Yok kırayı odemıyorlar degıl ev dayısının annesı 20 bın emeklı maası alıyor.Valla sert konuşucam belki linçlenicem. İsterse avuç avuç antidepresan içsin. Bu iş olmaz. Tolere etmeyin. Gerekirse cocugu alın karşınıza durumu anlatım kardeşim durumun evlenmeye elverişli değil çok istiyosan halini vaktini yükselt gel diyin ben bunu dahi demezdim. Hani tutulur hiçbir yanı yok 20 bin lira gibi komik bir kira rakamını dahi ödeyemiyorlar. Bu evliliğe elverişli bir baz değil malesef.
İşi ile annesının evi alakasız bır mesefede cunku annesi silivride işi beyoğlundaÇocuk neden annesi ile yaşamıyor peki? Hani kendi annesi ya ...
kabul etmesinKız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
Oğlan şu an annesiyle değil ev arkadaşı ile yaşıyor ama evlenince annesini alacakmış? Niye çünkü resmen hizmet edecek kadın arıyor. Şimdi yok evim işe uzak ondan annemle yaşamıyorum falan der adam. Ama istese annesine yakın da bulurdu. Ne yani annesi düşüp kalsa Şimdi nasıl haberi olacak? Hani evlenince haberi olmazsa ne olurmuş ya. Aşırı saçma. Şimdi anne ile yaşamak işine gelmiyor ama evlenince baktıracak biri var.Çocuklu adamla evlenmiş gibi olacak istediği gibi yasayamayacsk o evde yıkanmak koklasmak arkadaş çağırmak hep sorun olacak hayır çocuk arada annesine gider onda buda yok gelince git denmez bırakılmaz sen bilirsin annemi istemiyorsan git diyecek köprüyü geçene kadar iki yıl değil hep beraber olacaklar bakımıda kardesinize kalacak ben kızım için istemem bunu Allah esirgesin.Evlenmesin şart değil bunun için sarmadım pamuklara denk olmalı şartlar sizin annenizde onlarla otursun madem.
Vall insan ömrü uzadı ben 48 yaşına girdim babaannem halen hayatta 88 yasinda şimdi bu teyze de Allah ömür verdi 20 yıl daha yaşadı olur mu olur biz bilemiyoruz kardeşiniz hazır mi 20 yıl misal kv ile yaşamayaAnnem yaşlı tek kalmak istemiyor diyormuş. Çocuk net bu konuda fikri değişmeyecek. Ama kardeşim anlamıyor sırf annesi yaşayacak diye sevdiğimden vaz mı geçeyim. Ömür boyu bunun pişmanlığını yaşayacağım diyor. Bir yandan da korkuyor çünkü hep çalışmak zorunda ben dedim ki siz çocuğu ne zaman yapacaksınız hep seninde katkı sağlaman gerekecek
Arkadaşımın annesi 78 yaşında. Babaannesi 96 yaşında. Kadın o yaşında hala kaynana bakıp hala dır dır dinliyor. 96 yaşında yaşına kadınsın, bi sus artık demi ama yok. Hala 78 yaşına gelmiş gelinine eziyet ediyor.Vall insan ömrü uzadı ben 48 yaşına girdim babaannem halen hayatta 88 yasinda şimdi bu teyze de Allah ömür verdi 20 yıl daha yaşadı olur mu olur biz bilemiyoruz kardeşiniz hazır mi 20 yıl misal kv ile yaşamaya
sonuçta hiçbirşeye yetmeyen akmaz kokmaz bir para. üzerine +70 yaş bir anne. Saçma bir evlilik . Evlilik maddi köprüler üzerine yükselen bir beraberlik kimse aksini iddia edemez.Yok kırayı odemıyorlar degıl ev dayısının annesı 20 bın emeklı maası alıyor.
Arkadaşımın annesi 72 yaşında babaannesi 96 yaşında anne babaanneye bakıyor babaanne hala benim elbiselerimi katlayıp kaldırmayın ben 100 yaşına dek yaşayacam diye 72 yaşındaki kadını zorbalıyor.Arkadaşımın annesi 78 yaşında. Babaannesi 96 yaşında. Kadın o yaşında hala kaynana bakıp hala dır dır dinliyor. 96 yaşında yaşına kadınsın, bi sus artık demi ama yok. Hala 78 yaşına gelmiş gelinine eziyet ediyor.
Annesine aylık 30 k destek olabiliyorsa madem o miktarı kenara koysaydıda bi birikmişi olsaydı şimdiye kadar.. Her konu neyse de daha başta param yok diyenlerden sinir oluyorum.. Paran yoksa evlenme.. Kardeşiniz hem evi geçindirecek, hem kayınvalideye bakacak, hem de eve gelen gidenle uğraşacakKız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
Çocuk arkadasıyla yasıyor.
bekarken anasindan ayri keyifle yasiyor. anas 71 yasinda pekala yalniz hayatini idare ettiriyor.Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk.
valla kiz kardesindeki akli kuşa taksan ters ucar. "evlen evlen" diye yalvardigi erkege bakDaha önce ayrılma sebepleri evlılıge gıtmıyor dıyeydı cocuk süre vermıstı kız kardesımde bunun cok uzun oldugunu soyleyıp ayrılmıstı.
30 a yaklaşınca ne oluyor?Kaç yaşındaydı. Bu biraz 30 a yaklaştım acelesiyle de stres oluyor
Sonuna net olarak eğer sınırlarımı kabul etmeyeceksen ayrılmak en doğrusu diye bir şey de ekleyin. Mesajın da Chatgpt ile yazıldığı çok belli bu aradaChatgbtye boyle bır mesaj yazdırdım çocuga bunu atıcak sızce bu yeterınce acık mı
Tabi canım zaten seven kabul eder arabesk cümlesinden belli kızında aşktan duygular tavan yedi yedi . Aşkın gözü kör fakat evlenince açılır bakalım o zaman da gördükleri yaşadıkları yetecekmi mutlu olmasına denenmisi deniyor şurada kayınvalide ile yaşamak konularını bundan ayrilanlari okusa yeter neyse sonuçta benim kizimmi der geçerim .Oğlan şu an annesiyle değil ev arkadaşı ile yaşıyor ama evlenince annesini alacakmış? Niye çünkü resmen hizmet edecek kadın arıyor. Şimdi yok evim işe uzak ondan annemle yaşamıyorum falan der adam. Ama istese annesine yakın da bulurdu. Ne yani annesi düşüp kalsa Şimdi nasıl haberi olacak? Hani evlenince haberi olmazsa ne olurmuş ya. Aşırı saçma. Şimdi anne ile yaşamak işine gelmiyor ama evlenince baktıracak biri var.
Evet duzenleyip atıcak bakalım ne dıcekSonuna net olarak eğer sınırlarımı kabul etmeyeceksen ayrılmak en doğrusu diye bir şey de ekleyin. Mesajın da Chatgpt ile yazıldığı çok belli bu arada