- 12 Haziran 2019
- 19.609
- 120.756
- 598
- 37
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Benim annem aynı nedenden boşandı sadece hamile değildi, ameliyat olmuştu. Babama annene ablan baksa olur mu hastayım dedi babam sessiz kaldı cevap vermedi annemde artık 4-5 kez gün arayla söyleyi cevap alamayınca sinirlen sert söylemiş babamda ertesi gün eşyasını topladı babannemle gittiler annemlede boşandı hemde halama gittiler. Tabi daha önce annemin aldatılma durumuda vardı ama yüzde yüz sebeb bu değildi. Bende kesinlikle kızında kalmalı, tamam hasta olmuş anlarım ama bakması için getirdiği kişide elin kızı nihayetinde yada telefon açıp sorması gerek. Başıma geldiği için annemdende dinlediğim için nedenleri o yüzden kızında kesin olarak.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Anneniz kurtulmuş bence.Benim annem aynı nedenden boşandı sadece hamile değildi, ameliyat olmuştu. Babama annene ablan baksa olur mu hastayım dedi babam sessiz kaldı cevap vermedi annemde artık 4-5 kez gün arayla söyleyi cevap alamayınca sinirlen sert söylemiş babamda ertesi gün eşyasını topladı babannemle gittiler annemlede boşandı hemde halama gittiler. Tabi daha önce annemin aldatılma durumuda vardı ama yüzde yüz sebeb bu değildi. Bende kesinlikle kızında kalmalı, tamam hasta olmuş anlarım ama bakması için getirdiği kişide elin kızı nihayetinde yada telefon açıp sorması gerek. Başıma geldiği için annemdende dinlediğim için nedenleri o yüzden kızında kesin olarak.
evet biliyorum . konu sahibine bakmadan yorum yapmisimSize yazan oldu mu bilmiyorum, konu sahibi konudaki hasta kadının kızı. Hamile olan da gelin. Gelinde kalmasını istiyor kadının
rahat etmek adına oğlumda kalırdım neticede damadının yanında oğlundaki kadar rahat edemezKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Bir de kendi kızına vermeyecek anne, babasını eşi onla gurur duysun diyeSeviyorsan ya da merhametliysen bakarsin zaten. Esim benle bir omur gurur duysun diye onun ailesine bakilmaz ki? Bu kadar kocaci olmayin ama yaaa, bir davranisi (ozellikle uzun surebilecek bir davranisi) bir baskasinin begenisi, takdiri ya da sevgisi odakli yapmak hic dogru ve saglikli degil farkinda misin
belki istediği cevabı duymamıştırBoşuna yazmayın ya konu sahibi bombayı ortaya atıp kaçmış. Siteye girdiği halde de bişey yazmamış.
Aynen öyle dedem tek erkek diye dayımı en iyi okullarda okuttu apartmanlar dükkanlar verdi anneme teyzeme ve kız torunlara iğne vermedi. Gelinine şatafatlı düğün yaptı 1 kiloya takın altın taktı onun çocuklarını da okuttu. Ama yaşlanıp yatağa düşünce gelsin kızlarım baksın dedi. Ama kızlar akıllanmıştı bilenmişti bınca yıl cıksss dedilerrr. Ha ölmeden 1 ay önce banka hesabını da torunlarına geçirdi . Değil bakmak mezarına gidilmez ayol böyle adamın. Şimdi kötü mü oluyoruz?Varımı yoğumu kime akıttıysam kimin eğitimine düğününe evine daha çok para harcadıysam onda kalırım. İş para pula gelince erkek ailesi tabi mal mülk verecek, düğün yapacak altın alacak derken, iş kayınvalide kayın peder ağırlamaya gelince kızı baksın kafasına irite oluyorum. Bu ülkede aileler kız erkek evlatları arasında ayrım yapmadan, eğitiminde düğününde mal paylaşımında eşitlik sağlamadığı sürece bu görüşüm değişmez. ( not: evliyim hariçten gazel okumuyorum.)
Evet kötü oluyoruz gelin hanımlarla oğullarının rahatına katkıda bulunmadığımız için.Aynen öyle dedem tek erkek diye dayımı en iyi okullarda okuttu apartmanlar dükkanlar verdi anneme teyzeme ve kız torunlara iğne vermedi. Gelinine şatafatlı düğün yaptı 1 kiloya takın altın taktı onun çocuklarını da okuttu. Ama yaşlanıp yatağa düşünce gelsin kızlarım baksın dedi. Ama kızlar akıllanmıştı bilenmişti bınca yıl cıksss dedilerrr. Ha ölmeden 1 ay önce banka hesabını da torunlarına geçirdi . Değil bakmak mezarına gidilmez ayol böyle adamın. Şimdi kötü mü oluyoruz?
kayinvalideysem kızımda kalırım,ama cadiysam evimde kalmam en iyisi olur,cadilar evinde kalsin benceeKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Banyonuzu yapamadığıniz da oglunuzun yardımcı olmasını mı isterdiniz kizinizin mı?rahat etmek adına oğlumda kalırdım neticede damadının yanında oğlundaki kadar rahat edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?