- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
sizin kurabildiginiz sistem ve esinizin denge kurabilmesi takdire şayan ama erkeklerin cogu beni arada birakma diyen cinsten ve kv.lerin cogu dengesiz. Seviyeli mesafeli olamiyorlar yuzgoz oluyorlarHamileliğimde ve lohusalığımda her yardım talep ettiğimde geri çevirmedi,hep yardımcı oldu. Yedi yıldır kira parası ve bakıcı parası ödemedik,ayrıca kızıma nasıl bakılıyor diye gözüm arkada kalmadan bıraktım kızımı. Servise verdi kızımı servisten aldı çoğu zaman,eve yetişmek gibi bi derdim olmadı. Çalıştığım için çocuk bakımında çok yardımı oldu,yani maddi manevi anlamda yardımı oldu genelde.
Şöyle bi durum var biz hiçbir zaman birlikte yemek yemedik,yemeğe komşu gibi davet ederiz birbirimizi ben çat kapı gitmem oraya,çat kapı da kabul etmekten hoşlanmadığımı bilir,ekonomimiz ortak olmadı,eşim hep iki aile arasında denge kurmayı çok iyi bildi,oraya gitmem için hiçbir zaman baskı kurmadı,kendimize ait yaptığımız hiçbir plana kimseyi dahil etmedi ,ayrı aile olduğumuzun çok güzel bi şekilde hep farkında oldu.
Bütün bu sebepler yüzünden avantajlarını daha çok yaşadık ama burda gördüğüm gelinler daha çok dezavantajlarını yaşıyorlar.
Kesinlikle katiliyorum. Olumlu turuncum benim
Dengeyi karsilikli olarak cok saglam kuran insanlar da var. İnsan insana zaten her zaman lazim. Bir sans verip denemek her zaman guzeldir iliskilerde. Bunu sadece beraber yasamak icin soylemiyorum. Hep bana hep bana olmuyor,biraz da karsiyi dusunmek gerekiyor.
Ay ne manyak is
Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Avantajları azdır:Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?