Kayinvalide haksızlıkları

Başlık yanlış olmuş, “enayi kocam” falan olmalıymış. Ablacım onlar ister yapar söyler, önemli olan senin eşinin tavrı, araba lafını duyduğunda seslerini kesip oturtması gerekiyordu herkesi. Ne demek benim biriktirdiğim parayla ne yapacağıma karar vermek? Ne demek eşim belli bir amaç için biriktirdiğim parayı ailesinin istediği şekilde kullanacak ya da kullanmayı isteyecek? Aslında bunu teklif dahi edememeleri gerekiyordu da yapmışlar bir cahillik! Sen de artık yavaştan diş gösterebilirsin bence.

Ben olsam ararım kv ağzımı açar gözümü yumarım.Mutluysan eşinide seviyorsan kocanda ses çıkaramıyorsa onun yapamadığını ben yaparım.Benim huzurumu bozarken birazda bir zahmet onlarınki bozulsun.Birde kendi verdikleri gibi akıl verin,evinizi satıp araba alın sonra arabayı tekrar satıp alırsınız deyin .

Ayni sekilde bende sizin gibi düşünüyorum ama asla oyle birsey yapmazlar evde oturan oğlana daha kayinbabanin emekli maaşında yediriyorlar

Ailesi direkt size bu konuyu acmadiysa eşiniz size anlatiyorsa eşinize net düşüncenizi söyleyin bence. Kendi ailesi ile problemi kendi çözsün, neden siz bir de açıklama yaparken o strese gireceksiniz
Söyledim almicam diyor ama beni bu durum huzursuz ediyor soyle almicam diye ailene diyorum söyleyemem herkesin moralini bozuk suan diyor ama almicam diyor

Cok guzel konuştunuz diyemiyorum işte ama patlicam bide diyor ki kv kotu bi araba olsaydı diyor direkte demiyor alın diye gorumce diyor direkt alın diye

Ayni sekilde bende sizin gibi düşünüyorum ama asla oyle birsey yapmazlar evde oturan oğlana daha kayinbabanin emekli maaşında yediriyorlar

Ve utanmadan sizden araba istiyorlar. Yahu eşiniz azıcık gözünü açsın. İki kere götürse üçüncüye kardeşine atsın. Bu ne ya. Almayın araba filan.

Cok guzel konuştunuz diyemiyorum işte ama patlicam bide diyor ki kv kotu bi araba olsaydı diyor direkte demiyor alın diye gorumce diyor direkt alın diye

Ya siz ne diyorsunuz, neden
abla sen veresene arabanı? Yada sen al madem demiyorsunuz.
Baba evinde oturan asalak kardeşin alsın demiyorsunuz.

Tek çocuk benim esimmi, mali yerken varsınız ama demiyorsunuz.

Bırakın incelediği yerden kopsun.

Milletin morali bozuksa lafını bilsin.

Bundan sonra böyle yapicam

Keske diyebilsem bunlari

Diyemezsiniz çok çekersiniz daha. Kp iyileşse yada vefat etse bu sefer anne başlayacak. Yanlız kaldım diye aglanmaya. Şimdiden önlem alın.

Kk atasözü der ki" bir cinnet her şeyi çözer "
Hay sizin cok yaşayın cok dogru soz ben bigun patlicam o gun bugunde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…