- 10 Nisan 2018
- 29
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Şimdi öyle olur ama sonra kiraya mı çıkalım hazır ev var ya denir sakın diyorum ben..erteleyin kesinlikle..nişanlınız bunu size sunmuş en azından
Soru mu bu şimdi?Ben de öyle düşünüyorum nereye kadar gezecek en fazla 6 ay yalnız kalırız sonra dönecek bu kadın, kayınvalidem rahat biri anlayışlı seviyorum kendisini ama aynı evde düzenler karışacak.. Nişanlım epey sıkıntılar geçirdi maddi manevi imtihanlar yaşadı, destek olmaya çalıştım hep, erteeyelim dediğim de ihtimaller üzerine konuştuk.. Şöyle birşey dedi ya hep sıkıntılı devam ederse hayatımız ya belimizi doğrultamazsak sonu ayrılığa mı gidecek? Ne kadar bekleyeceğiz dedi ...
Gülelim mi ağlayalım mı :)) ama ertelendiği zaman araya bir sürü şey giriyor onu da düşünüyorum, diğer taraftan başedebilirmişim gibi de geliyor.. Belirli bir zaman olmayışı tedirgin ediyorBence ertelemeyecek ve klasik fedakar Türk kadını olacak:))
Çilekeş,derbeder:))
yaşınız kaç sizde çalışınSelam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Nişianlıyım temmuz sonunda evleneceğiz Allah nasip ederse , lakin nişanlım 4 ay önce dükkan açtı. Dükkan nişanlıma göre potansiyel vaad ediyor lakin ne kendilerine para kalıyor ne personele ödeyebiliyor..kirasını dahi annesinden alıp ödüyor kaç aydır Bu durumda maddi sıkıntımız baş gösterdi ve ev kiralamamız içini donatmamız mümkün görünmüyor.. Kayınvalidem şöyle demiş, oğlum ben 2 ay ablanda iki ay abinde kalırım memlekete falan giderim siz takılın evde belinizi doğrultana kadar demiş.. Bana söyledi ya böyle yapalım ya da hiç istemesemde erteleyelim dedi.. Ben de çok üzüldüm tabi ilk önce erteleyelim dedim sonra da biraz daha düşüneyim dedim ertelesekte ne kadar süreceği belli olmayan bi süreç kavuşmak ta istiyoruz bir an evvel kayınvalidemin düzenini üstüne gitmek kendimi emanet gibi hissettirir gibi geliyor.. Böyle başlayanlarınız var mı? Nasıl idare edilir bu süreçte evi de küçük nasıl yerleşicem diye de düşünüyorum hey gidi. . :)))
Bakıyor zaten çabalıyor lakin dükkan olunca bırakıp başka iş peşinde koşamıyor, dükkanı devredip başka iş peşimde koşabilir ancak.. Ve bu da bi süreç.. Herşey sabra bakıyor bizde bu aralar da soru su evliyken mi sabredeyim nişanlıyken mi :))Soru mu bu şimdi?
O zaman belini doğrultmanın yoluna bakacak.
Siz çalışıyor musunuz?
30 yaşındayım ben de instagram dan satış yapıyorum el emeği ürünler hazırlıyorum maaş gibi olmuyor tabi..yaşınız kaç sizde çalışın
El cevap: nişanlıyken. Ama size muhtemelen şu anda davulun sesi senfoni gibi geliyor.Bakıyor zaten çabalıyor lakin dükkan olunca bırakıp başka iş peşinde koşamıyor, dükkanı devredip başka iş peşimde koşabilir ancak.. Ve bu da bi süreç.. Herşey sabra bakıyor bizde bu aralar da soru su evliyken mi sabredeyim nişanlıyken mi :))
çalış sen de madem30 yaşındayım ben de instagram dan satış yapıyorum el emeği ürünler hazırlıyorum maaş gibi olmuyor tabi..
Bakınız nişanlınızın son söylediği, ya hep sıkıntılı devam ederse hayatınız ya belinizi doğrultamazsanız ömür boyu o evde yaşamayı göze alıyor musunuz?Ben de öyle düşünüyorum nereye kadar gezecek en fazla 6 ay yalnız kalırız sonra dönecek bu kadın, kayınvalidem rahat biri anlayışlı seviyorum kendisini ama aynı evde düzenler karışacak.. Nişanlım epey sıkıntılar geçirdi maddi manevi imtihanlar yaşadı, destek olmaya çalıştım hep, erteeyelim dediğim de ihtimaller üzerine konuştuk.. Şöyle birşey dedi ya hep sıkıntılı devam ederse hayatımız ya belimizi doğrultamazsak sonu ayrılığa mı gidecek? Ne kadar bekleyeceğiz dedi ...
Gülelim mi ağlayalım mı :)) ama ertelendiği zaman araya bir sürü şey giriyor onu da düşünüyorum, diğer taraftan başedebilirmişim gibi de geliyor.. Belirli bir zaman olmayışı tedirgin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?