Kayınvalide hediyesi

öncesini tabiki bilemeyiz ama konu sadece bu anlattıklarınızdan ibaretse evet gereksiz alınganlık yapıyorsun diyebiliriz sana,
senin görümce kıskanç kv şuçu yok bence

kiziyla arasindaki olay seni ilgilendirmiyor bence.
bir annenin evladindan cekindigi icin yalan soyluyor olmasida ayri bir konu.

Sözüm hepinize değil ama çoğunuz o kıskanç görümcesiniz. Çünkü size normal geliyor. Bana tuhaf geliyor çünkü benim kardeşimin eşi olsa belki de annemden daha çok yapmak isterim ona. Kötülüğe gelince ikisine de saygıda kusur etmiyorum. Ama demek ki normal karşılanması gerekiyormuş etrafta bu düşünce tarzına sahip bu kadar insan varken. Ben herseye sesi çıkan kayınvalidem bana hediye almak ayıpmış gibi sakladı hem de benim yanımda dedim. Ona onu da zor durumda bırakmamak adına kabul edemeyeceğimi ve kızına benim yüzümden yalan söylemesini istemediğim için kendini zor duruma sokmamasini söylemek istiyorum dedim. Sanki “hediyen batsın istemiyorum allah belanızı versin” demişim gibi çarpıttınız. Bravo size. Kadın kadının dusmaniymis gerçekten...

Tatlim o zmn hediyeyi git geri ver kv ye ya da gorumcene hediye et bizde kurtulalim:) bak gider ayak banlattrcan bizi

Hasta ruhlu görümcen ya bende görümceyim çalışıyorum gelinler çalışmıyo yeri gelir kredileri yetmez hemen para yardımında bulunurum, annem kızar sen kendin nası zor çalışıyosun onlar evde diye mesela daha bu ay babama bissürü borçla ev aldırdık abime, bende 1000 liraya halısını aldım, hiç ayırt etmem sürekli bişeyler yaparım benim gibi görümcem olsaydı keşke derim hep çünkü onlara bişey yapınca mutlu oluyorum

Biraz daha abartıp hediyeyi kayınvalidenin başına çarpın
Daha nelrr ya kadın orta yolu bulmuş işte kızını da idare etmiş senide mutlu etmiş

Al benden de o kadar. Görümcemi gördükçe kardeşim evlenirse Esine nasıl davranmamam gerektiğini öğreniyorum iyice. Keşke tam tersi olsaydi onu örnek alabilseydim..

Ben hediyeyi sana vereyim en iyisi sen de rahatla olur mu :)
Ya bak isine gelmeyen yoruma ters yapma. Ben kendi ayaklari uzerinde duran sukur kimseye muhtac olmayan ve eminim senden daha cok lukse sahip biriyimdir:) kimsenin hediyesine ihtiyacim yok. Zaten bana hediye cok gelmez kv pek almaz. Ben aliorum onlara herseye ragmen :)

kaynananiza hic bu konuyu acmayin.lafta sokmayin kadin kizini biliyoki saklamis.kotu niyetinden degildir bence sirf olay cikarmasin diye bosverin gorumceyi.

Hediyenin çok meraklısı olmadığımdan tavırlara takılmasımdir belki ayakları üzerinde duran ve akıllı olduğunu umduğum insan :) uç yılın bası birşey alınması düşünülmesi ama sevinilecek ere altında kötülük arayıp aynısından isteyecek bir görümceye sahip olmanın ve yanlış birşey yapmiscasina heyecanlanan kaynanaya sahip olmak bunlar ince seyler sen değerli vaktini ayırma anlamazsın arkadasım.. allahım da basına vermesin sen de beni anlama gerekirse.. iyi günler

Konu açıyorsunuz, önceki konularınızı ve evlilik hayatınızı bilmiyoruz. Yazdığınız kadarı ile yorum yapıyoruz lakin istediğiniz/beklediğiniz gibi yorumlar gelmeyince saydırmaya başlıyorsunuz. Kk da yeni moda da bu...
“Sen haklısın, kıskanç görümceyi rezil et, kaynananın suratına fırlat hediyeyi, laf sok” gibi şeyler söylemediğimiz için de “kıskanç görümce” oluyoruz.
Peki...

Kaynananın suratına fırlat demekten daha başka birşey de var. “ keşke görümcen içinde sana alınanı kıskanmak yerine mutlu olabilen biri olsaymis öyle görümceler de var. Ama denk gelmemiş ne yapacaksın. Kayın validene zor durumda kalmamasını ve alındığını belli etmek istemişsin muhtemelen seni de kizi olarak görmesini beklediğini anlasın istiyorsun. Amma velakin o da zor durumda hissetmiş o anlığına da olsa. Omur boyu sana aldıklarını gizleyecek değil ya” demek de var ama siz boylesiniz demek ki

Ya insanlar sana takma,önemsiz bir ayrıntı canını sıkma diyor.önemli olan seni düşünüp alması diyor,sana gereksiz sıkıntı yapıyorsun deyip boşuna canını sıkma deyip,moral veriyor.
Sense inatla yzanların,hediye düşkünü olduğunu iddia ediyorsun
Madem öyle;kusura bakma sana değer vermiyor demekki
Onun için önemli olan kızıymış demekki
Onun kalbi kırılacağına,seninki kırılsın istemiş
Bu seni daha iyi hissettirir şimdi

okurken şey sandım: kayınvalide yanlış anlayacak, sanki siz onun aldığı hediyeyi kendi anneniz göstermiş gibi oldu diye.

ay üf çok saçma. boşverin alınganlık yapmaya gerek yok. keyfi bilir kv ninde görümceninde.

Şablon bu mu? Tam olarak bu mesajı mı yazalım ufak tefek kendimizden ekleme çıkarma yapabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…