Kayınvalide ile fena tartıştım

1- Çocuğuna kayınvaliden baksın istiyorsun.

2- Krediyle ev aldırdın parasını kayınpederin ödesin istiyorsun.

Sen ne iş yapacaksın merak ettim?

Çok haksızsınız. Bayram günü insanlar neden sizden kaçmak için evden gitsinler ki büyük babaanne büyük olduğu için tabii ki ona gitmişler ne var bunda siz buradan yola çıkarak istenmediğinizi nasıl düşündünüz, hadi istenmediniz bayram günü yok siz öbür torunları seviyorsunuz bu da torun falan diye niye kavga çıkarıyorsunuz? istedikleri toruna bakarlar istediğine bakmazlar acaba düşünün bu tavırlarınız yüzünden olabilir mi?

o sizin eşiniz anne babası sevmesiniz de saygı duymanız lazım ki o bağırmanıza ağızlarını açmamışlar size eşinizde çok haklı çocuğunuza bakmıyorlar diye görüşmesin mi? krediyi onlara güvenerek mi çektiniz? kendiniz için çektiniz kendinize güvenmiyorsanız borca girmeyecektiniz siz bunlarla mı değer ölçüyorsunuz tüm bayramlarını zehir etmişsiniz yazık.

ben burayı anlamadım ya. kim kiminle kavga ediyor burda?

bayram bayram yapılacak şeymi nasıl bir evlatsınız siz?
varsa derdiniz bayramdan sonra açın konusunu.
valla ne yalan söylim seni ve eşini çok kınadım.

bak bende ne ölüsünü ne dirisini görmek istemem dedim ama bayramda eşimin hatrına görüntülü konuşmada hiç konuşmadan bulundum.

demiş ki hep diğer kardeşin çocuğuna bakıyorsun paranı da ona veriyorsun
bunları bağırarak söylüyor konu sahibi
kayın validesi demiş ki
bana neden bağırıyorsun benim sana ne zararım var diye soruyor
konu sahibi de ne yararın oldu ki diye bağırmaya devam ediyor
kapıma gelip özür dilesen affetmem diyor
ki özür dilemesi gerekecek kişi kendisi ama burnundan kıl dahi aldırtmıyor
kıssadan hisse diyor ki
benim çocuğuma bak
bana paranı ver
bla bla bla

kadın kaçsa bile haklı baksanıza

Anliyorum seni gercekten. Cunku ayni seýleri yasiyoruz. Benim kv nin de oglum hic umrunda degil 3 yasinda daha 1 liralik corap nasibi bile yok. Dogum gununde vile aramaz dusun. O yuzden seni anliyorum.
Sen bundan sonra takmamaya calis.
Ben anlamıyorum.. vallahi anlamıyorum şu zihniyeti. Başta kendinize yazık boş beleş şeyleri takıp kendinize yük ettiğiniz için. Benim popomun dibinde oturuyo kaynanam her fitneliğini gördüm.. lafta oğlumu da çok severler ama görümcemin oğluna yapılan şeyler maddi manevi benim oğluma hiiççç yapılmadı.

Hatta en son oğlumun doğum gününde ben aradım kaynanamları " çocuk üzülüyo anne neden babanem dedem aramadı beni sevmiyolar mı diyo. Unuttunuz sanırım " dedim. Arıycaz deyip aramadılar. Ki bu kadın defalarca telefonu veya bilgisayarı bozulunca gece 12 1 demeden evime çat kapı gelip şunu yapıver kızım diyen kadın bana. Ki evimiz dipdibe insan 5 dakika torununu görmeye gelirdi ama gelmediler. Görümcemin oğlunun benim oğlumdan 1 ay önce doğum günü ve onlar da kutlama yapmadı ama hediyesi 1 hafta önceden gönderilmilti bi de üstüne para verdiler.

Annemler 75 km öteden ellerinde pastayla çıkıp geldiler oğlumu görmeye. Bi de hadsizlik yapıp olay çıkardılar pislik insanlar.. insan bile demek istemiyorum onlara.

Aileme terbiyesizlik yaptıkları için cevaplarını aldılar ama geri kalanı için ağzımı bile açmadım. Eşim kendi söyledi ayrımcılık yaptıklarını. Ve ben ona amaaannn boşver sizinkiler de böyle. Onlar böyle yapınca oğlumuzun bi yeri mi eksiliyo sanki. Böyle şeylere takılma sakın dedim.

Yani gereksiz büyütüyosunuz çok kinci yapılarınız var.. bu kin mereti hasta eder adamı yer bitirir valla..

wuuhhuuww hele şunun düşüncesine bak sen..
sen hangi tohumun meyvesisin..
kocan olacak adam da sanauyup bağırmış çağırmış bide.
sizin yetiştireceğiniz çocuklar da size bağırsa??? der ve susarım

Bağıracak zaten hem de daha uyduruk sebeplerden kalplerini kıracak.. eden buluyo sonuçta..

Konu Sahibi sizin prifilinize baktım 14 ayrı hesabınız mı vardı siz şu diğer elti kaynana görümce düşmanı Lady Marmelad misiniz ciddi soruyorum insanları kandirmayin
siz benm hakkımda neden burda ileri geri konuşuyorsunuz
kim oluyorsunuzda bu hakkı kendinizde buluyorsunuz yok 14 hesabım varmış yok insanları kandırıyormuşum
öyle birşey yapmış olsam bunu yönetim engellerdi zaten.. ve herkese acıklardı
benm başka bir hesabım yok ve insanlarıda kandırmıyorum
insanlarla alay eden aşagılayan dalga gecen sizsiniz çok şükür kiblerim sayesnde ban yemissinizde kk üyeliği olan insanlar kurtulmuş sizden.. siz böyle ypmaya devam ettikce ben kibleyeceğim ve sizinle polemige girip sizin seviyenize inmeyecegim
kendinizi birşey sanmaktan ve insanlara sataşmaktan insanları aşağılamaktan vazgeçin. !
yönetim adil olanı yaptı ve size dur dedi artık gerçekten cok haddinizi aştınız.

durduk yere kavga çıkarıp çağırmışsınız çok ayıp size diğer toruna bakıyorlar diye sizinkine bakma gibi bir mecburiyetleri yok.

Çok fazla tepki vermişsiniz hem de bayram günü kötü olmuş...

Bence bir cevabınızda söylediğiniz "zengin koca aramadığınıza ya da bulmadığınıza" pişman olmuş içerlemiş bir durumunuz var. Bir hayat muhasebesi yapıyorsunuz. Açtığınız tüm konuların altından para çıkıyor. Acaba günümüz dünyasının harcama ve tüketme üzerine kurulu düzeninden mi çok etkileniyorsunuz. Ailelerin kendi çocukları arasında ayrımcılık yaptığı tabi ki olmuştur ama bu sizin kayınvalideniz ya da kayınpederinize söyleyebileceğiniz bir şey değil. Bir durum varsa bunu eşiniz uygun dille anlatabilir. Bir de diğer kardeşlere çok yardım edildiğinden bahsetmişsiniz belki de onlar "istemeyi" biliyordur. Siz sadece karşı taraf anlasın bize de yapılsın kafasında olabilirsiniz. Ama ağlamayan çocuğa meme vermezler ki. Neden bizim durumumuzu anlamıyorlar diye şikayet edeceğinize durumunuzu anlatın ve yardım isteyin. Yine de ilgilenmiyorlarsa ki bu da olabilir. Kimse kimse ile ilgilenmek zorunda değil, ama kardeşler arasında aileler adil olmalılar. Ancak beşer şaşar adil davranmıyorlarsa siz de ona göre biraz mesafe koyabilirsiniz ama bayram günü kavga çıkarmak da nedir? Gerçekten hayretle okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…