- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.354
- 548
- 29
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Oda işe yaramıyor artık. Amcalar kura cektikler miras için begenmeyeler 3.4 kere kurayı tekrarlattii[/QUOTE]Bir noktadan sonra tombala çekmek lazım, kime kısmet çıkarsa. Hadi tartışalım desen toplantı bile ayarlamak problem.
Kadin hakli. Size niye evini versin?Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
[/QUOTE][/QUOTE
Oda işe yaramıyor artık. Amcalar kura cektikler miras için begenmeyeler 3.4 kere kurayı tekrarlattii
kadın geleceği görmüş şimdiden malını verse yaşlanınca hali harap selam veren olmaz.Kadin hakli. Size niye evini versin?
Kadın neden malını size versin ki? Bir de hakkınızmış gibi yazmışsınız. Arsızlıkta kaçıncı level bu?Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
Lohusa kadinin evine eltileri kayinlari dolduruyormus o konuda haksiz bir kv ama kadin yasarken bu evi satalim demek cok ayip geliyor bana. Bu teklif bile edilmez ama hadi diyelim mecbur kalindi, teklif edecek kisi gelin degil kocasıdır.kadın geleceği görmüş şimdiden malını verse yaşlanınca hali harap selam veren olmaz.
Ben kızıma kıyamam, oğlumda kalırım gelinim bakar. Evlatlarima yük olmam gelinime yük olurumKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Konu sahibinin kaynanası yokkkkkBen kızıma kıyamam, oğlumda kalırım gelinim bakar. Evlatlarima yük olmam gelinime yük olurum
Konu sahibinin kaynanası yokkkkk
Kadın ölmeden evine göz dikmişsin, ne münasebet sana evini versin? Doğru bakacağın ne malum, kadın daha hasta olmadan elden ayaktan düşmeden malını istemişsin, pazarlığın bu kadarı yuh yani.Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
Olsun, benim de oğlum yokKonu sahibinin kaynanası yokkkkk
Kadın neden malını size versin ki? Bir de hakkınızmış gibi yazmışsınız. Arsızlıkta kaçıncı level bu?
Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
Gelinler nasil kaynana kayinpeder ile bu ev, para muhabbetlerine girebiliyor ben ona şok oluyorum.
Eşimin anne babamla "şu evi bize verin biz oyle yapalim boyle yapalim" seklinde konustugunu düşünemiyorum bile...Hayali bile kotu. Acayip mahcup olurdum.
Kafamda oyle bir fikir varsa da bizzat kendi ailemle kendim konusurum eşimi önlerine cikartmam.
Kendimi kaynana yerine koyuyorum. Kendi cocugum yerine gelin/damat karsima gelip evim malim uzerine planlarini anlatsa :))))) vay haline olurdu.
Konu sahibinin kaynanası yokkkkk
Cok ana hatlariyla yazmissiniz kizi musait mi kucuk cocugu var mi ? Gelin riskli bi gebelik mi geciriyor ? Kv hasta ama mesela tuvalete falan kendi gidip gelebilir mi ? Sofra kursan kendi yiyebilir mi ?Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Iyi de dogru soylemis niye versin size evi oturuyosunuz iste . Begenmiyosaniz kendini orda oturup kira vermiyoken biriktirin paranizi cikin. Beraber mi aldiniz da gonul koyuyorsunuz ? Bosuna aranizi bozmussunuz ayni konusmayi esiniz annenizle yapsaydi ayni seyler yasansaydi tepkiniz ne olurdu ?Ben kayinvalidemin evinde oturuyordum 2tane daha evi war birde yaylada evi war 3tane dedim anne evi bize ver kredi cekelim.biraz ustune katip daha iyo biyere cikalim eski binaydi bana dediki ben sana neden malimi verim senin bana bakacagin ne malum hatta evi satip kaynimlarla.paylascatl onlarda ev alcakti 2kardesler esimler vermedi ben ordan ciktim evi satti daha ben ona bakarmiyim ama herseyde beni arar yardim ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?