Kayınvalide ile aynı apartmanda yaşamanın avantajları ve dezanavantajlari nedir

Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
Neden böyle beklenti içindesiniz?

Nişanlınız neden aynı binada oturmak istiyor, ana kuzusu mu?

Siz ana babanızdan ayrılacakken o neden anasının dizinin dibinden ayrılmak istemiyor?

Yemek vb güzellikler istiyorsanız kendi anne babanızın oturduğu binaya taşının o zaman.

Kesinlikle katiliyorum. Olumlu turuncum benim
Dengeyi karsilikli olarak cok saglam kuran insanlar da var. İnsan insana zaten her zaman lazim. Bir sans verip denemek her zaman guzeldir iliskilerde. Bunu sadece beraber yasamak icin soylemiyorum. Hep bana hep bana olmuyor,biraz da karsiyi dusunmek gerekiyor.

Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
Sonra buraya konu açarsın kv bizi sürekli çagırıyo özel hayatımız kalmadı diye huzurlu olursan uzaktanda gelirsin yakın asla kendi annemdende kv dende biĺiyorum sakın öyle bir hata yapma canım

çocuk varsa çocukları emanet etmek için iyi olur. başka türlü sanmam

Olmayan başına dert açıcan heralde bende aynı apt oturmuyorum ama şurayı az çok takip ediyorsan aynı apt oturmaman gerektiğini anlardın kıramamak diye bir şey yok istemiyorum diyeceksin paşa paşa hayatınızı yaşayacaksınız öbür türlü özel hayatın olmuyor sürekli müdahale oluyor kocan sürekli ailesine çıkar sende evde onu beklersin ya da tam başbaşa kalacaksınız zil çalar.. bu şekilde bir hayat istiyorsan oturabilirsin.

Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Kv gore degisir bende ayni yerde oturuyorum cok canim sıkıldi evet beklentimi kesince can sıkıntim da gecti ama Allah var kv asla cat kapi gelim yapmaz hicbiseyime karismaz eger seninkide oyle olursa sende beklenti icinde olmazsan sıkınti yok

Kaynanaya bağlı ama iyi olan kaynanalar nadirdir. Benimkiyle yürüme mesafemiz 15 dk iyidir Allah var, hasta olunca bile çorba yaptı onun haricinde de yemek yaptığı çok oluyor. ama ben yine de başka şehirde olsaydım diyorum bazen. Şöyle ki ilk fırsatta başına kalkabiliyor tamam öz annemiz de başımıza kalkıyor ama ne bileyim onunki ağır geliyor. Benim kaynanam yemekten sonra bizi hemen gönderen cinsten sağolsun, evime de pek gelmez hatta hiçe yakın.
Küçük ablam da kaynanasıyla altlı üstlü oturuyor, onun kaynanası çok iyi ama. Kadın ablamın hamilelikleri riskli olduğunda falan hep yemek yaptı. Onun kaynanası daha samimi geliyor bana, zaten mahalleden komşumuzdu ben de severim kendisini. O da ablama pek girmez. Hatta evlerinin dış kapısının anahtarı annemde ve yengemde vardır her gün biz ablama 3-5 kez gider çıkarız ona bile karışmaz kadın. arada iki laf dediği olmuş ama ben olsam ben de derdim kadarını galiba :)))
Yaşamadan bilemesin sen de. Ama en başından biraz uzak olmak sanırım daha iyi. En azından küçük tatsızlıklar yaşanmamış olur. Hem sen de az çok tanırsın kaynanan nasıl biri.

Benim o sekilde oturan iki arkadasim var biri cok memnun kendisi calisiyo her isimi yapiyo yemegimi yapiyo cocugumu okula gonderiyo aliyo cok rahat ediyorum diyo digeri sinir krizlerinde surekli bizde yada bizi cagiriyo hizmet bekliyo isten gec geliyorum yemek hazirmi karnim ac saat kac oldu falan diyomus hafta sonunuz yok her hafta misafirleri geliyo onlara hizmet ediyorum diyo uani aslinda tamamen kayinvalideyle alakali cok iyide olabilir huzurunda olmayabilir.Benim fikrim nisanlisin daha arada herzaman mesafe olmasi cok samimi olmayada cok siki fiki olmayada gerek yok

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Ne gerek var ağrısız başınızı ağrıtmaya?
Nişanlınızı kırmayayım,hoş tutayım derken başınıza başka işler açabilirsiniz.
Ben her iki tarafa da yakın oturmama taraftarıyım. Kayınvaldemle bir problemim de yok ayrıca,kendisini severim.

Babanız ne güzel adammış... ileriyi görmüş...

Sormuş kabul etmişsiniz , sonra mi degistireceksiniz fikrinizi ?

Burada onlarca konu var , okuyup değerlendirin sorunuzu.

Kayinvalidenize , diğer şahıslara , eşinize , sartlariniza , alıngan olup olmamaniza , kalabalığı, aileyi sevip sevmemenize , bir çok nedene bağlı bunun cevabı.

Hepsini bir arada değerlendirin. Evliliğin ilk yılları çok kıymetlidir. Evliliğin sonraki kısımları bu temeli üzerine kurulur.

Yipranirsaniz, yipratirsiniz.

Ben sadece beraber oturan iki aile taniyorum. Onlarda sorun pek yok gibi gözüküyor,ama bu kvdelerin tamamen gelinlerin evlerine müdahele etmemelerinden bence. Nereye gittin nerden geldin gibi sorgu yok. Her zaman bana gelin gibi beklenti yok. Bir tanesi torunlarin bakimina felan cok yardim ediyor mesela. Bakmaya yardim etmiyorsa yemege felan. Bunlar tamamen ailelere bagli olan seyler.

Kesinlikle aynı binada oturma ne yakın ne uzak ol benim de 15 dk yürüme mesafem var oh miss.. Bide habersiz gelmeleri gitmeleri sevmem kendi ailem içinde geçerli aniden geliyor birşey diyemiyorsun sonuçta biz çalışan insanlarız evimizde yanlız kalmayada çok ihtiyacımız oluyor

Bizimkilerde sorun war demekki bizimki hep hastadır hep bi uyuzluk vardır gelip gitmez ille ben gidicem onun evine.. kaldıki bana yarım saatlik mesafede ilçede.. ben kendi memleketim den geldim buraya eşimin memleketine üstelik çalışıyorum. Taşınırken bile yalnızdık hiç biri yardım etmedi bize hepsinin ....

Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Ölmeden mezara girmek bence eşim diyor evi satıp aile apartmanı alacakmışlar

Kv nin karakterine bağlı bence hiç bir avantajı Yok dezavantajı var olabildiğince uzak olacaksın onlardan benimki ilçede yarım saat mesafede ordan bunaltıyordu beni kendi gelmez hep biz gidicez sürekli hastadır onla bunla gezer tozar güne gider bizle muhabbeti hep hastalık artık midem bulanıyor iyice ondan arama beni dedim her konuşman hastalık sıkıntı sorun bana hiç bi faydası olmadı ben 1000 km lik yerden geldim çalışan olmama rağmen sana tavsiye uzak dur eşimle çok sorun yaşadık biz ama insansa eğer bi faydası olmasından ziyade zararı da olmayacaksa sen bilirsin... başına iş alma burun buruna gereksiz

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
-Akşam yemek yaptım birlikte yiyelim
-Sabah kahvaltıya gelirsiniz birlikte yaparız
-Iki kişi icin yemekmiyapılır gelin burda yiyelim
-Toparlanana kadar bir yiyip içelim
-Bütün gün evde napiyon kızım gek bizde otur
-Misafir geldi gel bi süpürge tutalım
-KArin hiç gelmiyo gündüz adammıyiyom oğlum , birlik olalım istiyorum
-Bayram geliyo belim agriyo temizliğe yardım etsene
-Kurban geldi etlere yardım edi ver
-aksama kadar evde oturuyo ,bir isinnucundan tutsa nolur ile başlayan birbirini doldurma evreleri
- Komşu sohbeti ; aa gelinin yanında yapı verir
- Falanyaca gidelim sende gel
- Koca kişisi; Annemler gelcek kahvaltıya
- Annemlerle birlikte yiyelim onlarda gelsin
- Annemide çağıralım giderken
- - Varsa kız kardeş görümce kişi si ; abi bende gelec3m
- abi benide götürürmüsün
- apartmanda başka çocuklu akraba varsa ; hadingit yengenden iste
- Hadinyengen oynasın sizinle
- yengesi suna bakarmisin benim iki saat isim var ...
Heryere sürü halinde gideceksiniz , telefon ve kapı ziliniz 112 acil servis gibi susmaz , beklenti üst seviyede olur , özel hayat kalmaz . Kahve içmeler pazara gitmeler , ne yazıkki bunlar gerçek, birlikte duran arkadaşlar bana hak verecektir .

Şimdi avantajlarını yazıyorum
1)..
.
.
.
.
... bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…