- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
bu kötülük değil emin olun çevremde gördüğüm için bende çok iyi biliyorum. Çocuklarından birine yardırıyorlar diğer çocuklar zor durumda olsa bile umursamıyorlar bakıma gelince aa ama siz çocuklarısınız e parası varken de çocuğu değil miydi? Zor anında niye hiç elinden tutmadın evladının. Analık hakkı babalık hakkını kullanıyorlar sürekli ama u evlatların da bir hakkı yok mu?Ben kinciyim. Sevgi görmediğim yere sevgi göstermemeyi öğrendim. Babamın malı mülkü yok iyi ki diye dua ediyorum ben daha, ne anne babamla ne kardeşlerimle yüzgöz olmadım bu konuda, ama etrafımda o kadar çok kötü örnek görüyorum ki, ben bu konuda evin kızlarına hak veriyorum, kime yağdırdılarsa ona baktırsınlar kendilerini. Başıma gelsin istemediğim şeyi de kendim yapmamaya özenliyim, kayınbabamın malından görümcelerimin hakkını verdireceğim, kendileri istemese bile verdireceğim, bana da kimsenin hakkı lazım değil. Katı mıyım? Evet katıyım, ben iyilik iddiasında bulunmadım. Ama adaletliyim. Kötülük de olsa işin ucunda, adaletliyim.
Anne olmuş kayınvalide olmuş fark etmez, ikiside anne, kendi durabilecek haldeyse zaten kendi evlerinde kalırlar, ama değillerse de kızım da kalırım oğlumda da ikisine de çok yük olmak istemem, ama evlatlarım da beni yük olarak görmezler Allahın izniyle, ki. Olması gereken de budur zaten. O anneler ki bize zamanında nasıl baktılar i, zamanı gelince bizler onlara bakmayacak mıyız, o zaman bize yazıklar olsun. Bunun tartışmasını yapmak bile incitici, Rabbim hayırlı evlatlar, gelinler, damatlar versinKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
kendi evimde kalırım elim yaağım tuttuğu müddetçe. yatalak vs durumda isem bakıcı tutulsun çocuklarım ziyaretime gelsin halimi hatrımı sorsun isterim, ama ameliyat vs olmuşumdur kısa süreli bakım gerekir ve illa birinin evinde kalmam gerekirse şu şartlarda kızımda kalırım.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Yooo, kötüyüm ben. Kötülükler kraliçesiyim. Ahahaha.bu kötülük değil emin olun çevremde gördüğüm için bende çok iyi biliyorum. Çocuklarından birine yardırıyorlar diğer çocuklar zor durumda olsa bile umursamıyorlar bakıma gelince aa ama siz çocuklarısınız e parası varken de çocuğu değil miydi? Zor anında niye hiç elinden tutmadın evladının. Analık hakkı babalık hakkını kullanıyorlar sürekli ama u evlatların da bir hakkı yok mu?
Size yazan oldu mu bilmiyorum, konu sahibi konudaki hasta kadının kızı. Hamile olan da gelin. Gelinde kalmasını istiyor kadınınbacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Ev verse bakacaktınız yani yazık.Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
Doğru, gelin kv ye bakmak zorunda değil. Eşinden ve çocuğundan, kendi anne babasından sorumlu.Baktiracak yüz biraksalar bakariz ama evet herkesin kendi anasi babasi dinimizdede bu boyle her evlat ana babadan yükümlüdür
Hastalık bu herkesin başına gelebilir kimin yanında yük olmayacağını düşünüyorsa onda kalmalı.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?