Kayınvalide hastalandığında kızında mı kalmalı oğlunda mı?

Kadin hakli. Size niye evini versin?

[/QUOTE
Oda işe yaramıyor artık. Amcalar kura cektikler miras için begenmeyeler 3.4 kere kurayı tekrarlattii
[/QUOTE]

Mirasta istekler var, bakmada ise istememek var.
İlk kurada çıkan için “tamam çektik bitti gitti kolay gelsin” denilecektir.

Amcalara da selamlar, bonkörlükleri gözlerimizi kamaştırıyor.

Thrive60

Mirasta istekler var, bakmada ise istememek var.
İlk kurada çıkan için “tamam çektik bitti gitti kolay gelsin” denilecektir.

Amcalara da selamlar, bonkörlükleri gözlerimizi kamaştırıyor.
[/QUOTE]

Benim gözlerimi karartıyor tansiyonum düşüyor artık

Kadın neden malını size versin ki? Bir de hakkınızmış gibi yazmışsınız. Arsızlıkta kaçıncı level bu?

kadın geleceği görmüş şimdiden malını verse yaşlanınca hali harap selam veren olmaz.
Lohusa kadinin evine eltileri kayinlari dolduruyormus o konuda haksiz bir kv ama kadin yasarken bu evi satalim demek cok ayip geliyor bana. Bu teklif bile edilmez ama hadi diyelim mecbur kalindi, teklif edecek kisi gelin degil kocasıdır.

Ben kızıma kıyamam, oğlumda kalırım gelinim bakar. Evlatlarima yük olmam gelinime yük olurum

Kadın ölmeden evine göz dikmişsin, ne münasebet sana evini versin? Doğru bakacağın ne malum, kadın daha hasta olmadan elden ayaktan düşmeden malını istemişsin, pazarlığın bu kadarı yuh yani.

Zamanında kimin tarafını tuttuysa kimi kayirdıysa onda.Benim babaannem ve dedem de bakıma muhtaclar ama annemi babami dışladılar hep ezdiler üzdüler.Torunları olarak bizi bile sevmediler. Pohpohladıkları kayırdıkları gelini ve oğlu torunları altlı üstlü olmalarına rağmen bakmıyorlar bakmayı gectim.doktor randevusu bile almıyorlar hastaneye zoraki götürdülerse benzin parası alıyorlar...annem de zamanında ağladıklarına üzüldüklerine sayıyor bakmak istemiyorum diyor babam da annemi bu konuda zorlamıyor.Yani bir davranışta bulunurken ileriyi düşünecek bir insan

Kadın neden malını size versin ki? Bir de hakkınızmış gibi yazmışsınız. Arsızlıkta kaçıncı level bu?

Gelinler nasil kaynana kayinpeder ile bu ev, para muhabbetlerine girebiliyor ben ona şok oluyorum.
Eşimin anne babamla "şu evi bize verin biz oyle yapalim boyle yapalim" seklinde konustugunu düşünemiyorum bile... Hayali bile kotu. Acayip mahcup olurdum.

Kafamda oyle bir fikir varsa da bizzat kendi ailemle kendim konusurum eşimi önlerine cikartmam.

Kendimi kaynana yerine koyuyorum. Kendi cocugum yerine gelin/damat karsima gelip evim malim uzerine planlarini anlatsa :))))) vay haline olurdu.

Koca evi size niye hediye etsin açıklar mısınız?
Kayınlara ev alırken en azından hisseli almayı planlamışlar (hatalıysam düzeltin), siz direkt havadan verin demişsiniz.

O evler onun garantisi. Yaşlılığında bakıcı gerekse,tedavi alması gerekse o evlerin kiraları ile karşılanacak.

Tavır alabilirsiniz tabi ama açıkçası baştan bakmaya niyetiniz yokmuş zaten.

Üzerime yap evi diyormuş gelin jajajaja
Bu kafa yapısındakiler şöyle düşünüyor. "Bunlar yaşlı zaten bu yaştan sonra ne malı mülkü. Bize verecek tabi ki bizim hakkımız çünkü." Çok çiğ bir düşünce

Cok ana hatlariyla yazmissiniz kizi musait mi kucuk cocugu var mi ? Gelin riskli bi gebelik mi geciriyor ? Kv hasta ama mesela tuvalete falan kendi gidip gelebilir mi ? Sofra kursan kendi yiyebilir mi ?

Iyi de dogru soylemis niye versin size evi oturuyosunuz iste . Begenmiyosaniz kendini orda oturup kira vermiyoken biriktirin paranizi cikin. Beraber mi aldiniz da gonul koyuyorsunuz ? Bosuna aranizi bozmussunuz ayni konusmayi esiniz annenizle yapsaydi ayni seyler yasansaydi tepkiniz ne olurdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…