• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide,Görümce,Ve Çocuk

deli ile deli olma

sıkma canını

babaları dururken hep kendi en sevdiklerine benzetirler

esasen kv nin ailede en çok kimi sevdiğini anlama yöntemi bu

benimki de amcasına benzetir ki

çocuk bana benziyor, halaları vs bana benzetir o amcasına

kv nin çocukları da sütü biberondan kendileri tutup içermiş benimki içmiyormuş

kv ev hanımı çocukları emzirmiş yaşından sonra içmişlerse içmişlerdir sütü biberon ile benimki 3,5 aylık idi bunu dediğinde

bayılmıştım gülmekten[/QUOTE

Ayyyyyy benimkinin ikizi tıp demiş burnundan düşmüş hiç bana benzetmez halbuki kızımla ikiz gibiyiz gören şaşırır benimkide 3 aylıkken kucağındaydı tam alıyodum oda tutuyo diyoki aaay benden gitmek istemiyo :) seninkide böyle bişe allah yardımcın olsun zor ama duymamaya çalış

Ayni biz. Benim de boyle bi simarik gorumcem var. Kv surekli halasina cok guluyo halasini cok seviyo. Ayy halasini gorunce nasil neselendi falan diyor. Oyle bisey olmamasina ragmen. Deli oluyorum ama gorumceme uzuluyorum annesinden baska kendisiyle ovunecek kimse yok. Beni de deli gibi kiskaniyor. Isimi, evliligimi, basarilarimi...
Senin kv ile benim kv nin seri uretimi ayni bu kadar mi benzerlik olur o yuzden seni cok iyi anliyorum
Allah tan benim oğlum onları sevmiyo onlar kucağına aldımı ağlıyo özelliklede kv alınca basıyo çığlıgı

Ayyyyyy benimkinin ikizi tıp demiş burnundan düşmüş hiç bana benzetmez halbuki kızımla ikiz gibiyiz gören şaşırır benimkide 3 aylıkken kucağındaydı tam alıyodum oda tutuyo diyoki aaay benden gitmek istemiyo :) seninkide böyle bişe allah yardımcın olsun zor ama duymamaya çalış
Oğullarının çocuğunu bizim doğurmamız onların ağırına gidiyor herhalde
Oğlum daha 20 günlüktü onlara gittik bırakın götürmeyin dedi bende nasıl doyurmayı düşünüyorsun dedim
Babaannesinin taş gibi m...si var dedi
İçi boş ama dedim olsun doldururuz diyo yaa

bizimkide doğmamış oğlum üzerinden prim yapıyor :D
bebek önlüğü aldım , diyor ki benim oğullarım salyalı değildi hiç kullanmadım anneninkileri bilemem
hamileyim son ayım gece uyuyamıyorum bana diyor benimkiler gece cok rahattı bu oğlan şimdiden uyutmuyor galiba dayısına çekecek, nerden biliosa o dayı uykusuzmuş bilemedim

yav he he diyorum geciyorum napim laf anlamıcak nasıl olsa ağız dalaşına girmeye değmez :KK39:

Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır

Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyo_Oğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann

Aman canım dert etme beee, evet anneciğim aynı benziyor dersin, konu kapanır. Sinirlenmeni anlıyorum ama Boşver, ne ciddiye alıyosun, eyle geç.. Aranı bozmaya değmez.. O öyle desin dursun, seni kızdırmak için yapıyosa eğer istediğini verme ona :KK53:

Oğullarının çocuğunu bizim doğurmamız onların ağırına gidiyor herhalde
Oğlum daha 20 günlüktü onlara gittik bırakın götürmeyin dedi bende nasıl doyurmayı düşünüyorsun dedim
Babaannesinin taş gibi m...si var dedi
İçi boş ama dedim olsun doldururuz diyo yaa
Ayyy cins türünün son örneği galiba cnm çok kıskanıyolar artık ellerinde olmadan sataşıyolar galiba ben anlamadım ki

Ayni biz. Benim de boyle bi simarik gorumcem var. Kv surekli halasina cok guluyo halasini cok seviyo. Ayy halasini gorunce nasil neselendi falan diyor. Oyle bisey olmamasina ragmen. Deli oluyorum ama gorumceme uzuluyorum annesinden baska kendisiyle ovunecek kimse yok. Beni de deli gibi kiskaniyor. Isimi, evliligimi, basarilarimi...[/QUOTE
Ayyy yazıkkk
Herkes onların ne olduğunu biliyo şekerim kim över ki analarından başka

Benimki bir ara tutturdu halası emzirde sesi güzel olsun kız m...si emenlerin sesi güzel olurmuş
İstemez kalsın deyip tersledim sonunda

Aman canım dert etme beee, evet anneciğim aynı benziyor dersin, konu kapanır. Sinirlenmeni anlıyorum ama Boşver, ne ciddiye alıyosun, eyle geç.. Aranı bozmaya değmez.. O öyle desin dursun, seni kızdırmak için yapıyosa eğer istediğini verme ona :KK53:
Evet canım oda doğru da insan oğlu işte hakim olamıyorum sinirime

bizimkide doğmamış oğlum üzerinden prim yapıyor :KK70:
bebek önlüğü aldım , diyor ki benim oğullarım salyalı değildi hiç kullanmadım anneninkileri bilemem
hamileyim son ayım gece uyuyamıyorum bana diyor benimkiler gece cok rahattı bu oğlan şimdiden uyutmuyor galiba dayısına çekecek, nerden biliosa o dayı uykusuzmuş bilemedim

yav he he diyorum geciyorum napim laf anlamıcak nasıl olsa ağız dalaşına girmeye değmez :KK39:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çocuk doğduktan sonra başlıyor sıkıntı sanki kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar

Bence senin görümcen doğar doğmaz yürümüş hattâ hastaneden koşarak çıkmış boşver canım anladığım kadarıyla eviniz ayrı git iki saat katlan gel evine keyfine bak

Bence senin görümcen doğar doğmaz yürümüş hattâ hastaneden koşarak çıkmış boşver canım anladığım kadarıyla eviniz ayrı git iki saat katlan gel evine keyfine bak
Utanmazsa onu da der inan ki
Eşim de aynı şeyi söylüyo boş ver benim oğlumun hiç bişey i ona benzemiyor diyo
Biz kadınlar biraz takıntılıyız işte

Utanmazsa onu da der inan ki
Eşim de aynı şeyi söylüyo boş ver benim oğlumun hiç bişey i ona benzemiyor diyo
Biz kadınlar biraz takıntılıyız işte
Kız eşinde arkanda seni destekleyip sana teselli veriyo ya halası o tabi dicek tabi benzicek dese daha beter aman aman

Benim gorumcem de huysuz biridir, kendi kardesleri bile illallah eder, gel gor ki kayinvalidem en cok onu sever, dilinden dusurmez, kizim soylr kizim boyle, ona.hic toz kondurmaz, mukemmeldir o .. Yani bazilari boyle evlat ayrimi yapip takiyo birine.

Olmazmi :) benim kayinvalidemin cocuklari 3 aylikken adim atiyomus,oturuyomus :) kizim iki aylikken bu sözleri kafasini bile tutamadigi icin cok duydum.en son sinirlenip o zaman benim cocugum gerizekalidir napıyım dedim,demek istedigin seyi anliyorum dedim yani.bosver aldirma bizler tip tarihine adini altin harflerle yazdırmis çocuklarla evliyiz :KK53:

gül geç gerçektende. moral bozmak için yaşayan kaynanalar var ne yazık ki kendi mutsuzluklarını herkese bulaştırmaya çalışan.. kendi beceriksiliğide yetiştirdi kız evladından belli. çocuğunun hastalıklı kıskançlık durumu için destek almayı düşünmez ama başkalarını hasta etmek için elinden geleni yapar. he anne heee sen haklısın de geç. sinirlerini bozma çocuğunun keyfini çıkar. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)

Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.
kv hakkaten beyin fakiri
ovungec halami gorur duyar gibi oldum kendisinde. konusu degilken bir sekilde lafi ona getirip betul soyle betul boyle.....sadece hayretler icersinde seyrediyorduk...

Back
X