Kayınvalide evime gelmek istiyor.

bence o arasın, davet senden gelirse yüz bulurlar, bence eşine açıkca görüşmek istemediğini ama bu sefer hevesini kırmak istemediğin için kabul ettiğini söyle, yoksa içten içe senin yumuşadığını düşünebilir, yavaş yavaş ben bunları yakınlaştırırım diye kurabilir kafasında

Evet böyle yapayım çok teşekkür ederim canım sağol :))

Esinde herseyi unutmus temizlik bile yapmis vay be.
Sende hazirsin zaten unutmaya sanki boyle cevaplara bakinca.
Iyi ozaman konu kapansin madem kin min kalmadi duzelmisinizdir. Hatta suan cay iciyonuzdur kakarakikiri gulerek. Afiyet olsun bakalim artik evdende cikmazlar hadi el Fatiha.

" hastayim gelmeyin "diyemezsin cunku onu o an aradiklari zaman soyleyecektin. Dusunulmus ayarlanmis bir bahane gb anlaailabilir.Gelsinler annende olsun yaninda,hasta oldugunu o an gorsunler. Hatta senin yerinde olsam eski konulari acardim ( kredi cektirip odememisler )

Aradıklarında rahatsızım işten izin aldım eve gidiyorum. Ben akşama haber veririm dedim kapadım. Eve geldim eşimle konuştum anlaştık senin hatrına kabul ediyorum dedim. Sen bilirsin en iyisini bilirsin dedi ama bu arada kalktı evi temizledi. Pek hevesli göründü gözüme ilk başta korktum ama konuştuk anlaştık. Senin için sadece dedim ben yapılanları unutmadım benden samimiyet gelme gitme bekleme dedim. Bende istemiyorum öyle sık sık gitme gelme ben böyle mutluyum tekrardan huzurumu bozmak istemiyorum. Mutluyum huzurluyum msjını ver geç dedi.Hastasın istersen kabul etme de sen bilirsin dedi. Kv bir buçuk yıl oldu ev taşıdım evimin yerini bile bilmiyorlar. Gelsin bakalım ne yapacak. Eşimin hevesini kırmak istemiyorum inşallah üzülen ben olmam.

dedikodu toplamaya, ortam yoklamaya geliyorlar. çünkü tek akıllı onlar, seni kullanıyorlar.
senin yerinde olsaydım, muhabbet esnasında aynı eşime kredi çektirip ödemediğiniz gibi lafını araya sokardım, aileme siz böyle yaptınız ama bakın ben yine sizi evime davet ettim çay çorba verdim derdim, sizde böyle merak ediyorsunuz biz ne yapıyoruz diye ama herşey aynı size verebileceğim dedikodu yok derdim, onların yaptığı gibi yüzlerine bakmadan konuşur, yabancı gibi davranırdım. yada hastayım, iyileşince ararım deyip 3-4 ay sonra arardım.

Çağır kayınvaliden ile görümceni. Ama fazla samimi olma, yüz verme. Mesafeli ol..
Zaten hastasın, çok da ikram yapma. Bir kuru çay yanına 2 çeşit bisküvi yeter...

Öyle zaten yoklamaya geliyor eşim bile bunu dedi. Sen ona istediğini verme mutluyum msjını ver geç diyor ki o zaman da haaa bunlar pek etkilenmemiş diye düşünsün de istemiyorum da neyse.
Konuyu açıp açmamak konusunda kararsızım. Çünkü kadın yok napayım diyor başka bir şey demiyor. Yok diyor ama kp nin dükkanı var züccaciye artı emekli maaşı ve üç bekar çocuğu da çalışıyor. Ama kadın hep yok yok. Başka bir şey bilmiyor. O yüzden benim konu açılınca sinirlerim zıplıyor hadi yok yok yaptınız bi halt o zaman manevi olarak yanında ol. Köylerden bi sürü şey getiriyorlar de ki oğlum al bunu da sen ye. Olanı paylaş bari. Off off yine aklıma geldi. Gelsinler bakalım neler olucak. Hayır bi de eşim babamın arabasını kullanıyor. Eğer gel al bizi derlerse açarım ağzımı yumarım gözümü.

Borç azalmıştır o zaman gidelim bi demişler herhalde .
Aradılar hastasın gelmeyelim bi pazarın var dinlen iyileş müsait olduğunda haber verirsin dediler. Gözlerim yaşardı beni düşünüyorlar
Ama top yine bana geldi müsait olduğunda haber verirsin denildi. İlla gelinecek ve ben davet ediyor olucam.

Etmeyiver sen de. Çok şart değil sizin durumunuzda.

Neden bu davetler hep evde oluyor anlamıyorum . Dışarıda görüşün.
Daha kısa kesmiş olursunuz

Yorum yapan arkadaslara katılmıyorum gelme falan cok ayıp aranızda ne gecerse gecsin bin yıl sonrada olsa illaki yüz yüze bakcaksınız sanmayın havadan atıp tutuyorum ben esimin ailesi tarafından az cekmedim ki akrabamız yabanci degiller beni hep dısladılar paralar bir kardeslerle bize hep cocuk harclıgı gibi para veriyo abisi ama gıkımı cıkarmadım eltiler kendi kendilerine kustu olaylar oldu sonradan bos yere sittin sene konusmam dedim daha ama kvde beni herseyde yok saymasına ragmen ben ne yaptıysam haber verdim yeri geldi yemeklerini yapıp evimde ağırladım hamile oldugum vakit kvdeye söyledim müjde verdim sözde bana ne dedi sizce hayırlısı olsun kızım fazla naz yapma bu soylencek söz müydü degildi ben hersrylerini yuttum ama sonuvta bana döndüler onları cagırirsam gelirler ben bayramdan bayrama giderim cunkü gelinligimi hissettirmediler bana ama ben kendimi hic bozmadım guzelce ağırladm sonucta onlar bilmesin kadir kıymet Allah yukarda görüyo siz size duseni yapın ve güzelce ağırlayın onlar utansınlar daha 3 gelin gelcekmis beterin beteri var sizi mumla aradınlar ah keske oyle yapmasaydık dicekler emin ol daha gelinler cogalmamıs bizim kvdeye yeni gelin geliyo kök söktürüyo onlara emin ol bu saatten sonra izle ve gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…