsin dediler. Gözlerim yaşardı beni düşünüyorlar
Ama top yine bana geldi müsait olduğunda haber verirsin denildi. İlla gelinecek ve ben davet ediyor olucam.
Aslında ne iyi olur öyle birşey olsaNeden bu davetler hep evde oluyor anlamıyorum . Dışarıda görüşün.
Daha kısa kesmiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?