- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Normal durumlar diyosunuzE 10 günlük "misafir"
Geri kalan 355 gün siz ön plandasınız zaten
Keşke anlasaydım da yorum yapsaydım.Almanyada yine bir tatil ve 1saatlik mesafede oturan gôrümcem kayinvalidemde yine 10gün misafir ve yine 3.4.plana atilan ben.
Geldiler görümce 3cocuguyla kocam gitti aldi getirdi ve hergünü onlarla her gün... beni ve kizimi düsünmüyor bile. Isden geliyor onlarla gece yatmaya geliyor yorgun halde.
Ben biktim cumartesi görümcemin alisverisini yapacak kocam ve pazartesi evine birakacak. Kimse benim planim var mi yok mu sormuyor.
Biktim
Normal durumlar diyosunuz
Ilgi oldagi olmamakla alakasi yok.E yani yılda 10 gün ilgi odağı olmamaya katlanamaz mı insan
Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..Ne sıklıkla oluyor bu 10 günlük misafirlikler?
Ilgi oldagi olmamakla alakasi yok.
Her evin bir düzeni vardir degil mi?
Iste bu düzenyok sayiliyor hatta biz yok sayiliyoruz
Allah iyligini versinKeşke anlasaydım da yorum yapsaydım.
Ilgilidir ama sunu biliyorum ki görümcem burda yakinda olsa hep bôyle olacak...Normal zamanda böyle değil size karşı ilgiliyse, 10 gün idare edebilirsiniz
Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..
İhtimaller üzerine canınızı sıkmayın, görümceniz yakın değil ve 10 günlüğüne orada, sonra eşiniz sizinle ve kızınızla vakit geçirmeye devam edecek.Ilgilidir ama sunu biliyorum ki görümcem burda yakinda olsa hep bôyle olacak...
Gecirsin...benim kizdigim sey su bana deseki ya hayatim ablam geldi sende istersen annene git veya kizlarla takil bende cocuklarla vakit gecireyim icim yanmayacak.ben bütün gün evde bekle keyifleri olsun gelsin eve. 2cift laf etmeden ben yorgunum hooopp yatak uyku ertesi gün is ve yine onlarla plansenede 10 gün için mi bu isyan? adam normalde ilgiliymiş de...
abartmayın.
senede 10 gün gördüğü kardeşi ile de vakit geçirmesin mi?!
Teşekkür ederin gerçekten suan rahatlatan yorumlara ihtiyacim varmis...İhtimaller üzerine canınızı sıkmayın, görümceniz yakın değil ve 10 günlüğüne orada, sonra eşiniz sizinle ve kızınızla vakit geçirmeye devam edecek.
Kardeslerin arasina girme mi? Hayir ôyle bisey yok.Ben neden bu kadar kardeşlerin arasına girmeye çalıştığınızı anlayamıyorum özlüyor olabilirmi acaba
Gecirsin...benim kizdigim sey su bana deseki ya hayatim ablam geldi sende istersen annene git veya kizlarla takil bende cocuklarla vakit gecireyim icim yanmayacak.ben bütün gün evde bekle keyifleri olsun gelsin eve. 2cift laf etmeden ben yorgunum hooopp yatak uyku ertesi gün is ve yine onlarla plan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?