kayınvalide günleri

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
ya kızlar kayınvalidemin günlerinden bıkmış durumdayım. nişanlılığımdan beri çağırır hadi kırılmasın, yeni gelinim yanında gezdirmeyi özeniyordur fln dedim hep gittim ama artık tak dedi. evlendim, evin sorumluluğu, iş yorgunluğu fln derken çok yoğun ve yorgun oluyorum. hafta içi zaten gidiyorum yada gelirler, boş bırakmıyorum. haftasonuda aileme kendime ayırmak istiyorum ama günlerden fırsat kalırsa.

birde öyle bi zamanda söylüyoki, hayır diyemeyeceğim zamanlar bunlar. kalabalık içinde yani.

birde evlenirken her dediğimi yaptılar, asla günahlarını alamam, olsun gideyim diyorum kendi kendimede, hafta içi zaten bi yere cıkamıyorum, evin işini bitirip onları yoklama çıkıyorum, hal hatır sormaya fln, haftasonlarıda bigün temizlik yapıp bigün annemlere giderim diyorum ama pat diye gün çıkıyor.

her seferinde bu sefer son diyecek oluyorum ama kırılcak diye diyemiyorum. bana karşıda çok iyi, ama benimde kendi hayatım sorumluluklarım var, birde gttiğim yerde hep yaşlılar var, o yaşlıların gelinleri gelmediği oluyor coğu zmn canım sıkılıyor.

birde bu yaşlı dediklerimde akraba yani, her dk zaten birbirlerini görüyorlar ayrıyetten bi daha gün yapıyorlar, bende birince derece akraba, hala teyze fln onlara gideyim neyse diyorum ama dıdının dısısıda kusur kalsın diyorum. ama kırmakta istemiyrm.

sonra üzülürse içime dert olur biliyorum, aramızda böyle bi kırgınlık istemiyrm. nasıl söylerim gitmek istemediğimi ben yaa :(

bak iki haftadır haftasonları evde temizlik yapıyorum, bu hafta cmt mevlüt var, pazar anneme giderim diyodum gün çıkardı başıma :((

ya kızlar kayınvalidemin günlerinden bıkmış durumdayım. nişanlılığımdan beri çağırır hadi kırılmasın, yeni gelinim yanında gezdirmeyi özeniyordur fln dedim hep gittim ama artık tak dedi. evlendim, evin sorumluluğu, iş yorgunluğu fln derken çok yoğun ve yorgun oluyorum. hafta içi zaten gidiyorum yada gelirler, boş bırakmıyorum. haftasonuda aileme kendime ayırmak istiyorum ama günlerden fırsat kalırsa.

birde öyle bi zamanda söylüyoki, hayır diyemeyeceğim zamanlar bunlar. kalabalık içinde yani.

birde evlenirken her dediğimi yaptılar, asla günahlarını alamam, olsun gideyim diyorum kendi kendimede, hafta içi zaten bi yere cıkamıyorum, evin işini bitirip onları yoklama çıkıyorum, hal hatır sormaya fln, haftasonlarıda bigün temizlik yapıp bigün annemlere giderim diyorum ama pat diye gün çıkıyor.

her seferinde bu sefer son diyecek oluyorum ama kırılcak diye diyemiyorum. bana karşıda çok iyi, ama benimde kendi hayatım sorumluluklarım var, birde gttiğim yerde hep yaşlılar var, o yaşlıların gelinleri gelmediği oluyor coğu zmn canım sıkılıyor.

birde bu yaşlı dediklerimde akraba yani, her dk zaten birbirlerini görüyorlar ayrıyetten bi daha gün yapıyorlar, bende birince derece akraba, hala teyze fln onlara gideyim neyse diyorum ama dıdının dısısıda kusur kalsın diyorum. ama kırmakta istemiyrm.

sonra üzülürse içime dert olur biliyorum, aramızda böyle bi kırgınlık istemiyrm. nasıl söylerim gitmek istemediğimi ben yaa :(

bak iki haftadır haftasonları evde temizlik yapıyorum, bu hafta cmt mevlüt var, pazar anneme giderim diyodum gün çıkardı başıma :((

bnmkıde yapar ama ben artık söyluyorum ben sıkılırımanne gelmem sen gıt dıyorum öncelerı küser gıbı yapardı şimdi de bazen ısrar edıyo küsüyo gıbı yapıyo ama ben aldırmıyorum sonra bakıyorumnormal hersey söyle sen ben bugun annemegıdıcem annemı özledım de.. canın ıstedıgı zaman da gıt istemedıgın zaman halım yok evde kendım vakıt gecırcem de...

tatlım aynı dert bendede var ve kayınvalidemi çok sevdiğim için bende hayır diyemiyorum çoğu zaman .. eşimle bu durumu konuşmuştuk hatta eğer canın gitmeyi istemezse kendi annemdede gün varmış oraya söz vermiştim bu sefer bensiz git anne falan dersin demişti, bir kere denedim bunu anne kendi anneme gideceğim kuzenlerim gelecekmiş kırılmazsın değilmi dedim biraz bozuldu ama ne yapayım bende sıkılıyorum yaşlıların içinde.. bide diğer eltilerim pek gitmezler kayınvalidemde günlerine onları pek çağırmaz o yüzden kıyamıyorumda..

ooof of bilmiyorum ya :( gittiğimde harcadığım zamana acıyorum valla, çalışıyorum evime doyamadım daha her köşesinde ayrı ayrı oturmak geliyo içimden ne işim var bir sürü yaşlı içinde, hadi ikisine gitmezsin birine gidersin yada uzaklara gitmezsin yakınlara uğrarsın neyse ama hepsinede gidilir mi ? birde sende gir diyodu, ona yok ben almayayım diyebildim çok şükür. bir de gittiğimde muhabbet edebilsem hadi neysee oturuyorum öyle, sus pus. böyle anlamadığım muhabbetlere sırıtıyorum fln, çok sıkıcı ya

ooof of bilmiyorum ya :( gittiğimde harcadığım zamana acıyorum valla, çalışıyorum evime doyamadım daha her köşesinde ayrı ayrı oturmak geliyo içimden ne işim var bir sürü yaşlı içinde, hadi ikisine gitmezsin birine gidersin yada uzaklara gitmezsin yakınlara uğrarsın neyse ama hepsinede gidilir mi ? birde sende gir diyodu, ona yok ben almayayım diyebildim çok şükür. bir de gittiğimde muhabbet edebilsem hadi neysee oturuyorum öyle, sus pus. böyle anlamadığım muhabbetlere sırıtıyorum fln, çok sıkıcı ya

canım ozaman yavaş yavaş belli et gitmek istemediğini mesela hep bir bahane çıkar yada anne sıkılıyorum ben kimsenin gelini gelmiyor falan de anlat durumu çalışıyorsan daha zor çünkü..

Evlenirken her dedigimi yaptılar diyosun.
Eminim üstüne düşeni yapmışlardr ona takılma.
Ama sen çalışıyosun senin bi özel hayatın var,programın olabilir.
Hayır demeyi ögrenin.
Yoksa ömrünüzün sonuna kadar bu böyle gider ve siz keşke daha önce önlem alsaymışm dersiniz.
Bir olur iki olurda sürekli sürekli olmaz.
Üstelik çalışıyosunuz.
Ben olsam güne gitmezdim.

zor vallahi, beni seviyor anlıyorum ama ben zorlanıyorum. akşamları fln hep onlarda durayım istiyor, yemeği fln orda yiyelim. tamamda oğlu yemeklerini pek sevmiyor, gerçi kadında haklı yıllarca yapmış, bende yeni heyecanla değişik şeyler deniyorum eşimin hoşuna gidiyor. bu sefer yemek işine girdin mi zaten saat 8 ancak mutfak işin bitiyor. etraf toparlancak, haftasonu bana kalsın diye h. içi temizlik yaptığım oluyor, ama bu sefer o günlere gidince valla emeğime acıyorum ya. uygun bi dille söylemem lazım ama nasıll

gelinini göstermek tabiri nedir yaa talimli maymun muyuz biz, gün dedim mi bana cin gelir annemde de olsa kv de de olsa gitmem zaten uzaktayım, nasıl söylesem diye bişey yok ben sevmiyorum bitti

gelinini göstermek tabiri nedir yaa talimli maymun muyuz biz, gün dedim mi bana cin gelir annemde de olsa kv de de olsa gitmem zaten uzaktayım, nasıl söylesem diye bişey yok ben sevmiyorum bitti

ohh valla ne güzel, ben çok yumuşak huyluyum galiba, kalpleri kırılmasın diye elimden geleni yapıyorum. ezik miyim neyim :D

şimdi anlıyorum neden uzak otur dediklerini. aile olayı zor işte. sevdikleri ayrı sevmedikleri ayrı dert.

Back
X