Kayınvalide hediyesi

Ya sizin kv yerinde olmak istemezdim . Buluttan nem kapiyorsunuz . İyilik etmiş hediye almış , yazık olmuş

Onaylanmadigin için cirkeflesmene gerek yok .

Bırak bosver yaa onlar kendılerı ugrassın

Bir kayınvalide bir görümce konu açtığında, her daim haksız gören; bir de gelinden dinlemek gerek diyen değerli kl hatunları!
Her daim gelinler haklı olmuyor. Bugün okuduğum çoğu konuda kaprisli kadınlar gördüm.
Konu sahibi kv kıymetini bilin. Görümcenizin size karşı düşmanca tavrını engellemeye çalışan bir kadın.

Sizin o demeyi planladığınız cümlenin ne gibi bir faydası olacak? Size saygısızlık eden yok, kötü niyetli olan yok. Kadın ikinizin arasında denge kurmaya çalışmış o hareketiyle. Siz zannediyormusnz görümceni boşuna sordu o soruyu? İşgillendi o hediyeyi kvnizin aldığından, kendi gözleriyle tepkisini görmek için sordu. Kadın da şimşekler sizin üzerinize çekilmesin diye ara bulmuş işte ne var ki bunda? Kadını utandırmaya çalışmanın zor duruma sokmaya çalışmanın ne alemi var hala?

Aman hepsi değişik .

Siz alinan hediyeyi begendin mi? Oyi o zaman. Diger tarafa takilma hic. Herkes kendi delisini daha iyi bilir. Seninle alakasi yok yani

K.validen ince düşünmüş almış
Görümcen için k.valideni kırma

Ben anladım galiba sizi. Kv tarafından hediye almaya layık değilmişsiniz gibi inkar edilmiş. Hem hediye verip hemde gizli tutulacaksa hiç gerek yok böyle abuk oyunlara, bende olsam yerinizde rahatsız olurdum. Hediye alarak lütufda bulunmuş sus otur demeye getirmişler genelde hanımlar ama bende mi gariplik var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…