- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.555
- 238
Artık gözlerimizle gördüğümüz okuduğumuz yazılara da inanmayacagiz herhalde konunda diyor ki onlarla bayramlaşmaya gittik sırf biz gitmeyelim diye köye gitmişler biz de oraya gittikBen onların peşinden gitmedim
Ben eşimin köyde oturan babaannesine gittim ki onlar bayramın ikinci günü oraya gidiyorlar
İlk günü onlar Yok diye gittik
Anlatabildim mi
Nerenden okuyorsun ki
Anlamadıysan tekrar tekrar yazayım
Konuyu çoook başka yerlere çektin
Ya ben anlatamıyorum
Ya senin anlamanda sorun var
Eskiden 4 sene küs kaldım
Hiç te ne aradım ne evine gittim
Oda bir kere bile kızımı hamilelikte sormamıştı bu yüzden
Yani ayrımcılığı çok eskilere dayanıyor
Küstüm 4 sene sonra
Yok haklısın hata ettim bundan sonra sizi hep Arıcam eskisi gibi olmucan vs.
Özür dileyerek evime geldi
Barıştık ilk zamanlar iyiydi
Ama sonradan yine eskisi gibi olmaya başladı
Kreş kapandı kızımı hiç aramaz oldu
Yaz tatilinde bakmamak için kışın deli gibi arayan insan aramadı
Elini eteğini çekti
Eltim bana anlatıp duruyordu
Yok çok bunaldım biryere gidemiyorum artık çocuklarına bakmıcam diye arkalarından konuştu
Sonra hop değişti bakmıcam dedi şok oldum
Zaten haksızdı önceden iyice gözümden düştü
Kızım bayramda gidicez mi diye sorup duruyordu
Kızımı üzmemek için suratlarını görmek istemediğim halde kapıdan dönücektik
İlk günden köye gitmişler
Ve gerisi geldi
Anladım mı
Hiç birşey kendiliğinden olmuyor
Çocuğuma bakmak zorunda değil
Ama torunlarına eşit davranmak zorunda
Daha yazılacak çok şey var ama
Sonuçta anlamadan yine saçma bir yorum yazıcaksın
Neyse sonuç olarak onlara hiç meraklı değilim
Bundan sonra da benim için bitikler
Benim eşimi ayırmışlar bekarken
Beni ve kızımı mı ayırmıcaklar
Anlatabildim mi
Artık gözlerimizle gördüğümüz okuduğumuz yazılara da inanmayacagiz herhalde konunda diyor ki onlarla bayramlaşmaya gittik sırf biz gitmeyelim diye köye gitmişler biz de oraya gittik
Adamlar kaçmış ama kurtulamamis
Hakaretin ne demek olduğunu bilmiyorsun herhaldeBen anliyorum da sen anlamiyorsun torunlarina esit olmak zorunda degiller.. kaldi ki senin sorunun torun da degil, eltinle de esit olmayi istiyorsun olamazsin cunku onun da zorunda degiller.. hamileyken bebek sorulmaz, ortada bebek yok neyi soracaklar kaldi ki yine soyluyorum seni sevmiyorlar dogal olarak senden olan hicbir seyi de sevmiyorlar.. fevrisin, abuk sabuk hirslarin ve kiyaslamalarin var.. gecmise don ve sana yazilanlari oku kac kisi hak vermis sana? Sen kredini odemelerini bile bekliyorsun daha neler artik.. eltin belki de dunyanin en igrenc insani ama onu seviyorlar, seni sevmiyorlar.. o ozru de tamamen ogullari icin etmislerdir emin olabilirsin.. surada sana tek hakaret etmedim ama her mesajin hakaret dolu, soyler misin seni neden sevsinler?
Hakaretin ne demek olduğunu bilmiyorsun herhalde
Sana cevap yazmıcam
Ne istiyorsan düşün
İyi günler..
Ben onların evine gittiğimde köyde olduklarını BİLMİYORDUMArtık gözlerimizle gördüğümüz okuduğumuz yazılara da inanmayacagiz herhalde konunda diyor ki onlarla bayramlaşmaya gittik sırf biz gitmeyelim diye köye gitmişler biz de oraya gittik
Adamlar kaçmış ama kurtulamamis
Evet bayram günü tartışma olmadıTüm bunların hesabını onlardan soracak kişi sen değilsin senin haddine değil bence.Buna üzülecek bozulacak veya hesap soracak biri varsa o kişi eşin; sana düşmez.Beğenmiyosan gitmez görüşmezsin senin yapabileceğin bu, bayram günğ bu yaptığın saçma sapan bişey olmuş kendini düşürmüşsün iyice.
Arkadaşlar üzgün bir insanın üstüne bu kadar gitmek niye anlamadım. Kadın kadına destek olmalı. Kimse, 4,4 lük değildir.
Evet bayram günü tartışma olmadı
Bu konu da haksızım
Kabul ediyorum
Eşim açtı hatta eşime de kızdım
Keşke açmasaydın diye
Ama artık bu konuyu da konuşmam
Çünkü yüz yüze bakılacak hal kalmadı
Eşimin kardeşine zaafı varEltinin çocuğuna bakıp, onlar için pek çok şey yapıyo olmaları sen ve eltinle ilgili değil onların diğer oğullarını daha çok seviyo ve ona yatırım yapıyo olmalarıyla ilgili bişey.Birisi yazmış güzel yazmış insan kendi ailesine sitem eder ama kvye edemez.O yüzden keşke sen bu olayı üstüne alıp kişiselleştirmeseydin boşa.Pek çok aile böyle bir evladı seçip kayırıyor eşinin ailesinde de bu kişi abisi/kardeşi olmuş.Durum senlik değil yani.
ben kadın olarak desteğimi kaynanadan yana kullanıyorum.malum o da bir kadın,erkek annesi diye cinsiyeti farklı değil.Arkadaşlar üzgün bir insanın üstüne bu kadar gitmek niye anlamadım. Kadın kadına destek olmalı. Kimse, 4,4 lük değildir.
Sanki kendileri dört dörtlük gelinler de
Gelmişler burda bilip bilmeden atıp tutuyorlar
Maksat eleştirmek olsun
bence derdi, tüm ilgi ve alakanın eltiye kaymasının getirdiği kıskançlık.Tüm konu genelinde anlamadığım bir şeyler var, biri bana anlatsın
Burada yüzlerce konu var, kv şöyle, böyle, yok çok aradı, yok çocuğumu sahiplendi, iğne almadı, katkı yapmadı bilmem ne
Genel olarak kv lerden şefkat bekliyor muyuz hayır, evime misafir gibi gelsin, hayatıma karışmasın, oğlunu fazla sevmesin deniyor ondan sonra uzak duran kv kabahatli oluyor. Mesafe mesafe mesafe diye akıl veriliyor ama aileler uzak durduğu zaman vaayy aramadı oluyor.
Hiç bir şeye karışmasın, sesi çıkmasın ama çocuk baksın, hediyeler alsın, maddi yardım yapsın, gelinini pohpohlasın , diğer eltilere tu kaka yapsın, arasın sorsun, ilgilensin vs...
Bu ne yaman çelişkidir arkadaş, ne istiyoruz bu kadınlardan, kumandalı bebek mi bunlar, hem neden torunları oldu diye ayılıp bayılsınlar, benim annemde severdi torunlarını ama önce evladım derdi, torun evlattan önce değil derdi ve hiç bir torununu da bakmadı. Aynı şekilde teyzem de bakmadı, kimse bana güvenip çocuk yapmasın ben bakamam bu saatten sonra, getirirsiniz severim o kadar dedi. Misafirlikten misafirliğe sevdi, aman torunlarım diye ortalığı yırtmadı, dört tane büyüttüm zaten çocuğa doymuşum derdi. Şimdi bu konularda yazılan beklentiler bana çok tuhaf geliyor arkadaşlar. Hayatımızdan uzak dursun dediğimiz kv ler eltilerle iyi geçinince kıymete biniyorlar anlamadım gitti =))
Benim de eşimin de anne babalarımız vefat etti valla gözlemleyemiyorum bu durumu, biri açıklarsa sevinirim =)
Tüm konu genelinde anlamadığım bir şeyler var, biri bana anlatsın
Burada yüzlerce konu var, kv şöyle, böyle, yok çok aradı, yok çocuğumu sahiplendi, iğne almadı, katkı yapmadı bilmem ne
Genel olarak kv lerden şefkat bekliyor muyuz hayır, evime misafir gibi gelsin, hayatıma karışmasın, oğlunu fazla sevmesin deniyor ondan sonra uzak duran kv kabahatli oluyor. Mesafe mesafe mesafe diye akıl veriliyor ama aileler uzak durduğu zaman vaayy aramadı oluyor.
Hiç bir şeye karışmasın, sesi çıkmasın ama çocuk baksın, hediyeler alsın, maddi yardım yapsın, gelinini pohpohlasın , diğer eltilere tu kaka yapsın, arasın sorsun, ilgilensin vs...
Bu ne yaman çelişkidir arkadaş, ne istiyoruz bu kadınlardan, kumandalı bebek mi bunlar, hem neden torunları oldu diye ayılıp bayılsınlar, benim annemde severdi torunlarını ama önce evladım derdi, torun evlattan önce değil derdi ve hiç bir torununu da bakmadı. Aynı şekilde teyzem de bakmadı, kimse bana güvenip çocuk yapmasın ben bakamam bu saatten sonra, getirirsiniz severim o kadar dedi. Misafirlikten misafirliğe sevdi, aman torunlarım diye ortalığı yırtmadı, dört tane büyüttüm zaten çocuğa doymuşum derdi. Şimdi bu konularda yazılan beklentiler bana çok tuhaf geliyor arkadaşlar. Hayatımızdan uzak dursun dediğimiz kv ler eltilerle iyi geçinince kıymete biniyorlar anlamadım gitti =))
Benim de eşimin de anne babalarımız vefat etti valla gözlemleyemiyorum bu durumu, biri açıklarsa sevinirim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?