Kayınvalide ile fena tartıştım

Artık gözlerimizle gördüğümüz okuduğumuz yazılara da inanmayacagiz herhalde konunda diyor ki onlarla bayramlaşmaya gittik sırf biz gitmeyelim diye köye gitmişler biz de oraya gittik

Adamlar kaçmış ama kurtulamamis
 

Ben anliyorum da sen anlamiyorsun torunlarina esit olmak zorunda degiller.. kaldi ki senin sorunun torun da degil, eltinle de esit olmayi istiyorsun olamazsin cunku onun da zorunda degiller.. hamileyken bebek sorulmaz, ortada bebek yok neyi soracaklar kaldi ki yine soyluyorum seni sevmiyorlar dogal olarak senden olan hicbir seyi de sevmiyorlar.. fevrisin, abuk sabuk hirslarin ve kiyaslamalarin var.. gecmise don ve sana yazilanlari oku kac kisi hak vermis sana? Sen kredini odemelerini bile bekliyorsun daha neler artik.. eltin belki de dunyanin en igrenc insani ama onu seviyorlar, seni sevmiyorlar.. o ozru de tamamen ogullari icin etmislerdir emin olabilirsin.. surada sana tek hakaret etmedim ama her mesajin hakaret dolu, soyler misin seni neden sevsinler?
 

Abi cidden ya yazdigini okumuyor ya da herkese yapistirdigi anlama sorunu kendisinde var..cozemedim daha..
 
Hakaretin ne demek olduğunu bilmiyorsun herhalde
Sana cevap yazmıcam
Ne istiyorsan düşün
İyi günler..
 
Hakaretin ne demek olduğunu bilmiyorsun herhalde
Sana cevap yazmıcam
Ne istiyorsan düşün
İyi günler..

Valla su yazdiklarini hakaret olarak gormuyorsan kimbilir bayramda kadincagiza neler dedin dusunmek bile istemiyorum o derece..
 
Diğer evlatlarına yapabilirler ama sana yapmak zorunda değiller yorumlarına katılmıyorum ama tüm bunların hesabını onlardan soracak kişi sen değilsin senin haddine değil bence.Buna üzülecek bozulacak veya hesap soracak biri varsa o kişi eşin; sana düşmez.Beğenmiyosan gitmez görüşmezsin senin yapabileceğin bu, bayram günğ bu yaptığın saçma sapan bişey olmuş kendini düşürmüşsün iyice.
 
Ben onların evine gittiğimde köyde olduklarını BİLMİYORDUM

biz büyün akrabalarımızı gezip en son köye gidiyoruz

Bu bayram da böyle yaptık
Ve onları görünce şok oldum
O zaman köye gittiklerini anladım görünce yani
İLK GÜNÜ KÖYE GİDEN BİZİZ
İKİNCİ GÜNÜ KÖYE GİDEN ONLAR
VE İLK GÜNÜ GİTTİMİZİ ADLARI GİBİ BİLİYORLAR

Anlatabiliyor muyum
İlk günü giden biziz
Köye giderek kaçtıklarını sanıyorlar
Ama köye ilk günü giden biziz
 
Arkadaşlar üzgün bir insanın üstüne bu kadar gitmek niye anlamadım. Kadın kadına destek olmalı. Kimse, 4,4 lük değildir.
 
Evet bayram günü tartışma olmadı
Bu konu da haksızım
Kabul ediyorum

Eşim açtı hatta eşime de kızdım
Keşke açmasaydın diye
Ama artık bu konuyu da konuşmam
Çünkü yüz yüze bakılacak hal kalmadı
 
Arkadaşlar üzgün bir insanın üstüne bu kadar gitmek niye anlamadım. Kadın kadına destek olmalı. Kimse, 4,4 lük değildir.

Sanki kendileri dört dörtlük gelinler de
Gelmişler burda bilip bilmeden atıp tutuyorlar
Maksat eleştirmek olsun
 

Eltinin çocuğuna bakıp, onlar için pek çok şey yapıyo olmaları sen ve eltinle ilgili değil onların diğer oğullarını daha çok seviyo ve ona yatırım yapıyo olmalarıyla ilgili bişey.Birisi yazmış güzel yazmış insan kendi ailesine sitem eder ama kvye edemez.O yüzden keşke sen bu olayı üstüne alıp kişiselleştirmeseydin boşa.Pek çok aile böyle bir evladı seçip kayırıyor eşinin ailesinde de bu kişi abisi/kardeşi olmuş.Durum senlik değil yani.
 
Eşimin kardeşine zaafı var
Onu ayrı tutuyor bunu görmemek imkansız

Beni de sevmek zorunda değil
Ama kızım onun öz torunu

Diğerine yap yap benim kızıma gelince mecbur değil vs
Ona da mecbur değil ama yapıyor

Kızıma bisiklet alınır aman söyleme derler
Niye söylenilem benim kızım da torun
İstemiyorlar işte

Bir daha da asla söylemem ne halleri varsa görsünler
 
Gecen ki konununda da böyle yaptin konu sahibi tek noktaya takmış gidiyorsun. Insanlara anlamıyorsunuz diyorsun ama anlamayan sensin. Hem kaynana tu kaka pis hem torununa niye bakmıyor. Sevmediğin insandan beklenti içine girmezsin. Bayram günü kavga çıkardın da noldu. My angel eltisini kıskanıyor oldun. Bende kıskandığını düşünüyorum.
 
Arkadaşlar üzgün bir insanın üstüne bu kadar gitmek niye anlamadım. Kadın kadına destek olmalı. Kimse, 4,4 lük değildir.
ben kadın olarak desteğimi kaynanadan yana kullanıyorum.malum o da bir kadın,erkek annesi diye cinsiyeti farklı değil.
Sanki kendileri dört dörtlük gelinler de
Gelmişler burda bilip bilmeden atıp tutuyorlar
Maksat eleştirmek olsun

biliyoruz canım biliyoruz hepsini de senden okuduk,başkasından değil.aynı tarz onlarca konudan
 
bence derdi, tüm ilgi ve alakanın eltiye kaymasının getirdiği kıskançlık.

atalarımızın dediği gibi; kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez.
 

Konu için direkt birşey yazmayacağım, konuyu açan hanımın da, eşinin ailesinin de kendine göre haklı olan yanları vardır, aralarında yaşananları tam bilmeden net birşey demem uygun düşmez ama genel olarak kayınvalide-gelin bende sizin gördüğünüz çelişkileri görüyorum.

Eşin ailesiyle tadsız şeyler yaşanmışsa bir iğne bile beklememek lazım, gerçi tatsızlık olmasa da beklentiler olmamalı çünkü beklentiler karşılaşmadığında mutsuz oluyoruz, birine kızgınsam evime bir çöpü bile girsin istemem, sağlıklı bir ilişki yürütemiyorsak bana bir kamyon hediye getirse ne yazar gözüm görmez ki, o hediyeler geldiği gibi geri gider, samimiyetsiz yapılan hiçbirşeyin kıymeti olmaz zira.

Ailelerin bir kısmı çocuklar arasında dengeyi kuramıyor, tamam bu konu da gelinler kızmakta haklı belki lakin bunu büyütüp olay haline getirmenin anlamı yok, insanların karakterlerini, davranışlarını değiştiremezsiniz, ya olduğu gibi kabul eder görüşürsünüz veya görüşmez sınırınızı çizersiniz, böyle yapmazsanız devamlı üzülüp yıpranan siz olursunuz, hayat böyle şeyleri kafaya takmayacak kadar kısa, ki çoğu açılan konular da görüyoruz, bunları kafaya takıp hep aynı sahneyi hayallerinde canlı tuttukları, beklentileri devam ettirdikleri için kadınlar mutsuz.



 
Fena olan sensin. Suçlu olan da.

Ayrıca bakmak zorunda değil.
 
Bayramda yersiz bir kavga olmuş bakmasın boşver annen bakıyormuş sürekli didişeceğinize ayrıca %80 aileler beklediğimiz gibi çıkmıyor malesef
 
Siz eşinizin annesine güvenerek mi çocuk yaptınız?
Kadın zaten diğer torunlarına bakıyormuş sizinkine nasıl baksın babaanne mi kreş öğretmeni mi ?

Ya bakıcı tutucaksınız ya anane bakıcak ya kreşe gidicek başka çareniz yok

Çocuğum yok olsa ha sokakta tanımadığım birine bırakmışım ha babaannesine ikisindede aynı kalır aklım beni o büyütmediği için masıl bakar bilemem

Kendi annem ne güne duruyo o bakar daha güvenli bakmıyosada oturup ya bskarım ya bakıcak birini bulurum

Bakmadığı için insanların üstüne gidilmez mecbur değil

Ev alıp oturanda ödeyende sizsiniz dnfazla diyecekleri hayırlı olsun

Büyütmeyin uzatmayın
 
Ben olsam çocuğumu kv deye emanet etmem bakmak istememesi daha hoşuma gider hiç şikayette etmem bu durumdan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…