Kayınvalide ile aynı evde yaşamak

Çocuk kardeşime seven insan kabul eder gerisi sevgisizliğe bahanedir diyormuş bu da ondan etkileniyor
madem öyle neden gizlemis?
hoş bu nasil gizlenecek sey konu sahibi yilardir sevgilisi olan erkegin babasinin öldügünü, annesinin bir emekli maasiyla gecindigini, bu kadar kötü maddj durumda oldugunu bilmez mi?
anca pastaneye gidip keşkül mü kaşıklamışlar?

İşi ile annesının evi alakasız bır mesefede cunku annesi silivride işi beyoğlunda
Canım açık açık söyleyeceğim kardeşin sevgilisinin annesi ile yaşarsa taktir edileceğini,sevgilisinin saygısını sevgisini kazanacağını bunun da ona mutluluk getireceğini sanıyor ama o öyle olmayacak.Çevremde gördüğüm çoğu örnekte adam annesini karısının üzerine atıp hayatını yaşadı,arkadaşları ile gezdi tozdu karısı annesi ile çoluk çocuk ile evde onu bekledi..kayınvalidesinin ve eşinin eleştirilerine maruz kaldı.Erkeklerin çoğu eş seöerken tamamen mantığını kullanıyor ..hem annesi ile yaşayıp onun bakımını yürütecek hem de çalışıp evin giderlerini karşılayacak eş arıyor ama karşıdakinin sadece gözü kör aşık gibi hareket etmesini ..mantığını bir kenara koyarak tüm hayatını etkileyecek kararlar almasını istiyorlar

Annem 55 yaşında babannem 88 yaşında. Eli ayağı tutuyor kendi kendine duş alıyor giyiniyor geziyor. Annem bir gün yatağını toplamasın kendi toplamak yerine yatağımı niye toplamıyorsunuz diye trip atıyor. Gelen misafirlere karışıyor laf sokuyor surat asıyor annem rahat rahat arkadaşlarını davet edemiyor. Annem babam YouTubeda gezi vlogları izlemeyi çok sever ona bile laf eder diye babannem uyuduktan sonra izliyorlar. Uyumak dediğimde her gün 12 olmadan yatağına gitmiyor salonda uyukluyor herkes onun uyumasını bekliyor falan hayata bakın. Babannem dedemle üst katımızda yaşardı dedem vefat edince bize yerleşti. Konu sahibinin kardeşini daha neler bekliyor düşünmek bile istemiyorum .

Olmaz. Bak biz bizimkileri yanimiza ayni binaya getirdik..ayni evin icinde birak, ayni binada, ayni semtde olmak sorun oluyor. Sen ne kadar ödünc versen o kadarini da ekstra isterler. Yaptiklarin da görülmez, "yapmak zorunda"ya döner. Sınırların zorlanir. Hepimizin ailesi var. Ama madem simdiden belli: sahsen 3 kisilik evlilik asla kurmazdim. Hic polyana olamicam bu konuda

Üstte ev varsa kalsaydı babaanne orada. Eli ayağı tutan kadın, babanız akşamları ilgilenirdi, anneniz de ihtiyaç oldukça gündüz göz kulak olurdu. Üst kat sonuçta. İnsanları kendi evini dar ettirmeye ne gerek var? Çıldırmalık konular.

Söylersem ayrılırsın dıye senden emın olamadım ayrılmakta istemedim demiş aşırı detaylı da bilmiyorum.

Birde yarın işten çıkarıldığını yada çıktığını düşün o zaman gelin kızımız seven destek olur diye çalışmaya devam ederken ek iş de bulur belki seven ek iş bulur .

ikisinin geliri 120k ise adi yarı yarıya kazansalar çocuk 60k para kazanıyor. 20bin de emekli var demişsiniz. ee kirayıda dayı ödüyor. bunca para nereye gidiyor? çocuk 29 yaşındaymış 3 senedir çalışıyor olsa birsürü para biriktirmesi lazım? hiç takı takacak kadar birikim yapamamım mı? bunda bir bit yeniği var. cimriler. annesine de bakıcı tutmamak için kardeşinize baktıracak birde kardeşiniz gidip işte çalışacak. köle gibi kullanacaklar kızcağızı.

Yok cocugun gelırı cok dusuktu bır ara ıssız de kaldı 6 aydır duzenlı bu mıktarda kazanıyor bunu bılıyoruz zaten duzenlı bır tık daha ıyı kazanınca 70 80 k cıvarı evlenme konusunu actı cocuk

Evet kole gıbı durumuna bende katılıyorum

Bu konuda biraz radikal fikirlerim var konuşunca kendi ailem dahil olmak üzere bana çok kişi kızar. Aile büyükleri elbette hürmet görmeli kenara atılmamalı ama bu coğrafyada malesef yaşlılar ne haddini ne sınırını biliyor. Yani iş mi 55 yaşında kadının 88 olan birine göre yaşaması . Bu ebeveynlerin, ailenin büyük büyük anne babalarının ben bir tanrıyım ve bana tapınacaksın tavrı beni cinlendiriyor.

vay paşa
Bekarken annesiyle yaşamiyor ama evlenince annesi yalnız yaşayamiyor
Karşısındakini manipule ediyor neymiş seven katlanırmış
Annesine bakıcı kendine hizmetci ariyor
Birileride buna aşk diyor
Allahım kızlarımı bu tür saçma insanlardan korusun inşallah

yine de 29 yaşındaki adamın hiç mi birikmiş parası olmaz. 25 yaşında işe başlasa 4 sene mi işsiz kalacak? zaten emekli maaşıyla kira ödemiyolarsa mutfak+faturalar ödenebilir. çocuk üni okudu mu? mesleği var mı? üni de okumadıysa bunca sene evde mi yatmış??

Olaylar karışık dedem ölmeden önce yanına amcam yerleşti dedem ölünce yengem babannemi başından attı falan aman. Hikayede yanan babamla annem oldu neden merhametli oldukları için.

Muhendıs beyaz yaka bir işte çalışıyor. Aldığı para 40 k cıvarıydı kıra yemek vs derken kalmıyordu evet

Kardesini biraz da olsa sevip düsünüyorsan uyaracaksin

Uzakta yaşıyorsa yakın bir yere karşılıklı kiraya çıkabilir. Sonuçta karı koca çalışıyor olacaklar. Düşse kalsa kadın yine evde biri olmayacak ama her gün görebilir, gözünün önünde olur.
Tek çocuksa kadının emeklisi azsa yapılacak pek bir şey yok.
Kardeşiniz hep çalışmak zorunda kalacağından endişeliyse zengin birini bulsun.

Ohhhh ne güzel, simdi anneyle yasamaya gerek yok, ama evlenince karim gelsin kirayi karsilasin
gündüz anama hizmet etsin, gece beni eylesin ohhhhh keyfe gel keyfe.

Chatgbtye boyle bır mesaj yazdırdım çocuga bunu atıcak sızce bu yeterınce acık mı
buram buram chatgpt kokuyor
cocuk da ona cevabi chatgptden yazdirsin - sonra gptler kendi arlarinda kodla konusup sorunu cozup tatliya baglasinlar

`