• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide,Görümce,Ve Çocuk

nursazz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
271
310
103
Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır

Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyo.Oğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann

Gelecegi benzemesin de birdaha birsey deme :) halasi 6 ayda nasil kosuyomus oyle... amaaan sizde pimpiriklisiniz elalemin cocugu 6 ayda kosuyo siz oturtmaya korkuyosunuz :) gulun gecin ya ne derse desin

• Beğen
Reactions: anu
Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır

Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyo_Oğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.

40li bebekken klozete cisini yapan birinin suan atomu parcalamasi gerekiyor.
Hic aldirmayin siz onemsemezseniz kayinvalidede kizina benzetmekten keyif almaz.

Bebekken kakasını klozete mi yapıyomuş ahjahskshsjhskshs

Yani şu laftan sonra kesinlikle ciddiye almaman gerek, zira komedi filmlerine taş çıkartan bir kv var yanında, iyi yönden bak yanıbaşında cem yılmaza taş çıkartan bir komedyen var. Gül geç, eğlen, dalganı geç

Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.

Aynen yaa işte benimki de sürekli kızını örnek veriyo seninki yataktan düşüyormuş
Bizimki halının bir ucundan diğer ucuna yuvarlanıyomuş hemide 40 l
40li bebekken klozete cisini yapan birinin suan atomu parcalamasi gerekiyor.
Hic aldirmayin siz onemsemezseniz kayinvalidede kizina benzetmekten keyif almaz.
Bir daha söylerse eşime dönüp hayatım sen ergenlikte yürüdün herhalde diyecem aile nin utanç kaynağı

Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyo.Oğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
İstediğini desin niye bu kadar dertlendin ki. Banada 1 yaşında tuvalet eğitimi ver derlerdi, he deyip geçtim. Sende takma bence hiç

Aynen yaa işte benimki de sürekli kızını örnek veriyo seninki yataktan düşüyormuş
Bizimki halının bir ucundan diğer ucuna yuvarlanıyomuş hemide 40 l

Bir daha söylerse eşime dönüp hayatım sen ergenlikte yürüdün herhalde diyecem aile nin utanç kaynağı

Yapar canım yapar onların çocuğu yaşına girmeden bez kullanmayı bırakır sen bir yaşından sonra çekilmiş resimde koltuğun üzerinde bebek bezini görene kadar inanırsın. Bide ben be temiz ne dezenfekte baktım yalanı da pat diye çıkar meydana. Off boşver öyle mutlu ediyor kendini. Bende kötü sevmedigim yönlerini benzetiyordum aynen amcası diye. Mesela ağzının salyası akardi kaynimin koca çocuktu. Oğlum da diş çıkarma dönemi akardi. Aynı amcası ya aynı ağzı salyali derdim sinir olurdu. Dene bi :)

İstediğini desin niye bu kadar dertlendin ki. Banada 1 yaşında tuvalet eğitimi ver derlerdi, he deyip geçtim. Sende takma bence hiç

Tabi de benim en çok sinir olduğum şey bir kez bile baba da böyleydi babasına benziyo dememesi çünkü kv halaya benzettikçe eşimin yüzü asılıyor
Çocukluktan beri eşim hep kenardan köşeden kardeşinin sevilmesini izlemiş
O kız şuan Kv ile kp ye isimleri ile hitap ediyo anne, baba bile demiyor eşinden tam tersi saygıda kusur etmez ve etmesinde bizimde çocuğumuz var
Karşımıza çıkar

Gül gitsin yaa okurken çok eğlendim. Gerçi sürekli yaşamak sinir bozucu olabilir

:KK70::KK70: ay o ne yaaaa ne güldüm :KK70: komik duruma düşmeyi ne çok seviyorlar
:-)

Sormayın ya mümkün mertebe havaları bahane edip fazla gitmiyorum zaten
Yoksa kendi kendimi yiyorum

Back
X