Kıraya cıksa karsılayamazlar en az 40 k gider olurUzakta yaşıyorsa yakın bir yere karşılıklı kiraya çıkabilir. Sonuçta karı koca çalışıyor olacaklar. Düşse kalsa kadın yine evde biri olmayacak ama her gün görebilir, gözünün önünde olur.
Tek çocuksa kadının emeklisi azsa yapılacak pek bir şey yok.
Kardeşiniz hep çalışmak zorunda kalacağından endişeliyse zengin birini bulsun.
Kesinlikle katılıyorum o anneme değil de annem ona sığınmış gibi davranıyor.Bu konuda biraz radikal fikirlerim var konuşunca kendi ailem dahil olmak üzere bana çok kişi kızar. Aile büyükleri elbette hürmet görmeli kenara atılmamalı ama bu coğrafyada malesef yaşlılar ne haddini ne sınırını biliyor. Yani iş mi 55 yaşında kadının 88 olan birine göre yaşaması . Bu ebeveynlerin, ailenin büyük büyük anne babalarının ben bir tanrıyım ve bana tapınacaksın tavrı beni cinlendiriyor.
Çocuk bekarken arkadaşı ile kirada yaşıyor ama evlenince Silivri’deki dayının evine mi geçecekKıraya cıksa karsılayamazlar en az 40 k gider olur
yok anneye yakininizda 1+1 ev tutun, diyene cevap vermisÇocuk bekarken arkadaşı ile kirada yaşıyor ama evlenince Silivri’deki dayının evine mi geçecek
Ayy tamam bir an beynimden vurulmuşa döndümyok anneye yakininizda 1+1 ev tutun, diyene cevap vermis
Hayır bu nereden cıktı kardesımle eve cıkıcaklar oraya annesınj almaj ıstıyor. Daha oncedende annemle yasamak ısterdım ama durumum el vermedı dıyorÇocuk bekarken arkadaşı ile kirada yaşıyor ama evlenince Silivri’deki dayının evine mi geçecek
simdi durumunu elverdiren maasina bir o kadar daha ekleyecek, ananin bakimini yapip nazini cekecek, camasirlarini yikayip yemek yapacak bir kadin.Hayır bu nereden cıktı kardesımle eve cıkıcaklar oraya annesınj almaj ıstıyor. Daha oncedende annemle yasamak ısterdım ama durumum el vermedı dıyor
İyi de şimdi nasıl el verecek? Artık kirayı kız kardeşiniz ödeyeceği için mi birden şartlar olgunlaşacak? Durumun saçmalığını kız kardeşiniz anlayabilsin diye yazıyorum böyle açık açık.Hayır bu nereden cıktı kardesımle eve cıkıcaklar oraya annesınj almaj ıstıyor. Daha oncedende annemle yasamak ısterdım ama durumum el vermedı dıyor
Annesine kendi başına bakmaya gücü yetmediği için kız kardeşiniz ile güçleri birleştirmeyi mi uygun gördü? Gelirimi çalışarak arttıramıyorum o zaman evleneyim diye mi düşündü acaba?Hayır bu nereden cıktı kardesımle eve cıkıcaklar oraya annesınj almaj ıstıyor. Daha oncedende annemle yasamak ısterdım ama durumum el vermedı dıyor
Bunları bildiği icin bu kadar rahat annemle yaşıcaz diyor bence olmaz yapabilen yaşasın ben kendi annemle bile yaşayamiyorumDeğil. Daha aileme söylemedik. Daha önce 6 ay ayrılık sonrası toplayamadı antıdepresana bıle baslamıstı. Ben ayrıl dersem yine depresyona girer diye korkuyorum. Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor. Sebebi kabul etmezsin ayrılırsın bendenmiş.
Ben de böyle düşünüyorum. Annesini almak kendi de istiyormuş ama tek başına su an eve cıkma ıhtımalı olmadıgı ıcın kı arkadasıyla kalıyor ıstesemde alamadım dıyor. Evlenınce anneme bır oda ayarlarız kafasında heraldeAnnesine kendi başına bakmaya gücü yetmediği için kız kardeşiniz ile güçleri birleştirmeyi mi uygun gördü? Gelirimi çalışarak arttıramıyorum o zaman evleneyim diye mi düşündü acaba?
Ben ailelerin çocuklarına destek olması, kol kanat germesi gerektiğine inanıyorum. Ben şimdiden 30 yıl sonrasını düşünüp çocuğuma yatırım yaparken yarın öbür gün o başkasının anne babasına sponsor olsa çok üzülür ve sinirlenirim heralde ya.
Anne evlenince yalnız kalmak istemiyor demek eee ben de evlenince çalışmak istemiyorum desin bakalım ne olacakıkısının gelırı ortak olunca zaten eve cıkabılıyorlar. Annesı de evlenınce yalnız kalmak istemiyormuş oğlanda yaşı fazla kimsemiz yok annemi tek bırakamam diyor. Olay bu kardeşim mesaj attı ama çocuk daha görmedi. Acıkcası cocuk sevıyosa kendı annesını ıkna etmeli
Siz ana kız KVden ne çekiyorsunuz ya yollasinlar yukarı kadını öyle hayat mi olurAnnem 55 yaşında babannem 88 yaşında. Eli ayağı tutuyor kendi kendine duş alıyor giyiniyor geziyor. Annem bir gün yatağını toplamasın kendi toplamak yerine yatağımı niye toplamıyorsunuz diye trip atıyor. Gelen misafirlere karışıyor laf sokuyor surat asıyor annem rahat rahat arkadaşlarını davet edemiyor. Annem babam YouTubeda gezi vlogları izlemeyi çok sever ona bile laf eder diye babannem uyuduktan sonra izliyorlar. Uyumak dediğimde her gün 12 olmadan yatağına gitmiyor salonda uyukluyor herkes onun uyumasını bekliyor falan hayata bakın. Babannem dedemle üst katımızda yaşardı dedem vefat edince bize yerleşti. Konu sahibinin kardeşini daha neler bekliyor düşünmek bile istemiyorum .
Kardeşin ikna olmuyorsa gitsin 1 ay KV ile kalsın bakalım ne zannediyor hayatı yaYani konuştum çocuk dönsün bakalım