Kayınvalide evinde oturmak

Kayınvalidem çok iyi elhamdülilah benim yerime düşünen biri kına nikah detaylarını falan, çok rahat gezmeyi seven biri ama şeker hastalığı var o onu çok yoruyor..az önce nişanlım aradı hasta olmuş serum takmışlar doktor psikolojik demiş..bu durumlara üzülüyor.. :/ elde olmayan şeyler maalesef ama haklısınız

Bizim nişanlılığımız da bu yıpranmalarla geçti.. O da öyle diyor belki bi ayda önümüz açılacak bilemiyoruz..düzeldi mi peki sonra sıkıntınız uzun sürdü mü.

Duzeldi. Sukur eskisinden cok iyi bile oldu ama bikac aylik bi surec degildi kisa surmus olsa yipranmazdim, yipranmazdik. O yuzden bile bile boyle durumun icine evlenmezdim ben olsam.
Ayni eve girmek o evi gecindirmek cok farkli..Nisanliyken maddiyat yetersizligini hissedemezsin evin ayri yerin ayri hissediyorsan evlenince 2 katini hissedersin zaten. Dukkani olmasi disinda saglam meslegi var mi ben şuyum diyecek? Gerci olsa onu yapardi. Cok risk aliyorsunuz hayirlisi.
Esimin iyi bir meslegi olmasa ben yine evlenmezdim. Tek evlilik sebebim meslegi degil ama benim icin en onemli seylerden biri. Hayat bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlınız size “durum düzelmezse iş ayrılığa mı gidecek?” diye sorduğunda, “durum düzelmezse hep orda mı oturacağız?” diye sormadınız mı? Sormadıysanız, sorun. Cevap elbette düzelecek olacak. Siz de hah işte düzeldiğinde evlenelim diyeceksiniz. Hepsi bu. Çözüm bu. Ama siz bunu yapmayacaksınız belli ki. İş bulup çalışma konusunu da es geçtiğinize gör böyle bir planınız da yok. Ne diyeyim, bazıları yaşayarak öğrenir. Bir de siz bakın bakalım 2x2 kaç ediyor.

Bu o zaman "annem cok hasta. Biz onu yalniz birakmayalim" olur. Benden söylemesi. Öyle oturur kalirsiniz kv evinde. Erteleyin. En azindan gecimini saglayana kadar da evlenmeyin

Belini dogrultamayan bir sure evlenmesin bi zahmet .
Ay Allah askinda kavusalim nedir ya ?
Hulya kocyigit filmleri gibi .
Sizde 30 yasindasiniz
Neden calismiyorsunuz ????
O cok iyi kayinvaliden
Ileride bir bardak bulasik gorse burnundan getirmezse insan degilim ...
Ama siz bu kafayla dugunu ertelemezsiniz
Kavusmaniz !!!! Gerek zira ..
Kavusun da bir gorelim bakalim neler bekliyor sizi ..
Simdiden gecmis olsun kardes

Belini doğrultamayan evlenmesin bi zahmet zaten.

Sakın o topa girmeyin aman diyeyim. Kadının kendi evi iki ay gider döner gelir, neden geldin diyemezsin. Sonra siz uzun uzun yıllar eşiniz ve kayınvalideniz ile birlikte, kayınvalidenize ait ev ve eşyalar üzerinde yaşamak zorunda kalırsınız. Tabi asıl sorun burda başlıyor, kurulu düzen üzerine düzen kurma mümkün değil. Kadının kendi evi dilediği gibi yaşar neden böyle yapıyorsun diyemezsin, özel hayat, eşle başbaşa kalma mümkün olmaz. Kayınvalide oğluna fazla düşkün modeldense zaten yandın, seninle kendini kıyaslar, yarıştırır, arada da oğlunu doldurur, bana böyle dedi de çok üzüldüm oğlum diye, ha birde sürekli teftiş halinde olacaksın, evin tüm işini muntazam şekilde yapman gerekecek, bugünde tozlu kalsın şurası dediğinde kayınvalideni karşında bulabilirsin, en kötüsü de canın sıkkın olduğunda suratını asma lüksün olmayacak çünkü kayınvalide kuvvetle ihtimal üzerine alınacak. Ertele sen düğününü, acele işe şeytan karışır diye boşa dememişler, şartlar yoluna girsin öyle evlenin.

Ayrica 2 aya belini toparladi diyelim
Dukkan kirasini verdi
Eleman parasini verdi .
Bir ev kurmak en asagi 15 _20 .000 lira .
Kira depozito elektrik dogalgaz .
Iki ay icerisinde yaklasik 40 .000 falan kazanacak mi bu arkadas ..
Yardira yardira felaketine kosuyorsun

benim kv'dm de iyidir, hoştur benden hepp çok güzel kelimelerle bahseder, ama gel gör ki beraber yaşanan 10 yılın sonunda ben artık ses tonuna bile tahammül edemez oldum, keşkeee hiç bu olmasaydı daa gözümde hep o tatlı kadın olarak kalsaydı, başka çareler düşünün, farkir oldugu için bırakmak kelimesini ben çok aciz buldum, ne münasebet, hepimiz çalışan parasını kazanan insanlarız, siz de pekala çalışıp o sevdiğiniz adama destek olabilirsiniz, arkadaslarımın dediği herşeye harfiyen katılıyorum, çok ama çok pişman olursunuz....

Her insan kendi kaderini kendi çizer kabul edersen buradaki kv konularında sende yer almak istersen kabul et yok ben mutlu bir evliliğin iki göz odam ağrısız başım olsun diyorsan sık dişini yakma başını derim ev üstüne ev olmuyor bugün canım iş yapmak istemiyor gibi bir lüksün hiç olmayacak iyi düşün bence buradaki kv konularını okumanı tavsiye ederim

Fakirlikten kimse ölmez, kesenize göre ev döşeyin. Benim evlendiğimde ocağım bile yoktu. Öyle eski değil 2 yıl önce evlendim. Ama aklımdan hiç kv evine yerleşeyim toparlanınca eve çıkarım gibi bir şey geçmedi. Kendinize yazık edersiniz Buradaki tecrübelilere kulak asın. Yoksa çok keşke dersiniz ama iş işten geçer.

Kv nasıl birisi , aileniz ne diyor bu konuda ?
Anladığım kadarıyla kendi eviniz olmayacak Kv nin evinde kalacaksınız .
Sonrasında ama abi de Abla da yeter der sıkılır .
Kv size kalır .
Bence nişanlınız bir Önünü Görsün düğünü ondan sonra düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…