Kayınvalide hastalandığında kızında mı kalmalı oğlunda mı?

Aynen eğer zamanında beni çok üzmeseydi mutlaka taşırdım başımın üstünde. Ama ne şizofrenleri bitti ne yiyici kelimeleri. Benden bu kadar
Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister

Bizim insanlarimiz hep bize baksin diye cocuk yapmislar.cunku hadi 3.cocuguda yapimda illaki birinden biri bakar demisler hep

İşte eğer sağlık sistemi, sosyal güvenlik sistemi, yaşlı hakları oturmuş bir ülkede yaşasaydık böyle endişeler olmayacaktı. Bu sistemler olmadığı için en önemli sosyal güvenlik sistemi olarak "aile" görülüyor.

Inan bana sunlarin hepsi olsaydi bile yinede gelin bakmak.zorunda algisi yerlesmis bikere kayinvalidem diyorki ben.size mal mülk vermem ilerde yasli evinde kalcam oraya bagislar herseyimi ama fasa fiso asla.gitmez yine ben bakacagim

Derdiniz mal yani, kadın hayattayken size mal vermek, evini satmak zorunda değil. Ne münasebet.

Varsayımlar üzerinden açılmış bir konu

Ortada olmayan konu sahibi

Her konusu ayrı mesele zaten inanılır gibi degil

Inan bana sunlarin hepsi olsaydi bile yinede gelin bakmak.zorunda algisi yerlesmis bikere kayinvalidem diyorki ben.size mal mülk vermem ilerde yasli evinde kalcam oraya bagislar herseyimi ama fasa fiso asla.gitmez yine ben bakacagim

Damada rahatsızlık vermeme sendromu diyoruz biz buna. Bence zaten en doğrusu elden ayaktan düşmeden önce karı-koca güzel bir bakım evine yerleşmek.

Damada rahatsızlık vermeme sendromu diyoruz biz buna. Bence zaten en doğrusu elden ayaktan düşmeden önce karı-koca güzel bir bakım evine yerleşmek.
Ne damatmış arkadaş, sanki bana padişah. Bi korkmalar çekinmeler. Gelin öyle mi? Vur kırbacı.

kadinin vermek istememesi gayet dogal yalniz .kendi malini hayatta istedigi gibi kullanmak onun hakki .verip kotu olcagina vermeyip kotu olmus .kk dan ogrendigim bu zaten benim verip kotu olcagina verme kotu ol

O günleri öngörüp para biriktirmek. Paranla kendine baktırmak. Para sözkonusu olunca kızın da oğlun da bir.

Düğünlerde de aynı şey söz konusu. Erkek aileleri geri duruyorlar artık, kız aileleri daha çok masraf yapıp, emek harcıyorlar.
Çoğunlukla eşit oluyor artık ya, eskidenmiş bir tahta sandık çeyizle kız evlendirmek.

Daha bugün erkek evladı paraya boğup kızlarını kabloyla döven bir hanımefendiye cevap yazdım.

İşte dilerim ki kız evlatlarına ayrım yapıp eziyet eden kaynanalar sizleri görüp ibret alsın hatta elinize düşsün. Korku filmi gibisiniz yahu bu nedir böyle? Nerdeyse kamu spotu gibi göstereceğiz bu konuyu her yerde.

İnsan gibi düzgün kayınvalideler ise başımızın tacıdır, yok eşimin hasta annesine bakmam diye bir iddiam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…