- 1 Mart 2014
- 604
- 1.336
- 313
Buna biz halk arasında kaçak oynamak diyoruz. Beyefendi kimseye karşı kötü olmicak. Sen evet dersen bizirdayamicaksin, 'Ama senin kararın karıcım, ben sana danışmadan yapmadım' dicek. Hayır dersen ailesine 'Hanım vermedi' dicek. Her iki senaryoda da kendisi asla kötü olan değil.O kadar bunaldım ki zatwn patlama noktasına geldim esim diyornsenin rızan olmadan almam ama onlara da demiyor ki alamam demiyor bu beni sinir ediyor
Taksi tutma lafı eden yok çünkü kaynana taksi parası gider diye odu kopuyor bes kuruş parası gider diye araba olunca hic birseyebkimse karismicak esim götürüp getirecekArabadan başka seçenek yok mu taksi tutulamaz mı
Babanın sağlığı önce gelirde araba şart değil
Bende olsam önceliğim kendimiz ve bebeğimiz olurdu istemezdim
Aynen oyle sacma sapan beni yıpratıyorBuna biz halk arasında kaçak oynamak diyoruz. Beyefendi kimseye karşı kötü olmicak. Sen evet dersen bizirdayamicaksin, 'Ama senin kararın karıcım, ben sana danışmadan yapmadım' dicek. Hayır dersen ailesine 'Hanım vermedi' dicek. Her iki senaryoda da kendisi asla kötü olan değil.
Sana danışmadan almam demek aslında almak istiyorum ama sorumluluğu sana atıyorum demek.
Paralar nerde sorması ayıp ? evde tutma eğer sendeyse ay kızlar kasa açıp para yada değerli eşyaları oraya koymaya huy edinin bakın hazır para elinizde kalırsa o yenir yada başka şeye gider. Okadar emeğiniz var.. özellikle de bizler gibi çok özel çok anlamlı bişey için birikiyosa kesinlikle eşe ve eş ailesine güvenmemelisin. Sana tavsiyem bi an önce tüp bebek doktoruna karar verin gidin sessiz sedasız yaptırın kimseye bişey demeden. Bekletmeyin parayı orda amacını bulsun artık bu sizin önceliğiniz ihtiyacınızO kadar bunaldım ki zatwn patlama noktasına geldim esim diyornsenin rızan olmadan almam ama onlara da demiyor ki alamam demiyor bu beni sinir ediyor
Tabiki vermem, eşimede asla verdirmemKayinvalidem hep bizi ayrı gordu sadece kaynim ve gorumcem icin yaşadı onlarin sözü geçerli oldu onlara maddi manevi yardımcı oldu simdi kayinbaba hasta oldu esim ilgileniyor herseyiyle tup bebek icin biriktirdiğimiz para var onu biliyorlar tutturmuşlar baban hasta araba al siz olsanız ne yapardiniz?
Vermicem ama mutlu bi evliliğimiz var ve sinirlerim bozuluyor esime yapilan sacma sapan manipülasyon yuzundenTabiki vermem, eşimede asla verdirmem
Zaten sevmedikleri için her şeyi ona yüklemişler. Sevdikleri çocuklarına kıyamamışlar. Eşinizin acil gözünü açması lazım. İsterse dünyaları sersin ayaklarına yine de onların gönlünü edemez.Esimi zerre sevmezler hic bi maddi konularına karistirmazlardi simdi herseyi esime yuklediler
Çok doğru.Buna biz halk arasında kaçak oynamak diyoruz. Beyefendi kimseye karşı kötü olmicak. Sen evet dersen bizirdayamicaksin, 'Ama senin kararın karıcım, ben sana danışmadan yapmadım' dicek. Hayır dersen ailesine 'Hanım vermedi' dicek. Her iki senaryoda da kendisi asla kötü olan değil.
Sana danışmadan almam demek aslında almak istiyorum ama sorumluluğu sana atıyorum demek.
Zaten sevmedikleri için her şeyi ona yüklemişler. Sevdikleri çocuklarına kıyamamışlar. Eşinizin acil gözünü açması lazım. İsterse dünyaları sersin ayaklarına yine de onların
Lutfen stres olmayinVermicem ama mutlu bi evliliğimiz var ve sinirlerim bozuluyor esime yapilan sacma sapan manipülasyon yuzunden
Esim demişti tam net ne kadar olduğunu bilmiyorlar ama ikimizde çalıştığımız icin hatta fazlası var diyorlarLutfen stres olmayin
Tup bebek icin sadece para gerekmiyor huzur da gerekiyor stres yonetimi cok onemli
Esinle otur ciddi ciddi konus
Esas esin para istesin tup bebek icin para lazim desin bak nasil yok oluyorlar
400bin oldugunu nerden biliyorlar? Herseyinizi niye soyluyorsunuz ki
Parayi bi an once kullanin bebek icinEsim demişti tam net ne kadar olduğunu bilmiyorlar ama ikimizde çalıştığımız icin hatta fazlası var diyorlar
Benim ailesine bi konuşma yapmam lazım tup bebegi saklıyordum ama 3 yıldır bebek olmuyor tabiki biliyorlar sorun olduğunu tahmin ediyorlar ama sesleri çıkmıyor sizce tup bebek konusunu demeli miyim demiyordum benAçık ve net olacaksın, herkes keyfine bakarken ben planlarımı ertelemem, senin bunu düşünmen gerek bana söylemen bile hata, kardeşlerin ön plandaydı ne oldu şimdi, bizim evliliğimiz huzurumuz mu bozulsun, diğerleri hayatlarına devam etsin oh ne güzel hayat diyeceksin. Tabi bunları sinirle değil sakin söylemelisin, ailemle aramı bozmaya çalışıyorsun derse şaşırmam. Ben olsam hallaç pamuğu gibi silkeler atarım ama sen çat çat karşılarında durabilir misin bilmem.
Taksi lafı eden yok adamın yüksekte emekli maaşı var araba al kotu bitane satarsınız yine diyorlar esim senin rızan olmadan almam diyor ama almakta istiyor ve bu durum beni rahatsız ediyor başka evleri de var kaynim oturuyor biz bide kiradayiz gorumcenin arabası var kocasının gönlü olmuyor diye ona dokunmuyorlar arasi bozulur diye
Ailesi direkt size bu konuyu acmadiysa eşiniz size anlatiyorsa eşinize net düşüncenizi söyleyin bence. Kendi ailesi ile problemi kendi çözsün, neden siz bir de açıklama yaparken o strese gireceksinizBenim ailesine bi konuşma yapmam lazım tup bebegi saklıyordum ama 3 yıldır bebek olmuyor tabiki biliyorlar sorun olduğunu tahmin ediyorlar ama sesleri çıkmıyor sizce tup bebek konusunu demeli miyim demiyordum ben
Paranız için kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, sorunuzun temeli aslında bu. Ben olsam böyle ayırım yapan bir aileye söylemem. Tedavi sürecinde moralini bozacak konuşmalar yaparlar, kulağına gelir, stres olursun, eşinle tartışırsın. Senin burada muhatabın eşin, ona net şekilde sınırını çiz, bir öyle bir böyle oynamasın. Aile senin yanında konuyu açarsa, paranın gidecek yeri var, planlarımız var, 3 kardeşler, sadece bizden değil, herkesten beklentiniz olsun, herkesin evliliğinde huzur gerekli diyebilirsin. Para nereye gidecek dediler mesela, şimdiye kadar siz bize söylediniz mi, biz size sorduk mu, çekirdek aile meselesi bu diyip kestirip at. Sen ses çıkarmıyorsun belli, bundan feyz alıyorlar. Onun karısı bir şey demez, oh sömürelim bunları diyorlar. Hazır cevap olman gerekli, benim dilim kadar sivri olmasan bile uyarı işaretlerini herkes görmeli.Benim ailesine bi konuşma yapmam lazım tup bebegi saklıyordum ama 3 yıldır bebek olmuyor tabiki biliyorlar sorun olduğunu tahmin ediyorlar ama sesleri çıkmıyor sizce tup bebek konusunu demeli miyim demiyordum ben
Taksi lafı eden yok adamın yüksekte emekli maaşı var araba al kotu bitane satarsınız yine diyorlar esim senin rızan olmadan almam diyor ama almakta istiyor ve bu durum beni rahatsız ediyor başka evleri de var kaynim oturuyor biz bide kiradayiz gorumcenin arabası var kocasının gönlü olmuyor diye ona dokunmuyorlar arasi bozulur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?