- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.555
- 238
Profiline bak kazen yazmiş
çocuğuna miss gibi annen bakıyor daha ne istiyorsun anlamadım.Valla bir tanıdık var da
Geçen gün konuşuyoruz
3 kardeşler
Kendi kızına bakmış
Şimdi diğer kardeşinin çocuğuna bakıyor
Kadın ayrımcılık yapmıyor
Bu tanıdıkta işten çıkmış
Kadın hiçbirinizin ikinci çocuğuna bakmam demiş
Ee bu da anne
O niye ayrımcılık yapmıyor
Normali bu
Yapan nasıl yapıyor
Ağzım açık kaldı
Ellerim titriyor sinirdenSevmiyorlar işte sizi. Konularınızı üslubunuzu gördükçe tanımadığım halde ben bile sizi sevmiyorum. Kıskançlığınız şirretliğiniz talepkarlığınız tahammül sınırlarını aşıyor
Bakıyor bakmasına zaten Allah razı olsun annemdençocuğuna miss gibi annen bakıyor daha ne istiyorsun anlamadım.
Eşinize değer vermiyorlar ki çocıgubuza versinler, boşverin tartışmaya değmez.Değil tabi ki
Sevdiği torununa bakıyor zaten
Bakim bi , saka gibi insan neden 14 tane uyelik alir ki ?Profiline bak kazen yazmiş
Aynen öyleEşinize değer vermiyorlar ki çocıgubuza versinler, boşverin tartışmaya değmez.
tabiiki seviyordur.sevme sadece bakınca mı olur.Bakıyor bakmasına zaten Allah razı olsun annemden
Ben annesinin kızımı çok seviyor gibi davranmasına kızıyorum
Bi tip kıskançlık yaşayan bir üyeye daha geçen gün sayfalarca yazdım zaman harcadım sonra hop bi baktım o başka bir üyelikle daha aramızda ve yine böyle konular acıyor o yüzden temkinli oluyorum :)Bakim bi , saka gibi insan neden 14 tane uyelik alir ki ?
Eee?Aynen öyle
Eşime değer vermiyor
Doğal olarak bana ve kızıma da vermiyor
Eşimin kardeşini çok seviyor
Doğal olarak onun karısını ve çocuklarını çok seviyor
Kadın onları içten seviyor
Bariz ya
Anlamamak için salak olmak lazım
Bakma değil ki konutabiiki seviyordur.sevme sadece bakınca mı olur.
Haklisin , ben cozumsuz konulara cevap yazmamayi tercih ediyorum , kazenin de dedigi gibi :)Bi tip kıskançlık yaşayan bir üyeye daha geçen gün sayfalarca yazdım zaman harcadım sonra hop bi baktım o başka bir üyelikle daha aramızda ve yine böyle konular acıyor o yüzden temkinli oluyorum :)
Ben onların orda olduğunu bile bilmiyordumtaa köye babanelere gidip kavga çıkarmışsın. gitmesen daha iyiydi.. bagıracak zaman ve yer değildi kusura bakma.
Görüşmüyorum zatenEee?
Yapacak birsey yok.
Siz de uzak durun madem.
Surekli kurarak kendinizi doldurmayin.
Madem bu kadar nefret ediyorsunuz gorusmeyin.
Anladigim kadari ile hicbirinizi sevmiyorlar.
Siz de onlari sevmeyin
olabilir,çünkü onlara emek harcıyor.onların her anını görüyor tıpkı senin annen gibi.annende senin çocuğunu anlatırken gözleri gülüyordur.ama kaynananın senin çocuğunu da sevdiğine eminim.Bakma değil ki konu
Ya kadın evinde durmuyor
Sürekli onlarda
Birazda kızıma vakit ayırsa
Bu da torun
Elli kere söyledim
Ama yok olmuyor
Değişmiyorlar
Diğer torunlarını anlatırken gözleri gülüyor
Yazdığından hiç birşey anlamadımKonu sahipleri konuyu anlatmayı beceremiyor..
Herkes de hatmece olmuş
En iyi kv bile kötüdür her geline
Savunmayalım yerelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?