- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Şimdi diyosunki 10 günlüğüne peki neden kendine zehir ediyosun 10 gunu sende git gezmeye gidin eglenin ozluyodur kardesini annesine gelincede gitmek istiyodurKardeslerin arasina girme mi? Hayir ôyle bisey yok.
Teşekkür ederim haklisiniz galiba...Şimdi diyosunki 10 günlüğüne peki neden kendine zehir ediyosun 10 gunu sende git gezmeye gidin eglenin ozluyodur kardesini annesine gelincede gitmek istiyodur
Rica ederim üzmeyin kendiniziTeşekkür ederim haklisiniz galiba...
Ben esime cok fazla düskünüm galiba kiskanmak degil ama benimki ben düzenimiz bozuluyor bozulacak diye endiseleniyorum...tuhaf bir korku...hep böyle kalacak zannediyorumRica ederim üzmeyin kendinizi
Bunu yapmayın karşınızdaki insanı yormaktan başka bişey değil bu eltimde bu sekilde kaynım bi yere gider 1 saatte 10 kere arar başka insanların yaninda cok degisik duruyo 10 günde düzeniniz bozulmaz eşinizi yorarsinizBen esime cok fazla düskünüm galiba kiskanmak degil ama benimki ben düzenimiz bozuluyor bozulacak diye endiseleniyorum...tuhaf bir korku...hep böyle kalacak zannediyorum
Yoruyorm evet..aramam ben ama eve gelince sikayetlenirim surat yaparimBunu yapmayın karşınızdaki insanı yormaktan başka bişey değil bu eltimde bu sekilde kaynım bi yere gider 1 saatte 10 kere arar başka insanların yaninda cok degisik duruyo 10 günde düzeniniz bozulmaz eşinizi yorarsiniz
Yapmayın sizede yazıkYoruyorm evet..aramam ben ama eve gelince sikayetlenirim surat yaparim
Ben esime cok fazla düskünüm galiba kiskanmak degil ama benimki ben düzenimiz bozuluyor bozulacak diye endiseleniyorum...tuhaf bir korku...hep böyle kalacak zannediyorum
Nedenini kendi ailemdeki yasadiklarima bagliyorum...hep huzursuz ortam ve sebebi gercekten halam ve babaannemdi.. biz onlar degiliz esimde babam degil biliyorum ama kendime anlatamiyorum birtürlü galibaNeden öyle bir korku yaşıyorsunuz ki? Bırakın 10 gün hasret gidersin. Onlara olan sevgisi başka. Sizinkisi başka.
Galiba ben sacmaliyorum biraz haklisiniz...Eve bağlayın. Zincire vurun. Gitmesin biryere. Anne, kardeş nedir ya. Ne gereksiz kavramlar. Sizin dizinizin dibinde otursun
Nedenini kendi ailemdeki yasadiklarima bagliyorum...hep huzursuz ortam ve sebebi gercekten halam ve babaannemdi.. biz onlar degiliz esimde babam degil biliyorum ama kendime anlatamiyorum birtürlü galiba
355Yılın geri kalan 265 günü kocanız yanınızda. 10 günlük meseleyi ne kadar abartmışsınız 10 güncük de kocanız kardeşi, annesi, babası, yeğenleriyle ilgilensin ne olur yani?
Azamiden hesap edeyim; kendi ailemi senede toplam 50 gün görebilecek olsam ben de onlar üzerinde yoğunlaşırdım.Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..
Gidiyorum esim hergün ben gün asiri veya 3.gün en gec giderim. Severim aslinda onlarida ama cok farkliyiz...onlar icice olmayi severler ben kendi kabugumda yasamayi..onlar ayni konuyu 15kez konussalar bikmaz ben bir konuyu 2kere konusunca gına gelir.Sorunun esinizde değilde sizin tarafınızda olduğunu görmeniz aslında iyi birsey. Bu korkuları kabullenerek, üstünden gelmeye calismaya başlayabilirsiniz. Esinizinle gorumcenizin yanına da gidebilirsiniz mesela
Amin cümlemizinAllah iyligini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?