- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Kendi düşüncelerimle söylüyorum asla ne bir fazlası ne bir eksigi. Kayınvalidem in bir oğlu bir kızı var. Şuan biz bir oturuyoruz. Yaşı da şuan 58 vs.ama aşırı cekmislikten kadın çökmüş . Hep ona dua ediyorum Allah elden ayaktan ne seni ne bizi hiç birimizi dusumesin ama ola ki sen düşersen seni kimseye muhtaç etmem kızına da gel bak demem yada anneni al demem diyorum. Kayınpederimi fazla sevmem iyidir onla da aramız ama onu da asla vermem gorumceme. Görümcem isterse gelir burda bakar sonra evine gider. Ben o kadının bir ayda bende bir ay sende kalacak diyerek yollarda çürütmem geri kalan ömrünü. Benim eşim annesine çok düşkün. Hem vicdanen bakarım hemde bir ömür boyu eşimin benimle gurur duymasini isterimKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
İstenmediğim yerde kalmam…Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
sizde cok akillisiniz masallah kadinin evini satip ustune para ekleyip yeni ev alacaksiniz.onun yerine kendi paranizi kv ye verseydiniz yeni evin tapusu onun ustune olsaydi siz evde otursaydiniz .Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
biz bir oturuyoruz derken ? siz mi onlarin yanina yerlestiniz, onlar mi sizin yaniniza ?Kendi düşüncelerimle söylüyorum asla ne bir fazlası ne bir eksigi. Kayınvalidem in bir oğlu bir kızı var. Şuan biz bir oturuyoruz. Yaşı da şuan 58 vs.ama aşırı cekmislikten kadın çökmüş . Hep ona dua ediyorum Allah elden ayaktan ne seni ne bizi hiç birimizi dusumesin ama ola ki sen düşersen seni kimseye muhtaç etmem kızına da gel bak demem yada anneni al demem diyorum. Kayınpederimi fazla sevmem iyidir onla da aramız ama onu da asla vermem gorumceme. Görümcem isterse gelir burda bakar sonra evine gider. Ben o kadının bir ayda bende bir ay sende kalacak diyerek yollarda çürütmem geri kalan ömrünü. Benim eşim annesine çok düşkün. Hem vicdanen bakarım hemde bir ömür boyu eşimin benimle gurur duymasini isterim
Seviyorsan ya da merhametliysen bakarsin zaten. Esim benle bir omur gurur duysun diye onun ailesine bakilmaz ki? Bu kadar kocaci olmayin ama yaaa, bir davranisi (ozellikle uzun surebilecek bir davranisi) bir baskasinin begenisi, takdiri ya da sevgisi odakli yapmak hic dogru ve saglikli degil farkinda misinKendi düşüncelerimle söylüyorum asla ne bir fazlası ne bir eksigi. Kayınvalidem in bir oğlu bir kızı var. Şuan biz bir oturuyoruz. Yaşı da şuan 58 vs.ama aşırı cekmislikten kadın çökmüş . Hep ona dua ediyorum Allah elden ayaktan ne seni ne bizi hiç birimizi dusumesin ama ola ki sen düşersen seni kimseye muhtaç etmem kızına da gel bak demem yada anneni al demem diyorum. Kayınpederimi fazla sevmem iyidir onla da aramız ama onu da asla vermem gorumceme. Görümcem isterse gelir burda bakar sonra evine gider. Ben o kadının bir ayda bende bir ay sende kalacak diyerek yollarda çürütmem geri kalan ömrünü. Benim eşim annesine çok düşkün. Hem vicdanen bakarım hemde bir ömür boyu eşimin benimle gurur duymasini isterim
bide zannediyoki kv ona muhtacolacakKadın ölmeden evine göz dikmişsin, ne münasebet sana evini versin? Doğru bakacağın ne malum, kadın daha hasta olmadan elden ayaktan düşmeden malını istemişsin, pazarlığın bu kadarı yuh yani.
Kayinvalide olarak değil herseyden önce bir anneyim ben... Kızda benim oglanda benim. Onlar hastalandiginda ben kiz erkek ayırt etmeden gözümü kırpmadan başlarında bekliyorum geceleri... Kolay büyümüyor evlat.... Hastalandigimda da kendi başımın çaresine bakarım. Bakamayacak durumdaysam şayet hangisi müsaitse o benim yanıma gelir ben kimsenin evine gitmem. Hele ki gelinim buralara konumu açacak soğukluğu bana vermiş hissettirmişse oğlumun canini sıkmasına zemin hazırlamam...Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Sorma ya aç gözlülük yapıyorlar, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.bide zannediyoki kv ona muhtacolacakkadinin 3 evi var. bide kocasindan maasi varsa tutar bakiciyi kendine mis gibi baktirir.
Peki gerçekten ayılıp bayılıp fenalaşacak kadar hasta olursa bir gün kimden ne yüzle yardım isteyebilecek bu tavsiyenizi yaparsa, insanoğlu düşer kalkar, insanda biraz utanma olur ya kuldan utanmıyorsa Allah tan utanır, pes valla pes biraz adalet biraz merhamet biraz insanlık çok zor erdemler mi anlamıyorum ki, bir insanın sıfatı kv olunca insanlıktan mı çıkıyor ayrı bir tür mü oluyor, o koca kişisini büyütürken o ana ayılıp bayılma taklidi mi yapmış acaba, insanoğlundaki bu kibir bu geleceği düşünmeme hali nedir ya, sorunuza cevaben çok fesat değilsiniz bir insan olarak benim bile sizden utanç duyacağım kadar fesatsınızbacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Valla ben anamı babamı kasa mal mülk kapısı olarak görmediğim için mallarını kime verirlerse versinler isterlerse bir yırtık don bile vermesinler bana canla başla seve seve bakarım, onları gönülden sevdiğim için herhalde cepten sevmediğim içinBilemiyoruz şimdi ne oldu ne bitti. Belki varı yoğu oğullarına verdiler, kızlarından kısıp kaçırıp, eğer böyleyse benim de bakasım gelmez. Kime yağdırdıysan, haklarım kimin ağzında ise ondan medet um derim.
Ben kinciyim. Sevgi görmediğim yere sevgi göstermemeyi öğrendim. Babamın malı mülkü yok iyi ki diye dua ediyorum ben daha, ne anne babamla ne kardeşlerimle yüzgöz olmadım bu konuda, ama etrafımda o kadar çok kötü örnek görüyorum ki, ben bu konuda evin kızlarına hak veriyorum, kime yağdırdılarsa ona baktırsınlar kendilerini. Başıma gelsin istemediğim şeyi de kendim yapmamaya özenliyim, kayınbabamın malından görümcelerimin hakkını verdireceğim, kendileri istemese bile verdireceğim, bana da kimsenin hakkı lazım değil. Katı mıyım? Evet katıyım, ben iyilik iddiasında bulunmadım. Ama adaletliyim. Kötülük de olsa işin ucunda, adaletliyim.Valla ben anamı babamı kasa mal mülk kapısı olarak görmediğim için mallarını kime verirlerse versinler isterlerse bir yırtık don bile vermesinler bana canla başla seve seve bakarım, onları gönülden sevdiğim için herhalde cepten sevmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?