Ay tabi senin kocan saf, benzin parasi da ondan cikacak.Taksi tutma lafı eden yok çünkü kaynana taksi parası gider diye odu kopuyor bes kuruş parası gider diye araba olunca hic birseyebkimse karismicak esim götürüp getirecek
Ayni sekilde bende sizin gibi düşünüyorum ama asla oyle birsey yapmazlar evde oturan oğlana daha kayinbabanin emekli maaşında yediriyorlarOh ne ala memlekette. Oğlana dokunma karısı kızar, kıza dokunma kocası kızar.
Eğer tek çocuk olsa neyse ama ben evlat için biriktirdiğim parayı harcansın istemem. Böyle bir şey istemeye hakları yok.
Babamın amcası kanser olunca daire sattı.
Kızları devlete sokmak istemedi zaten sonu belliyditaksici ile anlaştılar. O götürüp getirdi. Müsiat değilse arkadaşı götürdü. Adamın kazandığı para gene ona harcandı. Halamlar hiç pişman olmadı babamızı gönlüne göre baktık dediler. Belki daire parasının 3/1 gitti.
Kp durumu varsa araba kiralasın yoksa Dörde bölünsün. Evde oturan evlat kira versin. Diğer çocuklar destek olsun. Neden sadece siz? Kabul etmeyin.
Söyledim almicam diyor ama beni bu durum huzursuz ediyor soyle almicam diye ailene diyorum söyleyemem herkesin moralini bozuk suan diyor ama almicam diyorAilesi direkt size bu konuyu acmadiysa eşiniz size anlatiyorsa eşinize net düşüncenizi söyleyin bence. Kendi ailesi ile problemi kendi çözsün, neden siz bir de açıklama yaparken o strese gireceksiniz
Cok guzel konuştunuz diyemiyorum işte ama patlicam bide diyor ki kv kotu bi araba olsaydı diyor direkte demiyor alın diye gorumce diyor direkt alın diyeBen olsam ararım kv ağzımı açar gözümü yumarım.Mutluysan eşinide seviyorsan kocanda ses çıkaramıyorsa onun yapamadığını ben yaparım.Benim huzurumu bozarken birazda bir zahmet onlarınki bozulsun.Birde kendi verdikleri gibi akıl verin,evinizi satıp araba alın sonra arabayı tekrar satıp alırsınız deyin .
Ayni sekilde bende sizin gibi düşünüyorum ama asla oyle birsey yapmazlar evde oturan oğlana daha kayinbabanin emekli maaşında yediriyorlar
Bunu desem ev satılır mı oğlan nerde oturacak derHayir deyin. Madem baska evleri de var onu satip gereken masraflari karsilasinlar. Sizin bebek paraniza göz dikmesinler
Cok guzel konuştunuz diyemiyorum işte ama patlicam bide diyor ki kv kotu bi araba olsaydı diyor direkte demiyor alın diye gorumce diyor direkt alın diye
Bunu desem ev satılır mı oğlan nerde oturacak der
Bundan sonra böyle yapicamYa siz ne diyorsunuz, neden
abla sen veresene arabanı? Yada sen al madem demiyorsunuz.
Baba evinde oturan asalak kardeşin alsın demiyorsunuz.
Tek çocuk benim esimmi, mali yerken varsınız ama demiyorsunuz.
Bırakın incelediği yerden kopsun.
Milletin morali bozuksa lafını bilsin.
Keske diyebilsem bunlariYa siz ne diyorsunuz, neden
abla sen veresene arabanı? Yada sen al madem demiyorsunuz.
Baba evinde oturan asalak kardeşin alsın demiyorsunuz.
Tek çocuk benim esimmi, mali yerken varsınız ama demiyorsunuz.
Bırakın incelediği yerden kopsun.
Milletin morali bozuksa lafını bilsin.
Ben de çalışıyorum ya dertleri o onlarin bunlar ikiside çalışıyor. Sizin dediklerinizi bi diyebilsemSIzde "elin oglu nasil kira da oturuyorsa, o da oturabilir" dersiniz. O anlar
Keske diyebilsem bunlari
Hay sizin cok yaşayın cok dogru soz ben bigun patlicam o gun bugunde olabilirDiyemezsiniz çok çekersiniz daha. Kp iyileşse yada vefat etse bu sefer anne başlayacak. Yanlız kaldım diye aglanmaya. Şimdiden önlem alın.
Kk atasözü der ki" bir cinnet her şeyi çözer "
Kurumdan kuruma değişiyorO değilde tup bebek masrafi bir araba fiyatina yaklasti mi yahu? Allah yardimciniz olsun.
Ben de çalışıyorum ya dertleri o onlarin bunlar ikiside çalışıyor. Sizin dediklerinizi bi diyebilsem
Ailenin enayisi ile evlenmişsiniz, hayırlı olsun.Ayni sekilde bende sizin gibi düşünüyorum ama asla oyle birsey yapmazlar evde oturan oğlana daha kayinbabanin emekli maaşında yediriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?