Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Aynen oylee bende oyle yapiyorum.. yapmak zorunda oldugum icin degil icimden geldigi icin yaparim.. bana hicbirzaman gel surayi sil supur demez ama o gelir bana hep yardim eder bende ayni sekilde is yaparken gorunce vicdanim el vermez alirim elinden yaparim.. bende cok yardimini gordum iyiligini gordum.. dogum yaptiktan sonra bana da cok yardimci oldu ayni sekilde.. misafiri geldiginde de dedigin gibi bende evde yapar gotururum :) kaynanadan kaynanaya degisir dogru diyosun gercekten.. bende hic bi sorun yasamadim ve benimde verdigim en iyi karar oldugunu dusunuyorum hic pismanlik duymadim.. her konuda arkamda ve her konuda destegini gordum annemin :)Ben hamile iken tasindim bebegime bakacagi icin sabah bebegimi birakip ise gitmek daha iyi olur bebek disatilara cikmaz sogukta yagmurda. Ve verdigim en iyi karar. Ama bu kaynanadan kaynanaya degisir. Benimki gwlir temizligimi yapardi hamileligimde lohusaligimda. Bebek dogduktan sonra da rahat bir nefes almammi sagladi birakir giderim kuafore felan yada anne sen bak ben bi dus alayim yemek yapayim derim. Hiç bir sikinti yasamadim ben. Tabiki ayni apartman hergun gorusuyorsun geliyor gidiyorsun ama bu benim icin sorun degil okadar iyiligini gormusuz gelsin gitsin elbet. Yardimci olmak konusindada o bana elinden geleni yapti ben de yapiyorum tabiki misafiri gelir evden yapar gotururm orda yardim ederim. Ben ona ihtiyacim oldugunda soylerim o da bana. Seviyeli saygili olduktan sonra avantaji cok verdigim en dogru karar.
Ne kadar uzaklıkIyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Ben hamile iken tasindim bebegime bakacagi icin sabah bebegimi birakip ise gitmek daha iyi olur bebek disatilara cikmaz sogukta yagmurda. Ve verdigim en iyi karar. Ama bu kaynanadan kaynanaya degisir. Benimki gwlir temizligimi yapardi hamileligimde lohusaligimda. Bebek dogduktan sonra da rahat bir nefes almammi sagladi birakir giderim kuafore felan yada anne sen bak ben bi dus alayim yemek yapayim derim. Hiç bir sikinti yasamadim ben. Tabiki ayni apartman hergun gorusuyorsun geliyor gidiyorsun ama bu benim icin sorun degil okadar iyiligini gormusuz gelsin gitsin elbet. Yardimci olmak konusindada o bana elinden geleni yapti ben de yapiyorum tabiki misafiri gelir evden yapar gotururm orda yardim ederim. Ben ona ihtiyacim oldugunda soylerim o da bana. Seviyeli saygili olduktan sonra avantaji cok verdigim en dogru karar.
Bulundugum sehir itibariyle muhacir cok arkadasim var hepsi de kaynanayla beraber ayni mustakil evlerde farkli katlarda oturuyorlar hepsinin keyfi yerinde. Cocuk sahibi olumca benim gibi isi birakmak zorunda kalmiyorlar en buyuk avantaj bu. Yemekleri yapiliyor,evleri temizleniyor,alisverisleri yapiliyor,cocuklarina bakiliyor,daha ne olsun? aksam isten gelip ayaklarini uzatiyorlar. Cogu Bulgaristan gocmeni,daha bir kere evlerinde ses yukselmemis insanlar.
Benim eltim 16 yıl birlikte yaşadı. Paylaşamazdık rahmetliyi. O göndermek istemezdi (özlüyorum derdi) ben kayınvalideme çocukları koz olarak kullanır alırdım. Bir kaç gün sonra eltim arar almaya geliyorum derdi bende evde yokuz derdim.
Yani iyi olan da var.
Kafasına sıkıyor benceo da dicek ki ayni binada oturuyoruz gelsin temizligimi yapsin, misafirimi agirlamaya yardim etsin, hep bizim evde otursunlar, ekmek almaya bile giderken haber versin, evine kim girdi kim çıktı biliyim, ozel hayat mi o da ne yeni evlinin evinde gelin damat ve damadin maailesi olur hep
iyi anlasan var mi mi bilmiyorum da, kendi ayagina sıktığını bil
Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?