Kayınvalide hediyesi

Görümcenizin sorunlu olduğunu söyledik, sizin dediğinizle aynı kapıya çıkan şeyler yazdık çoğumuz. Siz istiyorsunuz ki biz paragraflarca kişilik analizleri, psikolojik analizler yapalım. Yorum isteyip, seviyesizce yorumlar olmamasına rağmen sürekli “siz” diye genelleme yapıp bize saydırmanız cidden irite edici ve itici. Hata etmişiz “abartmayın” demekle...

e siz zaten bu cevabı kendinize verebiliyorsanız neden bize soruyorsunuz ki. ortada tek gerçek var ve siz onun farkındasınız. e sorun ne?

Görümce değilim
Bence sen bir haddini bil
Burda asıl kıskanç olan sensin
Çatlamışsın resmen
Kıskançlığından şaşırmışsın gelip burda bize çatıyorsun

Ay yok tabiki öyle bir şey demeyin.
Kadının içinden gelmiş,araştırmış bi de ne istiyorsunuz diye size hediye almış.
Görümcenizin bakış açısında sıkıntı var demek ki saklama gereği duyuyorlar.bu da ne sizin ne kayınvalidenizin suçu.
Görümcenizin günahını kayınvalidenizden çıkarmayın

hediye olsun da kimden olursa olsun kim ne düşünürse düşünsün mü? O kadar sığ değilim ve burda yazan biçok hanım da o sığlıkta değil. Hadsizdiniz. Sizin gibileri ciddiye alıp yazan da kabahat!

Şimdi konularını okudum
Seni zaten sevmeyen istemeyen yüzüne yüzüne bunu söyleyen bir kadınmış zaten
Sende sevmiyormuşsun
Madem öyle ne diye kabul ettin kadının hadiyesini ????
Birde utanmadan kalkıp bize hediye düşkünü diyene bak !!!!!!!
Asıl hediye gelmiş diye kendinden geçmişsin pessss
Neyse kıskançlığınla baş bala kal canım
İyi forumlar

Ve böyle birşeyle karşılaşınca bir daha önüme gelecek hediyelerde kirmadan ve kırıldığımı belli ederek böyle bir cümle kurmalı miyim diye sordum.
Yahu ne alaka kırılıyorsunuz?
Hediyeyi kabul ettiğinize göre aralar yumuşamış işte.
Kadın da yıllardır kızına dökünmekten bezmiş ki öyle çevirmiş lafı ona da almak zorunda kalmamak ya da suratını çekmemek için.
Kırılacak alınacak yer arıyorsunuz resmen.

Görümceniz belki de kıskanç bi mizaca sahiptir sonuçta kardeşine alınanda bile gözü kalan insanlar var napıcan. Bence kayınvalidenin sana aldığını yaptığını dillendirme yeter. Alma anne demek kırıcı göründü bana

Kimse kıskanç görümce değil ama siz buluttan nem kapan birisiniz. Kayinvalideniz kızından çekindi yahut ona da aynısını almak istemedi ki sürekli maddi yardım yapmaktan bunaldiklarini siz söylediniz. Eee bu durumda sizin alinacaginiz durum ne? Kayinvalideniz düşünmüş hediye almış ama siz onu nasıl paylasam diye buradakilerden akıl istiyorsunuz. Kadincagiz zaten kızından çekiyor, bir de gelinden de çeksin yani.
Buradaki kimsenin amaaan hediye gelsin de nasil gelirse gelsin mantığı yok. Ama sizin ne yapsam da şu kayinvalideyi bozsam, saf dışı etsem, huzurunu kaçırsam mantiginiz var. Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsin ne diyelim

Sadece konuyu okuyup konu sahibinin diğer yorumlarına bakmadan Hüsnü niyetle yorum yazdım. Kendimi kandırılmış saf yerine konmuş hissediyorum şu an.
İçindekini çıkardı yorumlarda
Birde örnek yorum yazmış oraya,öyle demeliymişiz,öyle söylemeliymişiz.kalıp koymuş oraya bir tane
Gülmekten bir hal oldum

Tabiki deme kadin bikmis bastanda kendin soyledin esinde gerekli aciklamayi yapmis kadinin icinden gelmis almis gereksiz alinganlik yapiyosun kadini kirma sagolaun sana deger veriyo demekki gorumcenede herseyi soylememen gerektigini gormus oldun bence hic olumsuz dusunme ve kadinin kalbini kirma derim

Hiiiic üstüne alınma. Kadının içinden gelmese almazdı. Demek ki kizlarinin sorun çıkaracağını biliyorlar. Söylemek istememişler sen de anlayış göster çünkü olay anne kız arasında seninle ilgili degil

sana çok şey derdim de la havle diyorum banlanmamak için. Ön yargının hasını yapan ayrıca sensin bayrak sallayanısın hatta!!!

Kvnin ne sucu var ki. Bence boyle bisy yapma. Sanki ona tavir aliyomussn gibi olur. Bazen anneler oz kardesnden bile saklar yapck bisy yok

Senin onlar için yabancı olman bir boşanma dilekçesine bakar sadece...
Görümcen o evin kızı.
Onla kötü olmak istememiştir tabii, senin keyfin gelsin diye kızıyla kötü olacak hali yok ya.
Bu arada görümce değil gelinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…