- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi indira gandhi
kızımın doğum gününü yaptım, çalışmaya başladım.benim kayınvalidem bakmaya hiç heveslenmedi, lafı bile edilmedi hatta bir araya gelindiğinde annem konuyu açtı, tek kelime çıkmadı ağızlarından. annem bakmayı istiyordu ama eşimin annemi kıracağını tahmin ettiğimden ben çok ısrarcı olmadım. ben sizi anlıyorum, siz aslında anlatıp rahatlamak istemişsiniz.ben kayın validenizin kötü niyetli olduğunu hiç sanmam ama, "e bebek bakıyorum burda kalıp rahat edeyim bari" diyor. demek ki sizinle ilgili bir sıkıntısı yok. işte böyle kırgınlıklar, göze batan şeyler olabiliyor anneanne babaanne bakınca.
Bakıcı olunca, konuşuyorsun, biz çocuğumuzu böyle büyütmek istiyoruz diyorsun, kuralları belirliyorsun. Çalışan-işveren ilişkisi çerçevesinde profesyonel bir şekilde yürüyor. Tabi anneanne babaanne sevgisi başka.. Onu da haftada, ya da on beş günde bir yaşıyor..
evet çok güzel bir ayrımı dile getirmişsiniz.
benim de oğluma kv baktı, çok güzel baktı sağolsun.
ama ufak tefek meselelerde, uyarmama rağmen, "işte ben gidince siz öyle alıştırırsınız", "sonra unutur zaten" vs diyerek hiç dediklerimi yapmadı, ki ufak tefek şeylerdi. yine de gerilirdim şahsen.
bir de gereksiz yere kırgınlıklar oluyor bu süreçte, keşke başka çözümler olsa. sırf bu sebepler yüzünden küçücük yaşta kreşe evet diyorum ben artık.