- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.610
- 63
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Ben hasta kayınvalide isem aslında kimseye muhtaç olmak istemem.. Evlatlarımın arasında bi yük isem. Kimde kalırsam kalayım mutlu olmam zaten..Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Tam bir kv ağzı yemin ediyorum. Bir de 'kızım huzursuz olacağına gelin olsun " deyin tamam olsunrahat etmek adına oğlumda kalırdım neticede damadının yanında oğlundaki kadar rahat edemez
Türkçe meali bu zaten.Tam bir kv ağzı yemin ediyorum. Bir de 'kızım huzursuz olacağına gelin olsun " deyin tamam olsun
Damadın yanında rahat edemiyorsunuz da elin kızının yanında nasıl rahat ediyorsunuz merak ediyorum.rahat etmek adına oğlumda kalırdım neticede damadının yanında oğlundaki kadar rahat edemez
Zaten onun için damada laf sokamazlar çünkü en fazla iki gün çeker geline gelince giydir Allah giydir. İstediğin kadar ezikleyebilirsin canı biricik kızını niye üzsün.Tam bir kv ağzı yemin ediyorum. Bir de 'kızım huzursuz olacağına gelin olsun " deyin tamam olsun
Valla aynen çifte standartın dibini yaşatıyorlar resmen. Neticede gelin el kızı tabi neden onun rahatını düşünsün, biricik kızları dururken!Zaten onun için damada laf sokamazlar çünkü en fazla iki gün çeker geline gelince giydir Allah giydir. İstediğin kadar ezikleyebilirsin canı biricik kızını niye üzsün.
Di mi?Boşanmış ve yalnız yaşayan kızında kalmalı.
NetDi mi?
Keşke az ayrıntı vereydi, ona göre şeederdik. Bu kadar kısa ve öz anlattığına göre karşı tarafın haklı olduğu, konu sahibinin de istediği cevapları almak umudu taşıdığı düşünülüyor.
Kendisi hiç bir yoruma cevap vermemişKeşke az ayrıntı vereydi, ona göre şeederdik. Bu kadar kısa ve öz anlattığına göre karşı tarafın haklı olduğu, konu sahibinin de istediği cevapları almak umudu taşıdığı düşünülüyor.
Damadın yanında rahat edemiyorsunuz da elin kızının yanında nasıl rahat ediyorsunuz merak ediyorum.
Doğru diyorsun. Burada önemli olan gelin ablamızın tavrı. Dik durursa aynı davranış sergilenemiyor. Yoksa ömür boyu yahut o akıllanıncaya kadar tüm yük onun üstüne bindiriliyor.Evde erkegin sözü gectiginden dolayi oglunun evinde kendi hükmü gecer diye dusunuyorlar cunku.
Benim kaynanam da ayni dusunce yapisina sahiptir aslinda. Damatlara agzini açamaz, ödü kopar. Damatlara kizsa da belli edemez. Zirt pirt damat evine gitmez hele haftasonlari asla gitmez rahat etsinler diye. AMMMAA eltimin evinden cikmaz ne haftaici bilir ne haftasonu, evlerinin arasi 10 dk mesafede gidip yatiya kaliyor eltime, cunku eltim agzini acamiyor kocasina, kvnin hizmetini goruyor.
Yeni evliyken beni de denediler bir süre ayni düzene sokmak icin ama ben onlarin kulturune yabanciyim, esim de bilerek evlendi zaten. Uzaklaştirdim zamanla evimizden, kendimden.
Kadinlarin pasifliginden oluyor o gelin evinde rahat etmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?